HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Tenko Myubo, Maruo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Tenko Myobu
the hero of this fable
avatar
Kitsune ♔

♔ HSZ : 8
♔ Kor : 23

♔ Bűbájpontok : 5
Tenko Myubo, Maruo // Csüt. Május 25, 2017 11:46 pm

Mamuro
Let's be cool.


életkor: kortalan
nem: férfi
foglalkozás: swindler
pb: Sam Heughan
eredeti név: Maruo
csoport: Kívülálló
lakhely: New York
attitűd: semleges

alcsoport: Kitsune

Kívül, belül
♔ Volt idő, mikor Inari-t szolgáltam, aztán rájöttem, hogy sokkal magasabb rangú róka szellem vagyok, nem csupán egy átlagos kitsune, hanem egy Tenko. Természetesen Inari nem fogadta jól, így elküldött. Nem taszított ki, de feladat nélkül küldött el. A világot jártam, tudást gyűjtöttem, és megtanultam mire is vagyok képes, és mindig keresem hogyan is fejlesszem magam tovább. Járom a világot, titokban használva, és fejlesztve képességeim. Ha rossz kedvem van, vagy ha részeg vagyok, könnyen egy rossz vicc túl oldalán találhatod magad, ha nem akkor egy jó barátra lelhetsz bennem.

♔ Hosszú vér vörös hajam, és kékes-szürke róka szemeim vannak álltalában. Kedvenc öltözékem, egy vörös ballonkabát, egy jeges kék nadrággal, és király kék felsővel.

♔ Kitsune formámban egy akaratomtól függően normál méretű rókától két emeletes szörnyetegig nőhetek, és választhatok, hogy megmutatom e mind a kilenc farkam, vagy csak egyet. Színem ezüst, annak ellenére, hogy mind a kilenc farkam kinőtt Inari áldásának köszönhetően.

♔ Fél emberi formában az emberi külsőm egy pár füllel, és egy vagy kilenc róka farokkal bővül, mely ezüst színű szőröm tükrözik, e mellett pedig fizikailag erősebb, és gyorsabb vagyok ebben a formában.


Egyszer volt...
... hol nem volt, volt egyszer egy fiatal róka szellem, aki eldöntötte, hogy Inari, a róka isten szolgálatába áll. Azt hitte, hogy csupán egy küldönc lesz, mint megannyi társa, de mikor Inari látta mire is képes, és elküldte, egy templomát őrizni. A feladat több oldalon a természete ellen volt, de megtanulta, hogy milyen ártatlan csínyek segítenek ébren tartani a papokat, és könnyíteni a hangulatot.
Természetesen az ott léte nem csak szórakozásból állt. Megannyi banditát, gonosz szellemet, tolvajt, és veszélyes személyeket győzött le, és ijesztett el. A templom több volt számára, mint csak egy munka. Ez volt az otthona, a hely, ahová be tud illeszkedni függetlenül attól, hogy az emberek többsége hogyan nézett a fajtársaira, főként a férfiakra. Igen, ő is gyakran érezte a késztetést, mikor egy ünnepéjen ott voltak a falusiak, vagy akár a nemesek is, de a feladata túl fontos volt. Sokan nem értették, honnan jött ez az önkontroll, mind addig míg be nem töltötte az ezredik születésnapját, és kiderült hogy nem bármilyen Róka szellem volt... nem egy egyszerű Kitsune, és nem csupán egy hűséges Myobu, hanem egy Tenko. Egyike azon kevés Kitsunének, akik hatalma megközelítheti Inari hatalmát.
Mamuro, a hűséges védelmező fel lett szabadítva örzó védő feladata alól, és egy osztag lett kiküldve a helyére, akik elküldték őt onnan.
A most már sokkal bölcsebb, és erősebb Mamuro járni kezdte az országot, és próbálta megismerni képességei valódi határát, de valahogy soha nem tudta a valódi mágikus képességeket használni.
Talán ha sikerül, kap egy új feladatot, és élete ismét jóra fordul, és talál egy helyet, ahol tényleg elfogadják.

KÉPESSÉG:

Róka szellem: az erősebb képességek használatához mágikus erővel rendelkező karakter közelében kell lennie, egy erősebb mágikus tárgynak kell nála lennie, vagy eltárolt mágikus energiáho kell hogy hozzáférjen. A bűbályok túl gyengék. Hatással van: Ice Kitsune, Jövőbelátás

Ice Kitsune: A jég klán tagjaként képes mágiát össze gyűjteni, és azt hideg és jég alkotásához használni.

Jövőbelátás: Képes a jövőbe látni (ezer "ri" távolságban, ri nem ismert idő meghatározó). Csak akkor képes használni, ha van valaki, vagy valami mágikus erővel rendelkező a közelében

Alakváltás: Képes az emberi és bestiális alak korlátlan váltására

Állati ösztönök

Illuzionista


A Földi lét
Míg át nem jutottam, addig soha nem voltam képes használni az erőimet. Nem tudom miért, de mikor a földre léptem, egy mágia mentes világba, akkor szereztem meg őket végre. Felmerült bennem, hogy talán csupán most írják meg a történetem, de akkor mi volt az eddigi életem? Mindaz amit elértem? Mind az amit elvesztettem?
Mind ezek a gondolatok suhantak végig a fejemen az első jövőképemet látva, mikor is megtapasztaltam, mire is vagyok képes. Jég róka mágia. Hihetetlen volt látni, de át akartam érezni, tudni akartam, hogy lehetek rá képes egy világban, ahol nincs mágia, ahol nem lehetnék képes mágikus energiát összegyűjteni a nélkül hogy mágikus lények közelében legyek. Mégis milyen viccet játszik rajtam a sors?
Nem sokkal később láttam több helyszínt, és személyeket, így elkezdtem körbe járni a világot, remélve, hogy egyikük mellett megtalálom  módját, hogyan is láthatom mik a határaim egy mágia mentes világban.
Természetesen az utazás nem ingyenes, így megfigyelések után trükkökkel, és apróbb illúziókkal kezdtem keresni a pénzem, olykor pedig még zseb-tolvajkodtam is hogy megéljek.
A többiekhez hasonlóan én sem töltök pár évnél több időt egy helyen, és akkor sem alakítok ki túl mély kapcsolatot senkivel, ha nincs rá valami kiemelt okom rá. Legyenek mundik, vagy legendák, egyik között sincs helyem. Miért is lenne? Ők már rég megtapasztalták, milyen is az élet, milyen is, tudni mire képesek, milyen kalandokon mentek át. Én négy évszázaddal később jutottam a földre, mint ők. Miért lennénk ugyan olyanok?


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Megismerni minden mágikus Lényt aki az emberi világban él. Elég mágikus energiát gyűjteni, hogy megtapasztalhassa mire is képes a jég mágiája.


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Japán eredetű karaktereket ismerhet. Csupán ő tudja mely történetekbe lopózott be, különféle emberi formákban.


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Egy jó műsort szeretnél? Meg akarsz valakit viccelni? Bosszúra szomjazol? Ha segítség kell, jó helyre jöttél


Adatok

típus: saját
forrás: Szabó Ágoston
multi
user: Jeff


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Tenko Myubo, Maruo // Szomb. Május 27, 2017 1:12 am

Elfogadva!

♔ KEDVES MAMURO ♔

Kissé félve fogtam bele a mértékem szerint kurta történetednek, ám sikeresen megleptél azt kell mondjam. Ugyanis minden információt megtudtam a karakteredről, amire szükségem volt vagy kíváncsi lehettem. És mint tudjuk, nekem Kíváncsi Fáncsi a középső nevem! Razz

Érdekes a választásod, vörösnek képzeltelek el nem pedig ezüstösnek. Talán a hajad miatt nem tudom, de van egy olyan sejtésem hogy egzotikus kinézetű vagy még a kitsunék közt is.
Aztán ott a jellemed is... minden csintalanságod és rókákra jellemző tulajdonságod ellenére ott az önuralom, a bátorság, a valahová való tartozás vágya. Érdekes személyiség lehetsz azt hiszem.

Olyan kérdéseket feszegetsz, amik elgondolkodtatóak lehetnek minden fabula számára létezzenek eme világban 400 éve vagy érkezzenek tegnap, mint te! Érdekes elgondolás, hogy mi van akkor ha a történetünket még mindig írják és ez nem a mese vége utáni létünk, hanem egy végtelen történet következő fejezete csupán?!

Kérlek, ha még nem tetted, akkor foglalj avatart, képességet és legendát is, majd válassz egy tetszőleges Bűbájt (legfeljebb 100 Bűbáj Pont értékben), amivel megkezded a játékot. Ezt pedig jelezd majd Reynard T. Fox-nak PM-ben is, hogy beírhassuk a profilodba.

Utadra engedlek, kellemes felfedezést kívánok Fabletownban!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Tenko Myubo, Maruo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Kívülállók-