HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Bűbájkereskedő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
The Storyteller
the hero of this fable
avatar
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
Bűbájkereskedő // Pént. Feb. 24, 2017 10:45 pm

Bűbájkereskedés

♔ Mielőtt tovább olvasnál, győződj meg róla, hogy az ide vonatkozó bevezetőt már végigolvastad, és emlékszel is, hogy mi van benne. Itt egy kicsit kitérünk a részletekre is, valamint ebben a topikban tudod jelezni, ha bűbájt vásárolnál és felhasználnád.

♔ BŰBÁJVÁSÁRLÁS MENETE

Amennyiben elegendő hozzászólással rendelkezel egy bűbáj vásárláshoz, itt jelezd egy hozzászólásban. Jelöld meg, hogy:
- Melyik bűbájt szeretnéd megvásárolni;
- Hány darabot vásárolsz;
- A Hivataltól szerzed be vagy Illegálisan;
- Indokolt esetben írd meg, hogy felhasználod-e azonnal vagy sem.

Ezek az adatok, illetve a lejárat dátumok a profilodba is be fognak kerülni, hogy mindig szem előtt legyenek.

??? A bűbájokat vásárlás után azonnal fel kell használni?
- Nem. A profilodban jelezve lesz, hogy milyen bűbájok milyen mennyiségben állnak a rendelkezésedre. Amikor úgy döntesz, hogy felhasználod őket, jelentkezz itt újra.

??? A megvásárolható Bűbájok átruházhatók?
- Nem. Minden Bűbáj egyénre szabottan készül, így átruházás esetén másnál hatástalanná válik.

♔ ÚJ BŰBÁJOK

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd kiegészíteni a Bűbájlistát, úgy az alábbi kódot használva írj egy új hozzászólást, amiben részletesen kifejted a bűbáj hatásait. Természetesen tetszőlegesen el is nevezheted. Ha az árazásban nem vagy biztos, azt nyugodtan húzd ki és bízd rá az adminokra a beárazást. Amennyiben a Bűbájod elfogadásra kerül, úgy onnantól az is megvásárolhatóvá és felhasználhatóvá válik majd a játéktéren.

Amennyiben a bűbáj használata valamiért összetettebb, úgy azt is fejtsd ki, hogy minden fontos információ a játékok rendelkezésére állhasson.


Kód:
[center]<div class="hirdetobox_title">[color=#ffa34f]Bűbáj Neve[/color]</div>
<div class="desclink2" style="text-align: center;">ÁRA: ???</div><div class="desclink2" style="text-align: center;">IDŐTARTAM: ???</div>
<div class="postbox-text">Röviden foglald össze, hogy mire jó a bűbáj.

Amennyiben a bűbáj használata valamiért összetettebb, úgy azt is fejtsd ki, hogy minden fontos információ a játékok rendelkezésére állhasson.</div>[/center]

♔ ZÁRSZÓ

A későbbiekben elképzelhető, hogy a vásárlási rendszerben valamiféle változás áll majd be. Ennek finomhangolása a játékok előrehaladtával fog megtörténni, a menet közben adódó esetleges kellemetlenségekért előre is elnézést.A hozzászólást The Storyteller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 18, 2017 11:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Goldman
the hero of this fable
avatar
Király ♔
A Róka jobb füle ♔

♔ HSZ : 47
♔ Avatar : Justin Theroux

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Bűbájkereskedő // Vas. Ápr. 16, 2017 6:08 pm

Alapvető Bűbájok I.


Álcázó Bűbáj

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 30 NAP

A bűbáj használatával a bestiális legendák emberi alakot vehetnek fel.

ILLEGÁLIS: Kockával kidobod, hogy hány reag erejéig használ. Mindig csak egy játékra használható. Ha 5-öt dobsz, akkor a 6. reagban visszaváltozol, de 12-vel akár egy teljes játékot is kibírhatsz. A visszaváltozás esetében lehetsz kreatív, lehet, hogy először csak a farkasfüleid bukkannak elő, vagy kijön a szárnyad (ha van), szóval lehet esélyed tudni, ha lejár és elmenekülni, ha úgy adódik.Időnyerő Bűbáj

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 30 NAP

Emberek számára megvásárolható, a bűbáj hatóideje alatt a Hivatal nem talál rájuk, hogy kitörölje az emlékeiket, amennyiben megtudnak valamit a Legendák létezéséről.

ILLEGÁLIS: -


Hazugságvizsgáló

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Megérzed, amikor mások hazudnak neked.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. Egy teljes játék erejéig tart és mindent hazugságnak érzel, amit más mondd. Azt se hiszed el, amit kérdeznek. Minden más dobás esetén a bűbáj rendesen működik annyi reagig, amennyit dobsz. (Pl. 5-öt dobsz, akkor a következő 5 reagban használhatod.)


Dupla Álca

ÁRA: 200 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Két különböző álcát tarthatsz magadnál, amiket tetszőlegesen váltogathatsz.

ILLEGÁLIS: Ugyanaz érvényes rá, mint a sima Álca bűbája. Annyi reag, amennyit dobsz a kockával, de azon belül tetszőlegesen változtathatsz külsőt.


Empátia

ÁRA: 100 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Megérzed, hogy mások mit éreznek az adott pillanatban.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. Akkor egy játék erejéig tart és nem csak érzed mások érzéseit, de át is veszed. Ha valaki sír melletted, te is elsírod magad, ha dühös, te is dühbe gurulsz. Minden más dobás esetén rendesen működik és annyi napig tart, amennyit dobsz. (Pl. 5-öst dobsz, akkor az elkövező 5 napban kezdett játékaidban használhatod.)


Gondolatolvasás

ÁRA: 250 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Mindent hallasz. A ki nem mondott szavakat is. Minden amit a másik karakter gondol, nyitott könyv előtted.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. Ezesetben a bűbáj egy játék erejéig tart és New York-on belül szinte mindenkinek a gondolatait hallod, nem csak a játékostársad karakteréét. Nem tudod kontrolálni és nem tudod elkülöníteni. Lehet, hogy a sarki bolti eladót hallod az egyik pillanatban, ahogy idegeskedik, majd a következő pillanatban a buszon valami perverz fickó gondolait, aki egy fiatal lányt stíröl. Abban a játékban akkor aligha leszel képes összeszedetten reagálni bármire. Minden más dobás esetében a bűbáj jól működik annyi napig, amit dobsz. (Pl. 5-öst dobsz, akkor az elkövetkező 5 napban kezdett játékékaidban használhatod a bűbájt.)


Legendák ismerője

ÁRA: 100 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Valaki nem erről a világról való és te pontosan tudod első ránézésre. Kapsz egy flashback-et minden legenda történetéről, akivel kapcsolatba kerülsz.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. Ebben az esetben a bűbáj egy játék erejéig tart és teljesen félremegy. A flashback-ek totálisan randomak és általában teljesen érdektelenek. Teszem azt kapsz egy flashbacket arról, hogy a játékostársad múlt héten csirkét sütött otthon miközben a CNN ment a tv-ben. Vagy Angry bird-öt játszott a WC-n ülve 4 évvel ez előtt. Persze a legendáról semmit sem tudsz meg, azt sem, hogy ő legenda vagy nem. Minden más dobás esetében a bűbáj jól működik és addig tart, amennyit dobsz. (Pl. 5-öt dobsz, akkor az elkövetkező 5 napban kezdett játékaidban használhatod.)


Hatodik Érzék

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Valami készül, veszély leselkedik rád és neked ott van az a csomó a torkodban, valami nem kóser. A megérzéseid halál pontosak. Nem látsz a jövőbe ugyan, de van egy rossz érzésed, amikor valami nem fog jól elsűlni. Vagy ha valaki titkol előled valamit... Nem tudod mit, nem tudod miért, de van egy érzésed róla.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül, ez esetben egy játék erejéig tart és úgy érzed, hogy folyamatosan veszély fenyeget. Például egy szimpla ajtó-nyitásnál. Hmm, olyan rossz érzésed van, ha arra gondolsz, hogy hozzá érnél a kilincshez. Valami biztos fog történni, amikor kinyitod az ajtót, etc... Folyamatos veszélyérzet a leghétköznapig dolgokban is. Minden más dobás esetében a bűbáj rendesen működik annyi napig, amennyit dobsz. (Pl. 5-öt dobsz, akkor az elkövetkező 5 napban kezdett játékaidban használhatod.)


Lehull az Álca

ÁRA: 100 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Minden legendát látsz az álcája és a modern kori máz mögött. Ha ránézel egy álcára, akkor azt a személyt látod, aki annak idején átkerült ebbe a világba. Jelentse az, hogy belátsz az Álca bűbáj mögé, vagy csak a kiskosztüm változik a legenda korabeli ruháivá a szemed előtt. Ez kicsit olyan, mintha kettős látásod lenne, a rendes látásod sem veszíted el, de megszokást igényel, hogy ne okozzon migrént, hosszú ideig legendák között lenni.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. Egy játék erejéig tart és ilyenkor nem látod a legendák eredeti alakján, csak egy szimpla kettős látásod lesz. (Mindenből kettőt látsz. De tényleg mindenből.) Egy kiadós fejfájás elé nézel. Minden más dobás esetén a bűbáj jól működik annyi napig, amennyit dobsz a kockával. (Pl. 5-öt dobsz, akkor az elkövetkező öt napban kezdett játékaidban használhatod.)


Mágialátás

ÁRA: 150 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Van egy különleges sugárzás minden és mindenki mágikus eredetű körül. Találkozz a mesebeli dzsinnel, vagy csak találd meg a lámpást, te pontosan tudod, hogy valami/valaki mágikusról van szó.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül és csak egy játék erejéig tart. Ilyenkor teljesen véletlenszerű tárgyak és emberek sugároznak és azok, amiknek kellene, meg nem. Minden más dobás esetében a bűbáj jól működik és annyi napig tart, amennyit dobsz. (Pl. 5-öt dobsz, akkor az elkövetkező 5 napban kezdett játékaidban használhatod.
A hozzászólást Jonathan Goldman összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 20, 2017 11:43 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Goldman
the hero of this fable
avatar
Király ♔
A Róka jobb füle ♔

♔ HSZ : 47
♔ Avatar : Justin Theroux

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Bűbájkereskedő // Vas. Ápr. 16, 2017 8:03 pm

Alapvető Bűbájok II.Gyógyítás

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Halálos sérüléseket ugyan nem vagy képes meggyőgyítani kézrátétellel, sem maradandó sérülést, mint vakság, vagy paralízis, de minden mást igen, legyen az monokli, vágás, zúzódás, kisebb törések. Hagyatkozz az ítélőképességedre, valószínűleg egy nyílt szilánkos bokatörést, ami hét helyen törött, nem fogsz tudni teljesen rendehozni, de ha rápihensz, pár óra múlva befejezheted, amit elkezdtél.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. Ilyenkor a bűbáj egy játék erejéig tart és bár gyógyítani gyógyít, de az alany sérülései rajtunk jellennek meg. Gyakorlatilag átvesszük tőle. Minden más dobás esetében a bűbáj rendesen működik annyi napig, amennyit a kockával dobunk. (Pl. 5-öt dobsz, akkor az elkövetkező öt napban kezdett játékokban használhatod.)

Isteni Logika

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Mindent átlátsz elsőre, egy keresztrejtvény neked két perc, nincs találóskérdés, ami kifogna rajtad, de akár szétszedhetsz egy karórát és játszi könnyedséggel tudod újra összerakni, mert átlátod a szisztémáját. A kalandokban vagy fogós helyzetekben extra információt kaphat a mesélőktől/moderátoroktól. Számodra a nyomok egyből összeállnak és megkapod a teljes képet.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. Ilyenkor a bűbáj egy játék erejéig tart és az alapvető logikád is teljesen elhagy. Mondhatni, hogy kicsit butus leszel, nem érted a humort, a szarkazmust, ha valaki bemutatkozik, megkérdőjelezheted a szándékait... Például "Jonathan vagyok." "Most ezt miért mondod?" "Mert ez a nevem és szeretném, hogy így szólíts." "Oh, ok." Az összefüggéseket alig vagy semennyire sem látod. Minden más dobás esetében a bűbáj rendesen működik annyi napig, amennyit dobsz.

Ellenállhatatlan

ÁRA: 150 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Egy olyasfajta vonzalmat ébresztesz a téged körülvevőkben, ami nem feltétlenül lenne meg a bűbáj nélkül. Ellentétes nemnél ez lehet szexuális - ugyanannál a nemnél is,
ha nem teljesen karakteridegen -, de sok esetben ez a vonzalom csak személyiségbeli. Mindenki úgy érzi, hogy a legjobb dolog a világon veled tölteni az idejüket. Nem fog senki isteníteni és nem lesz egy hadseregnyi zombi követőd ugyan, de amíg használod a bűbájt a szociális életed határozottan fellendül és valahogy mindenkinek a kedvében tudsz járni, anélkül, hogy bármit máshogy tennél, mint eddig. A humorod vicces, a bókjaid mind betalálnak és a sértéseidtől senki nem fordul ellened.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. Ebben az esetben a bűbáj egy játék erejéig tart. Egyszerűen csak a visszájára sül el. Te leszel a körülötted lévők számára a legérdektelenebb és legkevésbé vonzó személy. Egy kis szürke egér, viselhetnél egy papírzacskót a fejeden, senki nem venné észre a különbséget. Minden más dobás esetén a bűbáj rendesen működik annyi napig amennyit dobsz a kockával

Éles érzékek

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Minden érzéked kiélesedik. A látásod, mint a sólyomé, a hallásod és szimatod, mint a farkasé, és az ízek sosem voltak ilyen intenzívek. Ez mind fantasztikusan hangzik, amíg nem látod valami gyomorforgató dolog részleteit, vagy el nem sózod az ebédet.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. Ilyenkor választhatsz egy érzékszervet, ami felmondja a szolgálatot egy játék erejéig. Lehet megvakulsz, megsüketülsz, nem érzel szagokat, vagy a nyelved zsibbad le és alig tudsz beszélni. Más dobás esetén a bűbáj rendesen működik annyi napig, amennyit dobsz a kockával.

Isteni Tehetség

ÁRA: 150 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Mindig is szeretted volna tudni, milyen lehet professzionálisan énekelni, táncolni, hegedülni? Van egy olyan feladat, amihez nem értesz, de te magad szeretnéd megoldani?
Legyen az számítógép hackelés, karate, vagy egy nyelv elsajátítása. Válassz egy tehetséget és annak 30 napig birtokában vagy, akkor is ha soha életedben hozzá sem tudtál szagolni.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül és csak egy játék erejéig tart. Valami egészen másban leszel tehetséges, anélkül, hogy észrevennéd. Erre legyen itt egy-két példa: Tegyük fel, hogy randevúd lesz, szeretnél istenien főzni, de nem költesz a hivatali drága bűbájra,
hanem illegálisan veszel egy balsikeres bájitalt. Megiszod és azt hiszed tudsz főzni. Mire a randevúd megérkezik, te építettél egy asztalt és székeket, mert barkácsolni tanultál meg, nem főzni és csak utána realizálod, hogy hoppá, ez nem főzés volt. Vagy mondjuk heckelni szeretnél megtanulni balsikerrel. Lehet, hogy órákon keresztül ülsz a gép előtt és a végén közlöd, hogy kész, megvagy.
Aztán realizálod, hogy heckelés helyett rajzoltál ötszáz tökéletesen élethű kiscicás képet.
Minden más dobás esetén a bűbáj rendesen működik annyi napig amennyit dobtál.

Fáradhatatlan

ÁRA: 100 BP
IDŐTARTAM: 30 nap

Az elkövetkezendő egy hónapban nem lesz szükséged alvásra. Olyan vagy, mint az örökmozgó, nem érzel fáradtságot, míg mások a napjaik felét alvással töltik, te fel tudsz használni minden percet. Fizikai megerőltetés ugyan okoz neked is izomlázat, de nincs szükséged leülni és szusszanni egyet, mint másoknak. A bűbáj lejárta után azonban könnyen lehet,
hogy 3 napig az ágyat fogod nyomni.

ILLEGÁLIS: 1-es dobás balsikernek minősül. A bűbáj egy játék erejéig tart és teljesen hiperaktívvá tesz. Gyorsan beszélsz, sokat, úgy érzed mindent egyszerre tudsz csinálni, mondani és gondolni, de persze mindenki mást csak összezavarsz magad körül. Minden más dobás esetén a bűbáj rendesen működik annyi napig amennyit dobsz a kockával.

Test-csere

ÁRA: 600 BP
IDŐTARTAM: 1 játék

Hasonlóan az Álca bűbájhoz, szükséged van a kívánt személy hajtincsére vagy vérére vagy egyéb, a DNS-t tartalmazó részére. Amint aktiválod, testet cserélsz a kívánt személlyel. Te az ő testében találod magad, ő a tiédben. Egy játékon keresztül működik és a másik félnek nem kell beleegyeznie. (A másik user ugyan passzolhat, ha nagyon nem szeretne élni a lehetőséggel, de a bűbáj használójának akkor is van egy játéka az ő testében.)
A testtel a képességek is átruházódnak, öngyilkosság esetén a testben lévő lélek hal meg és a másik fél marad a csere-testben örökre. Persze a test-csere búbáj könnyen lenyomozható és a másik fél jelentheti az illegális használatot a hivatalnál.

ILLEGÁLIS: -
A hozzászólást Jonathan Goldman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 20, 2017 12:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Goldman
the hero of this fable
avatar
Király ♔
A Róka jobb füle ♔

♔ HSZ : 47
♔ Avatar : Justin Theroux

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Bűbájkereskedő // Vas. Ápr. 16, 2017 9:03 pm

Rövid hatóidejű bűbájok I.Növesztő bájital

ÁRA: 20 BP
IDŐTARTAM: 1 reag

A név magáért beszél. Egy hozzászólás erejéig négyszer akkora leszel, mint egyébként. Csak magadon használhatod, személyre szabott.

Kicsinyítő bájital

ÁRA: 20 BP
IDŐTARTAM: 1 reag

Nagyjából akkora leszel, hogy átférsz egy kulcslyukon. Csak legyél biztos benne, hogy közel vagy a kulcslyukhoz, amikor használod, mert nem túl tartós. Személyre szabott bájital.

Emberfeletti erő

ÁRA: 25 BP
IDŐTARTAM: 1 reag

Mondjuk egy falat képes vagy áttörni. Vagy egy tűzoltóautót felemelni.
Nem tart sokáig, szóval ne legyél alatta, amikor a bájital hatása elmúlik. Személyre szabott bájital.

Gyorsaság

ÁRA: 25 BP
IDŐTARTAM: 1 reag

Képes vagy hangsebességgel cselekedni és amíg a bájital hatása alatt vagy, a tested képes is elbírni ezt. Személyre szabott bájital.

Repülés

ÁRA: 20 BP
IDŐTARTAM: 1 reag

Ugyan szárnyakat nem növesztesz, de képes vagy egy rövid ideig repülni mindenféle varázstárgy nélkül. Személyre szabott bájital.

Állatalak

ÁRA: 20 BP
IDŐTARTAM: 1 reag

Át tudsz változni egy általad választott állattá egy rövid ideig. Nem lehetsz ugyan legendás állat, vagy sárkány, de bármilyen más földi állat alakját felveheted. Személyre szabott bájital.

Láthatatlanság

ÁRA: 25 BP
IDŐTARTAM: 1 reag

Egy rövid ideig képes vagy láthatatlanná válni, de nagyon vigyázz, ez nem tesz testtelenné is. Személyre szabott bájital.

Teleportáló bájital

ÁRA: 30 BP
IDŐTARTAM: 1 pillanat

Képes vagy egy olyan helyre teleportálni, amire erősen koncentrálsz.
Ha a barátaiddal mind összekapaszkodtok, akkor viszed őket magaddal. Egyszer használatos és személyre szabott.

Belső Iránytű

ÁRA: 20 BP
IDŐTARTAM: 1 játék

Pontosan tudod az utat oda, ahova menni akarsz. Ugyan a hely térképe nincs a fejedben, de minden egyes sarkon vagy válaszútnál vagy ajtónál ráérzel melyik a helyes. Személyre szabott bájital.

Állati Beszéd

ÁRA: 30 BP
IDŐTARTAM: 1 játék

Nem csak beszélő állatok vannak, de állatokkal beszélő emberek is.
A bájital elfogyasztása után egy játék erejéig megérted az állatokat és képes vagy beszélni velük, míg a társalgás a többi jelenlévő számára továbbra is érthetetlen.

Doppelganger

ÁRA: 30 BP
IDŐTARTAM: 1 óra

Valaha kívántad, hogy bárcsak két helyen lennél egyszerre. Most megteheted. Ezzel a bájitallal egy órán át kettő lesz belőled. Ugyanaz a test, ugyanaz az elme, ugyanazok a képességek. Viszont, amit a két iker tesz vagy mond a másik jelenléte nélkül, azt csak akkor tudják meg, amikor ismét eggyé válnak. Az 1 órás intervallum lehet egy teljes játék is, de lehet, hogy csak néhány reag. Eseménytől függ és a játékos becsületére van bízva. Személyre szabott bájital.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Goldman
the hero of this fable
avatar
Király ♔
A Róka jobb füle ♔

♔ HSZ : 47
♔ Avatar : Justin Theroux

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Bűbájkereskedő // Vas. Ápr. 16, 2017 10:00 pm

Rövid hatóidejű bűbájok II.Kőszobor

ÁRA: 40 BP
IDŐTARTAM: 1 reag

Por állagú bűbáj, az ellenfélre szórva az egy rövid ideig sóbálvánnyá merevedik, csak a szemeit képes mozgatni.

Igazságszérum

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 1 játék

Bárkinek az italába keverve, az kénytelen lesz egy játékon keresztül kizárólag az igazat mondani minden kérdésre és szituációban, persze az illető választhatja, hogy inkább nem beszél, amint realizálja, hogy minek a hatása alatt van... de az már lehet túl késő. Teljesen önkéntelen. Lehet, hogy a fejében megvan a hazugság, ott van a nyelve hegyén és teljesen biztos benne, hogy azt fogja mondani...de nem. Azonban a karakter lehet téveszmés, így kizárólag az általa igaznak vélt igazat fogja mondani.

Ragyaverés

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 1 játék

Por állagú bűbáj, a másikra szórva rettenetes ragyákat okoz, amik pirosak, viszketnek és ha elvakarod még nyomot is hagy hosszabb ideig, mint a bűbáj hatása. Csak a karakter akaraterejétől függ mennyire bírja megállni a vakaródzást, vagy ha kezeli valamilyen formában. (Például belefekszik egy kád vízbe, ami általában enyhíti a viszketést.)

Narkolepszia

ÁRA: 50 BP
IDŐTARTAM: 1 játék

Bájital, valakivel megitatva leküzdhetetlen fáradtságot okoz. Harcolni lehet vele, időről időre fel lehet riadni, de a szemeid már csukódnak is le újra, csak még öt perc mami...

Szerelmi bájital I.

ÁRA: 100 BP
IDŐTARTAM: 1 játék

Bájital, valakivel meg kell itatni és az a személy teljesen belénk fog habarodni a játék időtartama alatt. Ez egy teljesen irracionális vonzalom és szerelem, teljes rózsaszín köd és az áldozatnak mindenben a másik kedvében kell járnia. Az életösztön ugyan erősebb, szóval a kútba nem fognak ugrani értünk, de könnyen lehet, hogy hosszas percekig fontolgatják. Az áldozat a bájital elmúltával úgy érzi, mintha csak egy nagyon kemény ivászattal töltött estét töltött volna el, hasonlóan másnapos lesz, akár hányingert is okozhat és nagyjából az emlékek is olyan ködösek lesznek. A tökéletes parti-drog, nemtől és szexuális beállítottságtól függetlenül hat.

Le az Álcával!

ÁRA: 250 BP
IDŐTARTAM: -

Valaki gyűjtött arra az álcára és ez egy komoly nehézség számára a mindennapokban, hogy havonta meg kell vennie. Ezt a bájitalt megitatva velük viszont le tudod szedni az álcájukat addig, amíg nem vesznek maguknak egy újat. Azonnal hat, ha emberek is látják és kiderül, hogy te tetted, akkor bizony te leszel felelősségre vonva.

Rémálom

ÁRA: 200 BP
IDŐTARTAM: 3-4 reag

Megitatva a másikkal, az elkezd hallucinálni, de nem akármit. A legrosszabb rémálma válik valóra, "szerencsére" pusztán csak számára, a fejében.

Képesség blokk

ÁRA: 200 BP
IDŐTARTAM: 1 játék

Valakivel megitatva, az a személy elveszíti a képességeit egy teljes játék erejéig. Legyen az bájital, vagy Álca, vagy eredendő képesség, mindent blokkol. A játékot követően persze minden visszajön. A játék alatt elfogyasztott más bájitalok sem használnak.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Goldman
the hero of this fable
avatar
Király ♔
A Róka jobb füle ♔

♔ HSZ : 47
♔ Avatar : Justin Theroux

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Bűbájkereskedő // Vas. Ápr. 16, 2017 10:30 pm

Hatalmas erejű bűbájok


Mérgezett Alma

ÁRA: 1500 BP
IDŐTARTAM: -

Nem feltétlenül almáról beszélgetünk. Lehet ez egy tű a szövőszéken, vagy egy fésű fogai, vagy csak valakinek az itala. A fantázianév azonban találó, mindenki megkérdezheti Hófehérkét vagy Csipkerózsikát, hogy ez hogyan is működik.
Az áldozat mély alvásba zuhan és úgy is marad. Ennek időtartama alatt nem öregszik ugyan, azonban majdnem semmiféle mód sincs a felébredésre. Majdnem! Páran nyilván felsóhajtanak, hogy "Az igaz szerelem csókja", ami igaz is, de szerencsére nem csak az. Ha van valaki, aki mindennél jobban szereti az alvót, akkor akármilyen kreatívan választott gesztus megteszi. (Egy könnycsepp,
egy csók az arcra, etc...), de ehhez tényleg olyan személynek kell lennie, aki az életét adná az alvóért, ha arról lenne szó. Természetesen teljesen illegális és ehhez OC is érdemes egyeztetni a másik féllel, hiszen ez egy radikális karakterbeli változás.

Szerelmi Bájital II.

ÁRA: 1500 BP
IDŐTARTAM: -

Kevésbé radikális, mint az első fajta szerelmi bájital, viszont örökké tart és ez egy sokkal reálisabb szerelem, mint az előbbi bálványozás. Ugyancsak megitatva az áldozattal működik. Lehet, hogy az áldozat utált minket előtte, de ez átalakul sírig tartó szerelemmé. Üti az igazi szerelmet is, az áldozat könnyedén el tudja hagyni a családját emiatt, ha van neki.

Kiskapu

ÁRA: 1800 BP
IDŐTARTAM: -

Mindig van egy kiskapu. Ez a bájital bizony üt minden létező más bájitalt.
Igen, a Mérgezett almát és a Szerelmi bájital II-t is, meg úgy alapvetően mindent, Álcát is. Iszonyat drága, így ha a hivatal birtokában is van egy-kettőnek, nem biztos, hogy felhasználják, amíg nem nagyon muszáj.

Kitépett Lapok

ÁRA: 2000 BP
IDŐTARTAM: -

Bájital, az elfogyasztás után egy-két percen belül hat. Ha elképzeljük, hogy van egy nagy könyv tele a legendákkal, akkor a mi, vagy áldozatunk legendájának lapjait egy az egyben kitéphetjük. A személy megszűnik legendának lenni, ő maga is elfeledkezik a múltjáról és mindenki más, akivel valaha kapcsolatban volt. Élheti az életét teljesen nyugodtan emberként nem tudván semmiről és róla sem fog senki tudni. Maga a mese is átalakul, a legenda megpróbálja befoltozni magát és feltölteni a lyukakat, így lehet, hogy a róka fújná el a három kismalac házait, csak hat törpe lenne, vagy egy hercegnő kerülne két legendába. A vákuum megoldása mesélői és játékosi összebeszélést igényel.

Beragasztott Lapok

ÁRA: 2000 BP
IDŐTARTAM: -

Bájital, az elfogyasztás után egy-két percen belül hat. Legendák tudják használni embereken és gyakorlatilag az ellenkezője a Kitépett Lapoknak. A Hivatal persze nem engedélyezi, de a használat után már úgysem tudnak mit tenni. A legenda képes beilleszteni az embert a saját történetébe, így az embert is legendává tenni. A teljes köztudat a legendáról megváltozik és hirtelen teljesen elfogadottá válik, hogy van egy extra szereplő.
Ez persze nem garancia, hogy az ember nem egy sárkány vagy törp formájában fog a történetbe kerülni. Adminisztrátori konzultáció szükséges, aki lehet, hogy kockadobásokkal fogja randomizálni az eredményt.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sally Thunderstorm
the hero of this fable
avatar
Királynő ♔

♔ HSZ : 4
♔ Avatar : Jasmin Savoy Brown
♔ Bűbájpontok : 2
Re: Bűbájkereskedő // Szer. Ápr. 26, 2017 11:24 pm

A meglévő Hazugságvizsgáló bűbájomat ma kezdem el használni, szóval innentől kezdve 30 nap. *Pozitív példaként jár elől*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scott Wilson
the hero of this fable
avatar
Ogre ♔

♔ HSZ : 11
♔ Kor : 39
♔ Hely : New York
♔ Munka : Zsaru
♔ Avatar : Vin Diesel
♔ Bűbájpontok : 8
Re: Bűbájkereskedő // Pént. Ápr. 28, 2017 9:11 pm

Én szeretném kérni a Hatodik érzék bűbájt, illetve az Igazságszérumot, egyelőre egyiket sem használnám még fel.
Köszönöm!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeff Radcliff
the hero of this fable
avatar
Mágus ♔
Dzsinn ♔

♔ HSZ : 58
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Bankár
♔ Avatar : Stefano Cassetti
♔ Bűbájpontok : 48
Re: Bűbájkereskedő // Szomb. Ápr. 29, 2017 11:04 pm

Lehull az álca, és egyenlőre nem szeretném felhasználni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eloise McMittens
the hero of this fable
avatar
Alakváltó ♔

♔ HSZ : 15
♔ Munka : Informátor/Újságíró
♔ Avatar : Jessica Stam

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Bűbájkereskedő // Hétf. Május 01, 2017 5:56 pm

Én egy Hatodik érzéket kérnék szépen és még nem venném használatba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akira Hisoka
the hero of this fable
avatar
Harcos ♔

♔ HSZ : 6
♔ Munka : * Nyomozó
♔ Avatar : * Kiko Mizuhara

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Bűbájkereskedő // Csüt. Május 04, 2017 10:51 pm

Az Isteni logikát kérném, mely egyelőre felhasználatlan marad.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yuliya Zubkova
the hero of this fable
avatar
Boszorkány ♔

♔ HSZ : 21
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Nyugdíjas / Macskásvideós / EzoMami
♔ Avatar : Una Stubbs
Silently judging you
♔ Bűbájpontok : 10
Re: Bűbájkereskedő // Vas. Május 07, 2017 11:03 am

Legendák Ismerőjét rendelem meg, remélem, nem azt a neveletlen futárt külditek, mint legutóbb, aki még a dobozomat is felbontotta, különben legközelebb már az e-bayről vásárolok. Egyelőre a vitrines szekrényembe teszem a kedvenc csészéim mögé, majd felhasználom, ha szükségem adódik rá. Valószínű, nem tartogatom sokáig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zelda Silverstone
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔

♔ HSZ : 6
♔ Hely : Fabletown
♔ Avatar : Amanda Seyfried

♔ Bűbájpontok : 4
Re: Bűbájkereskedő // Vas. Május 14, 2017 4:31 pm

Empátiát kérem, és használatba is venném.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Link Greysmith
the hero of this fable
avatar
Bukott Hős ♔

♔ HSZ : 5
♔ Munka : Sármos szörnyeteg
♔ Avatar : Tom Hiddleston

♔ Bűbájpontok : 3
Re: Bűbájkereskedő // Vas. Május 14, 2017 6:21 pm

Egy Hatodik Érzékre cserélném a hűségpontjaim, még jól jöhet, bár nem fogom azonnal ellőni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yuliya Zubkova
the hero of this fable
avatar
Boszorkány ♔

♔ HSZ : 21
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Nyugdíjas / Macskásvideós / EzoMami
♔ Avatar : Una Stubbs
Silently judging you
♔ Bűbájpontok : 10
Re: Bűbájkereskedő // Kedd Május 16, 2017 7:54 pm

Elkezdem használni a karialkotáskor kapott bűbájomat. Nem mintha ilyenekre szükségem lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Crispin Percival
the hero of this fable
avatar
Herceg ♔

♔ HSZ : 2
♔ Hely : fabletown
♔ Avatar : keneti james fitzgerald apa

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Bűbájkereskedő // Szomb. Május 20, 2017 1:15 pm

A karakteralkotásnál kapott 100BP-ből szeretnék Fáradhatatlanságot kérni, de még nem venném használatba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leopold Hanson
the hero of this fable
avatar
Király ♔

♔ HSZ : 28
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Kerületi főügyész
♔ Avatar : Kiefer Sutherland

♔ Bűbájpontok : 25
Re: Bűbájkereskedő // Szomb. Május 20, 2017 1:54 pm

A hűségpontjaim beváltanám egy Empátiára, de még nem kapcsoltatnám be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aylin Holloway
the hero of this fable
avatar
Leány ♔

♔ HSZ : 4
♔ Kor : 24
♔ Hely : the farm or fabletown
♔ Munka : getting out of the farm
♔ Avatar : caity lotz

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Bűbájkereskedő // Szomb. Május 20, 2017 5:31 pm

Az előtörténetemért kapott BP-ért egy hazugságvizsgálót kérnék, és még nem kapcsolnám be.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csongor
the hero of this fable
avatar
Úrfi ♔

♔ HSZ : 10
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : ingatlan kereskedő
♔ Avatar : Douglas Booth

♔ Bűbájpontok : 5
Re: Bűbájkereskedő // Hétf. Május 22, 2017 1:48 am

Én kérek szép egy Láthatatlanság-t a Hivataltól, és egyenlőre nem szeretném felhasználni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clare Hopkins
the hero of this fable
avatar
Jó Boszorkány ♔

♔ HSZ : 4
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Jogász
♔ Avatar : India Eisley
♔ Bűbájpontok : 2
Re: Bűbájkereskedő // Hétf. Május 22, 2017 9:53 am

Egy hazugságvizsgáló bűbájt kérnék, amit egyelőre nem aktiválnék. #köszipuszi

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dory Waters
the hero of this fable
avatar
Palettás Doktorhal ♔

♔ HSZ : 6
♔ Kor : 41
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Oceanographer
♔ Avatar : Jennifer Aniston

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Bűbájkereskedő // Hétf. Május 22, 2017 10:10 pm

Én kérek szépen egy hatodik érzék bűbájt, amit egyelőre nem aktiválok:3 Köszönöm, előre is!*-*« Just keep swimming! »
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Absinthe Morgan
the hero of this fable
avatar
Urban Legend ♔

♔ HSZ : 19
♔ Munka : bérgyilkos, drogdíler
♔ Avatar : Nadia Esra

♔ Bűbájpontok : 15
Re: Bűbájkereskedő // Hétf. Május 22, 2017 10:25 pm

Én egy Legendák ismerője bűbájt szeretnék, amit a következő játékomtól szeretnék aktiválni (gondolom, annyira nem etikus egy játék közepén Very Happy) ^^


Mirror, mirror, on the wall...
Your faith is here, don't you squall.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tünde
the hero of this fable
avatar
Leány ♔

♔ HSZ : 7
♔ Hely : New York
♔ Munka : zöldségeses, önkénteskedő
♔ Avatar : Hailee Steinfeld

♔ Bűbájpontok : 3
Re: Bűbájkereskedő // Csüt. Május 25, 2017 4:34 pm

Én egy belső iránytűt szeretnék (nem a leggazdaságosabb választás, de na) ^^
Természetesen nem most használom fel, majd csak ha lesz olyan játékom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thranduil Greenwood
the hero of this fable
avatar
Tündekirály ♔

♔ HSZ : 3
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Séf
♔ Avatar : Lee Pace

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Bűbájkereskedő // Szomb. Május 27, 2017 12:52 am

Csókolom, beváltom ezt a maréknyi hűségpontom egy Empátiára és kapcsoljuk is be. Utálom az aktiválási folyamatokat utólag. #előfizus
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tenko Myobu
the hero of this fable
avatar
Kitsune ♔

♔ HSZ : 8
♔ Kor : 23

♔ Bűbájpontok : 5
Re: Bűbájkereskedő // Szomb. Május 27, 2017 1:22 am

Egy inaktív láthatatlanságot kérnék. Majd meglátjuk ki ellen használom ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
the hero of this fable
♔ ♔

Re: Bűbájkereskedő //

Vissza az elejére Go down
 

Bűbájkereskedő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Eszközök & Extrák :: Eszköztár-