HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | . 

 Legenda- és Képességlista

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
The Storyteller
the hero of this fable
The Storyteller
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
Legenda- és Képességlista // Csüt. Feb. 23, 2017 11:57 pm
Legendák és Képességek


Ebből a listából tájékozódhatsz, hogy milyen Legendák kerültek már megalkotásra, milyen néven találod meg őket az oldalon, illetve a helytakarékosság végett itt kerül felsorolásra a karakterekhez tartozó képesség összefoglaló neve.

♔ KÉPESSÉG: Amennyiben valamelyik képesség teljes leírását szeretnéd megtudni, úgy nézz utána az adott karakter Előtörténetében!

Fontos! Míg egy Legendából csak egy létezhet, addig a képességek valamilyen mértékben "megoszthatók". Például a TWAU világában Bigby Wolf képes jeges leheletével megfagyasztani másokat, de hasonlóra mondjuk a Jégkirálynő is képes lehet. Ilyen esetekben mindkét karakter ugyanazzal az "elemi" erővel bír.
Ha mondjuk Jancsiként azt választod képességnek, hogy képes az ujjait igazi csirkecsonttá változtatni, abban valószínűleg senkivel sem kell majd osztozkodnia.

Amennyiben bizonytalan vagy bármiben a képességekkel kapcsolatban, hajíts egy üzenetet Reynardnak!


Legendák a Játéktéren


♔ A GYÁVA OROSZLÁN :: Bailey Menard
♔ AHRI :: Ahri Firefox
♔ ALOTH :: Aloth Corfiser
♔ A KIS GYUFAÁRUS LÁNY :: Christina Andersdatter
♔ ARANYHAJ :: Aylin Holloway
♔ AZ UTOLSÓ EGYSZARVÚ :: Odette Einhorn
♔ BABA YAGA :: Yuliya Zubkova
♔ BÁDOGEMBER :: Daniel Rossi
♔ BAGIRA :: Bagira
♔ BLOODY MARY :: Absinthe Morgan
♔ BOKA JÁNOS :: Boka János
♔ CSIPKERÓZSIKA :: Briar Rose
♔ CSONGOR :: Csongor
♔ DOROTHY GALE FROM OZ :: Silverslipper
♔ ÉSZAKI SZÉL :: Zephyr North
♔ GREMLIN :: Kobzos
♔ HÓFEHÉRKE :: Snow White
♔ HOOK KAPITÁNY :: James Hook
♔ JAFAR :: Jeff Radcliff
♔ JOHN PROCTOR :: Salem
♔ LINK :: Link Greysmith
♔ LIPÓT KIRÁLY :: Leopold Hanson
♔ MACSKACICÓ :: Eloise McMittens
♔ MALEFICENT :: Priscilla Hopkins
♔ MALIFICENT LÁNYA :: Clare Hopkins
♔ MARGAERY TYRELL :: Galatea Fuller
♔ MIDÁSZ KIRÁLY :: Jonathan Goldman
♔ MOLLY GRUE :: Molly Grue
♔ MULAN ::Akira Hisoka
♔ NAGY GONOSZ FARKAS :: Bigby Wolf
♔ NIENNA :: Nienna Firth
♔ OLD KING COLE :: King Cole
♔ PÁN PÉTER ::Orion Ewain
♔ PIROSKA (LITTLE RED RIDINGHOOD) :: Robin Rot
♔ RAVASZ RÓKA :: Reynard T. Fox
♔ RHAZZAM, A SÁRKÁNY :: Drake Stark
♔ SCHMENDRICK :: Elymas Sagespell
♔ SHREK :: Scott Wilson
♔ SLENDERMAN :: Emrys O'Connor
♔ SZENILLA/DORY :: Dory Waters
♔ SZÉPSÉG :: Isabelle Percival
♔ SZÍVKIRÁLYNŐ :: Ruby Hart
♔ SZOLGÁLÓCICA :: Dana McMorran
♔ SZÖRNYETEG :: Crispin Percival
♔ SZŐKE HERCEG :: Prince Charming
♔ THRANDUIL :: Thranduil Greenwood
♔ "TICK-TOCK" CROC :: Jácint "Tick-Tock" Crock
♔ TÜNDE :: Tünde
♔ ZELDA :: Zelda Silverstone
Képességek


♔ A BÁTORSÁG ERŐHÁROMSZÖGE :: Link Greysmith
Noha fizikailag nincs nála, nem emlékszik a létezésére sem, olykor érzi, hogy megbotránkozik a tettein. Ha újra érdemesnek bizonyulna, akkor a háromszög segítene neki a visszaemlékezésben és a korábbi harcosi képességei visszaszerzésében is. De jelenleg csak, álmában gyötri nagy ritkán ködös emlékképekkel.
♔ A BÖLCSESSÉG HÁROMSZÖGE :: Zelda Silverstone
A Bölcsesség háromszögének őrzője, tehát nem egy gyenge nőcske. Mondhatjuk boszorkánynak is, aki jó mágiát használ, ha be akarjuk kategorizálni, akkor fénymágiát használ. Telepatikus képességekkel is rendelkezik, legtöbbször így hívta Linket is, ha szüksége volt rá, manapság nem nagyon használja, mivel a férfi nincs olyan állapotban.
♔ A GREMLIN ÉRINTÉSE :: Kobzos
Ez egyfajta átok (de nem oldható fel), amelyet a földi létben fedeztek fel.  Ha hozzáér bármilyen elektromos dologhoz, az nagy valószínűséggel meghibásodik, tönkre megy, furcsán viselkedik stb. Kockadobás dönt (5-6 valami történik), ha folyamatosan fogja, akkor körönként. Pl.: felkapcsolja a villanyt, így van esély arra, hogy az izzó szétdurran, stb. Ezt mindig ki kell játszani. Ez persze a mai világban elég nagy átok, hiszen minden kocsiban, járműben is van elektronika. Felszáll a buszra, s elég hamar le tud robbanni… Tv-t is csak akkor tud biztonságosan nézni, ha valaki kapcsolgat.
♔ ALAKVÁLTÁS :: Bigby Wolf, Clare Hopkins, Dory Waters, Eloise McMittens, Jácint "Tick-Tock, Priscilla Hopkins, Reynard T. Fox" Crock
Képesség az emberi és bestiális alak korlátlan váltogatására.
♔ ÁLDÁS :: Tünde
Apró illúziók megidézésére képes (például pár pillangó vagy egy kismadár), de ezek csak pár másodpercig maradnak fenn.
♔ ALTATÓ: :: Eloise McMittens
Dorombolásával képes álomba ringatni azokat, akikre rákoncentrál. Itt persze nem hatalmas tömegekre kell gondolni, inkább egy-két emberre, azok is maximum két-három órás időintervallumban térnek nyugovóra – kivéve akkor, ha valaki fel nem rázza őket, avagy ha eleve nagyon fáradtak voltak. Az utóbbi esetben értelemszerűen az alvás hosszabb időre is elnyúlhat.
♔ ÁLLATI ÖSZTÖNÖK :: Ahri Firefox, Bagira, Bigby Wolf, Eloise McMittens, Reynard T. Fox
Az emberihez képest fejlettebb érzékek, megnövekedett fizikai erő, ösztönös veszélyérzet.
♔ AMNÉZIA :: Odette Einhorn
Egyszarvúként számára ez a női test egy átok; hosszú évtizedek óta mérgezi a lelkét az emberlét, már nem emlékszik önmagára. Fogalma sincs arról, hogy ő valójában egy emberi testbe zárt egyszarvú. Mi több, nem is hisz az unikornisok létezésében, hiszen az csak egy gyermekmese, egy mítosz még a Hazaföldön is! Viszont betegesen vonzódik hozzájuk; álmaiban látja őket, velük együtt vágtat a tenger habjai közt, a szabadság felé.
♔ ARANY ÉRINTÉS :: Jonathan Goldman
Amihez hozzáér arannyá változik.
♔ ÁTKOZÁS :: Jafar
Mint mágus képes megátkozni másokat, viszont dzsinni léte miatt képtelen ölni velük. Átkai ideiglenes negatív hatásokat hagynak maguk mögött. Ennek bűbájpont ára van.
♔ BELSŐ IRÁNYTŰ :: Silverslipper
A Belső Iránytű egy ösztönös képesség, amivel az esetek nagy többségében Dorothy képes megtalálni a helyes utat a céljai, vagy az általa keresett személy/tárgy felé. A képesség nem működik bűbájjal elrejtett/álcázott személyeken, tárgyakon vagy helyeken, és akkor sem, ha például felfokozott érzelmi állapotban képtelen a koncentrálásra. (referencia: a sárga köves út)
♔ BILOKÁCIÓ :: Salem
Az ember - ez esetben macska - képes két helyen megjelenni ugyanazon pillanatban. Ez komoly koncentrációt vagy zaklatott, nyugtalan álmot igényel. A  "másolat" is rendelkezik fizikai valóval, de sokkal tünékenyebb, mint a fő test.
♔ BŐRPÁNCÉL :: Jácint "Tick-Tock" Crock
A bőr támadott vagy bármilyen erőhatásnak kitett felülete az adott állatra jellemző "páncélos" felületté változik. Ez olyan mint egy golyóálló páncél ami mindig csak ott fejti ki hatását ahol szükséges.
♔ CELEBRIMBOR AJÁNDÉKA :: Robin Rot
Tanítója továbbadta a saját mesterétől tanult látásmódját Piroskának. A nyomkövetést könnyíti meg számára ez a képesség, ami nem csak egyszerűen segít összerakni a kirakós darabjait, de a keresett nyomok kéken fénylenek fel Robin szeme előtt, hogy követhesse azokat. (Vizuális "zajszűrés")
♔ ELLENÁTKOK :: Clare Hopkins
Az átkokat hatékonyan szünteti meg és védekezik ellenük.
♔ ELTŰNÉS :: Kobzos
Képes egy pillanatra láthatatlanná válni (1-2 másodpercre). Ez Meseországban még pont elég volt, hogy lerázzunk valakit, de ideát már nem annyira valós, hogy ha eltűnik pár másodpercre, akkor felhagynak a kereséssel, és megúsztam.
♔ EMBERFELETTI ERŐ :: Scott Wilson
Emberfeletti erővel rendelkezik, képes egy autót is felemelni fél kézzel.
♔ ELMEKONTROLL/ILLÚZIÓKELTÉS :: Ruby Hart
Képes megváltoztatni saját maga és/vagy környezete megjelenését más(ok) számára. Ez a 'kép', amit Ruby közöl, megmutat, csak a másik fél fejében létezik, mintha csak egy álom lenne, de ott nagyon is valóságosnak hat - az illető érzi azt, amit lát, ami az illúzióban vele történik, még akkor is, ha mindannak, amit átélt, fizikailag nyoma sincs a testén. Az egyén, aki Ruby illúziójában vergődik, vagy élvezkedik, más, külső szemlélődőnek olyan, mintha csupán mély álomba merült volna; nem mozog, nem kiabál, nem beszél, csak fekszik, vagy éppen ül, mintha kómában lenne.
♔ EORAI VARÁZSERŐ :: Aloth Corfiser
Eora mágusainak varázskönyvekre van szükségük.
Mindenkinek sajáttal kell rendelkeznie, ám léteznek közismert varázslatok is. A könyvben találhatóak utasítások arra vonatkozóan, hogy használhatják fel lelküket a valóság megváltoztatásához, az ellenség közül az idő torzítására a megfékezéséhez, a bőr olyan keményebbé tételéhez, mint a kő, a legerősebb mágia ellensúlyozásához, a lánggolyók, a villámcsapások, a savas köszvények, a rémálmok idézéséhez látszólag a semmiből.
♔ ÉRZELEMMANIPULÁCIÓ :: Ruby Hart
A Szívkirálynőnek nem véletlenül ez a neve. Könnyű szerrel játszadozik a szívekkel, mintegy befolyásolva, megmásítva, felerősítve, gyengítve az egyén érzéseit, érzelmeit.
Ez a manipuláció lehet pozitív, vagy negatív is; okozhat félelmet, boldogságot, szomorúságot, szíthat gyűlöletet, stb. Az emberek érzelmi palettája széles, Ruby pedig egy cseppet sem válogatós.
♔ ÉSZAKI SZÉL :: Zephyr North
Az első kardinális szél, amely jéghideg, metsző és nagy erejű. Nem feltétlenül csak fújással működik, intéssel is vezérelhető, de akkor sokkal gyengébb és nem hidegebb, mint a környezetének a hőmérséklete.
♔ FEROMON :: Ahri Firefox
Ahri képes kibocsátani a feromonjait,amivel a gyanútlan férfiakat a bűvkörébe vonhatta. Erre azért volt szükség, mert emberi alakját csak úgy őrizhette meg, ha elfogyasztja az elcsábítottak lelkét.
Manapság nincs szüksége erre a képességére.
♔ FOGÓCSKA :: Robin Rot
Piroska kislány korában is szeretett szaladni, ugrani, mászni. Nincs ez másként manapság sem. Csakhogy mostanra a játszótere kibővült: háztetők között, oszlopok, kerítések és tűzlétrák jelentik számára a pályát. Parkűr, akrobatika, és egyéb agilitást igénylő feladatok? Nem probléma. Elvégre az élet egy nagy Fogócska nem?
♔ FORTUNA ÁLDÁSA :: Briar Rose
A tündér keresztanyjának hála végtelen szerencsével áldja meg a sors: ha ma elveszítené minden vagyonát, holnap megnyerné a lottót - még úgy is, hogy nem is játszik. (Minden esetben, amikor erre a képességre apellál, dobás a kockával! A képesség mértéke miatt csak egyetlen opció/szám a peches/rossz kimenetel.).
♔ GYÓGYÍTÁS :: Odette Einhorn
A könnye gyógyító hatással bír, olyannyira, hogy akár még a halálból is képes lehet visszahozni valakit.
♔ GYÓGYÍTÓ KÖNNYEK :: Nienna Firth
A könnyei gyógyító erővel bírnak, amik nagyobb sebeket is képesek ellátni, viszont nem tud már elvesztett végtagokat visszateremteni. Főleg fejeket...
♔ GYUFALÁNG :: Christina Andersdatter
Tűzgyújtás gondolattal. (Kis tűz, épp csak akkora, ami megférne egy gyufa hegyén lángocskaként.)
♔ HARCOS :: Aylin Holloway
Egy vadászfegyver használata szinte gyerekjáték számára, mindegyikkel remekül bánik. Egy újabb fajta fegyver használatának megtanulása se telik sokba neki, hamar ráérez. Emellett elég erős fizikumú, közelharcban is megállja a helyét.
♔ HANGUTÁNZÁS :: Orion Ewain
Mindenféle hang utánzására képes, természetestől a mesterségesig.
♔ HATODIK ÉRZÉK :: Akira Hisoka
Kisebb dolgokat egyszerűen megérez,tud.
♔ HAZUGSÁGÉRZÉKELÉS :: Leopold Hanson
Ha valaki hazudik a környezetében, égető, szorító érzést tapasztal a csuklóinál. Minél nagyobb a hazugság, annál erősebb az érzés.
♔ HAZUGSÁGVIZSGÁLÓ :: Bigby Wolf
Képesség arra, hogy kiszagolja, ha valaki hazudik neki.
♔ HÜLLŐLÉT :: Jácint "Tick-Tock" Crock
A képesség tulajdonosa képes a víz alatti életre egy bizonyos fokig, akár több órát kibír levegővétel nélkül. Nagyon jó úszó, tökéletesen lát és érzékeli az anyagokat is odalent.
♔ IDŐ ÉS TÉRÉRZÉKELÉS :: James Hook
Mindig pontosan meg tudja mondani a jelenlegi tartózkodási helyét koordinátákra lebontva, ahogy a pontos időt is, mindenféle segédeszköz nélkül.
♔ ILLUZIONISTA :: Eloise McMittens
Más emberek elméjének és érzékeinek megtévesztését az utóbbi időben egyre magasabb szinten űzi, immár varázslat formájában is. Hirtelen a semmiből feltűnik egy fal? Vagy meg mertél volna esküdni rá, hogy az előbb még ott volt egy ajtó? Nézd meg jobban. Érintsd meg. Amint rájössz, hogy az egész csak illúzió, a káprázat semmivé válik.
♔ ISTEN :: Yuliya Zubkova
Varázsereje, mágikus hatalma korlátlan, míg el nem hagyja saját területét. Minél távolabb kerül azonban, ereje annál inkább gyengül. A vas kiváló pajzs hatalma ellen, a tiszta szívűeknek pedig képtelen mágiával ártani.
♔ JEGES LEHELET :: Bigby Wolf
Teljes bestia alakjában orkán erejű, jeges lehelettel képes elsodorni az útjában álló akadályokat, legyen az élőlény, növényzet vagy ház (téglával nem megy Sad )
♔ KECSESSÉG ÉS AKROBATIKUS MOZGÁS :: Odette Einhorn
Mozdulatai emberi alakban is vannak olyan kecsesek és magasztosak, akárcsak egyszarvúként. Az akrobatikát azonban a Földi léte alatt sajátította el.
♔ KISUGÁRZÁS (I.) :: Scott Wilson
Erőteljes kisugárzással rendelkezik. Ha komoly, akkor ijesztő, megfélemlítő kisugárzás, karizma lengi körbe, ha pedig vigyorog, megnyugtató érzést érez a partner.
♔ KISUGÁRZÁS (II.) :: Odette Einhorn, Joker
Emberként is van a megjelenésében, a puszta lényében (!) valami különleges és ép ésszel felfoghatatlan, amely alázatot vált ki az emberekből/más legendákból. A közelében még akár a legmegátalkodottabb alakok is romlatlannak és tiszta lelkűnek érezhetik magukat – legalább az első benyomás erejéig.
♔ KÓSZÁK HAGYATÉKA :: Robin Rot
Tanítójának útmutatása nyomán Robin képes bármilyen pengés fegyvert (szúró/vágó) valamint archaikus lőfegyvert (íj, nyílpuska) tökéletesen használni, tanulás nélkül. A kard-tőr párost is handicap nélkül forgatja.
♔ KOZMIKUS HATALOM :: Jafar
Bármit képes megalkotni átformálni vagy megidézni, amíg ez nem öl meg senkit, vagy nem mágikus a tárgy/személy. Arra csupán a lámpa tulajdonosának kívánsága álltál képes.
♔ KÜLÖNLEGES NYELVTUDÁS :: Dory Waters
Képes szót érteni a vízi élőlényekkel - különösen jól beszél cetül.
♔ LEHETETLEN CSÍNY :: Kobzos
Csínytevés közben nem vonatkoznak rá a természeti törvények (gravitáció, szél, stb), ezért nem esik le (nem fújja le a szél) a repülőgép szárnyáról 9 000 méter magasságban, vagy képes megállni a víz felszínén, hogy megfúrjon egy hajót, vagy akár képes felsétálni/mászni a falon.
♔ LELKI SEBEK GYÓGYÍTÁSA :: Clare Hopkins
Bárkinek ideiglenesen enyhülést tud hozni a lelki sebeire. A kisebbeket akár el is tünteti örökre,
a nagyobbakat viszont csak orvosolja valamelyest. Vér szerinti rokonain nem működik.
♔ MENEKÜLŐ ALAK :: Dana McMorran
Túlzott aggodalom vagy rendetlenség, káosz esetén akaratlanul kismacska alakot vesz fel.
♔ MÉRHETETLEN GYOMOR :: Jácint "Tick-Tock" Crock
A gyomor szinte végtelen befogadóképességét jelenti e képesség. Egyesek szerint hasonló a feneketlen kúthoz annyi különbséggel, hogy innen vissza lehet térni.
♔ MURPHEY VÉDELEM :: Kobzos
Védett az elektromossággal szemben, ha azt a saját képessége/átka generálta, illetve csínytevés közben. bemászhat a szigetelen magasfeszültségű kábelek közé, s nem lesz baja, de egy mágus villámcsapásától már nem védi meg.
♔ NEM FÉLEK A FARKASTÓL :: Robin Rot
Piroska nem érez félelmet. Se magasságtól, se mélységtől, haláltól, szűk helyektől vagy fájdalomtól. Saját személyére irányuló fenyegetések teljességgel hatástalanok, bár ez nem jelenti azt, hogy nincsenek érzései.
♔ PIROMANTA :: Drake Stark
Tűzokádás mellett képes bármilyen lángot manipulálni az akaratával. (Növelés, csökkentés, elfojtás, különféle alakzatok felvétele, a lángok terjedésének irányítása stb.)
♔ RENDELLENES GYÓGYULÁS :: James Hook
A szokásosnál jóval gyorsabban alvad a vére és regenerálódnak a szövetei.
♔ REPÜLÉS :: Orion Ewain, Yuliya Zubkova
Mint a madár.
♔ ROMLOTT HÚS :: Bigby Wolf
Ha megízleli valaki húsát, képes megmondani az adott személyről, hogy tiszta szívű ember-e (tehát finom), vagy megfertőzte a húsát a Gonosz iránti hűség. Ezen képességének használatát a Menekülés végeztével Cole hivatalosan megtiltotta.
♔ RÓKATŰZ :: Ahri Firefox
Három darab gömböcskét tud megidézni, ezt úgy éri el, ha a rókafarkait "összecsiholja". Hiába a tapasztaltsága, ezt a képességét, csak háromszor tudja egymásután megcsinálni, aztán pihennie kell. .
♔ SZLÁV-SZAGLÁS :: Yuliya Zubkova
Kiszagolja, ha szláv nemzetiségű van a közelében.
♔ SZÖRNYALAK :: Crispin Percival
ha felesége megharagszik rá, hatalmas agyaras, szarvas szőrös lénnyé változik, abban a formában megnövekedik az ereje, és az állóképessége is, amint pedig felesége megnyugszik, újra emberi formában van.
♔ TELEPORTÁLÁS :: Silverslipper
Amennyiben cipellőit viseli, annak sarkait háromszor összeérinti és kimondja a célállomás nevét, képes a teleportálásra - beleértve azokat, akikkel fizikai kontaktusban van. A használat 10 Bűbájpontba kerül.
♔ TERMÉSZETFELETTI GYORSASÁG :: Bagira
Hihetetlen mértékű sebesség.
♔ TETSZHALÁL :: Salem
Amennyiben feláldozza magát valakiért, és halálos sérülést szerez, abba nem hal bele, csak a halott macska fizikai tulajdonságait mutatja, valamint az eredeti célpont az ébredés pillanatáig teljes biztonságba kerül. Ez egy aránylag rövid folyamat, négy-öt óra alatt felébred. Profik esetében irányítható, több napig is fekhetnek egy helyben.
♔ TOLMÁCS :: Salem
Úgy gondolom, nincs a világon sok beszélő macska, így az emberi nyelv értése kiváltság számomra. Ellenben a macskák nyelvét is megértem, sőt mi több, tolmácsolni is tudok a két faj közt.
♔ TÖVISCSÓK :: Briar Rose
Ha bárhol, bármivel, bármikor megszúrja az ujját, mindenki mással együtt az épületben álomba szenderül, a környéket pedig mágikus rózsatövisek kezdik benőni. Ilyenkor csak egy belé szerelmes herceg csókja ébresztheti fel.
♔ TÜKÖRUTAZÁS :: Absinthe Morgan
Tükröket portálként használva képes utazni, és egyszerre több helyen is jelen tud lenni, önmagát megsokszorozva.
♔ TÜNDÉRBOSZORKÁNY VARÁZSLATOK :: Clare Hopkins
Mindenféle varázslat, ami nem ártó szándékú. Pálca nélkül gyenge hatás érvényesül.
♔ TŰZMÁGIA :: Ahri Firefox
Noha annyira nem erősen birtokolja a tüzet, tud vele meglepetést okozni. Kisebb égési sérüléseket okozhat, amivel nem egyszer meglepte már a támadóit. Illetve egy tábortűz begyújtása se okoz neki gondot. Ám elfojtotta magában ezt a képességet, ki tudja lehet már nem is képes irányítani az elemet.
♔ VARÁZSHASZNÁLAT :: Elymas Sagespell
Varázserejét tudásához mérten bárhol képes használni, bevetni. Ennek jogszerűségét a varázsló pozíciója dönti el.
♔ VÍZLÉGZÉS :: Dory Waters
Képes lélegezni a víz alatt, emberi alakjában is. A nagy kékségben is épp úgy élhetne emberként, mint hal a vízben.Legendafoglaló kódja:

Kód:
[code]<span class="girls">♔ LEGENDA NEVE</span> :: Regisztrált név[/code]


Képességfoglaló kódja:

Kód:
[code]<span class="girls">♔ KÉPESSÉG NEVE</span> :: [b][i]Karakter Neve[/i][/b]<br>A képesség rövid bemutatása, ismertetése, néhány szavas összefoglalója. Legyen egyértelmű az olvasó számára, hogy mit takar pontosan a képesség, ezért elsősorban az egyediséget próbáld meg kiemelni.[/code]


Reynard - Snow - Jonathan


A hozzászólást The Storyteller összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 01, 2017 12:55 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Stark
the hero of this fable
Drake Stark
Sárkány ♔

♔ HSZ : 1
♔ Bűbájpontok : 0
Re: Legenda- és Képességlista // Szer. Ápr. 05, 2017 10:39 pm

Kód:
<span class="girls">♔ RHAZZAM, A SÁRKÁNY</span> :: Drake Stark

Kód:
<span class="girls">♔ PIROMANTA</span> :: [b][i]Drake Stark[/i][/b]<br>Tűzokádás mellett képes bármilyen lángot manipulálni az akaratával. (Növelés, csökkentés, elfojtás, különféle alakzatok felvétele, a lángok terjedésének irányítása stb.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reynard T. Fox
the hero of this fable
Reynard T. Fox
Alakváltó ♔
Admin ♔

♔ HSZ : 51
♔ Hely : A Farm
♔ Munka : Hivatali jogi képviselő
♔ Avatar : Joe Dempsie

♔ Bűbájpontok : 6
Re: Legenda- és Képességlista // Szer. Ápr. 05, 2017 11:55 pm

Kód:
<span class="girls">♔ RAVASZ RÓKA</span> :: Reynard T. Fox

Kód:
<span class="girls">♔ ALAKVÁLTÁS</span> :: [b][i]Reynard T. Fox[/i][/b]<br>Képesség az emberi és bestiális alak korlátlan váltogatására.

Kód:
<span class="girls">♔ ÁLLATI ÖSZTÖNÖK</span> :: [b][i]Reynard T. Fox[/i][/b]<br>Az emberihez képest fejlettebb érzékek, megnövekedett fizikai erő, ösztönös veszélyérzet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
Snow White
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Legenda- és Képességlista // Csüt. Ápr. 06, 2017 6:04 pm

Kód:
<span class="girls">♔ HÓFEHÉRKE</span> :: Snow White


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
.Bigby Wolf
the hero of this fable
.Bigby Wolf
Alakváltó ♔

♔ HSZ : 1
♔ Hely : Woodlands, Fabletown
♔ Munka : Sheriff
♔ Avatar : Jeffrey Dean Morgan

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Legenda- és Képességlista // Csüt. Ápr. 06, 2017 9:25 pm

Kód:
<span class="girls">♔ NAGY GONOSZ FARKAS</span> :: Bigby Wolf

Általános bestiális képességek:
Kód:
<span class="girls">♔ ALAKVÁLTÁS</span> :: [b][i]Bigby Wolf[/i][/b]<br>Képesség az emberi és bestiális alak korlátlan váltogatására.

Kód:
<span class="girls">♔ ÁLLATI ÖSZTÖNÖK</span> :: [b][i]Bigby Wolf[/i][/b]<br>Az emberihez képest fejlettebb érzékek, megnövekedett fizikai erő, ösztönös veszélyérzet.

Egyedi képességek:
Kód:
<span class="girls">♔ IGAZSÁGÉRZET</span> :: [b][i]Bigby Wolf[/i][/b]<br>Képes "kiszagolni", ha valaki nem mond neki igazat.

Kód:
<span class="girls">♔ JEGES LEHELET</span> :: [b][i]Bigby Wolf[/i][/b]<br>Képes jeges leheletével megfagyasztani másokat.

Kód:
<span class="girls">♔ ORKÁN FUVALLAT</span> :: [b][i]Bigby Wolf[/i][/b]<br>Képes orkán erejű szelet támasztva elfújni az elé hárult akadályokat, jelentős pusztítást okozni ezzel.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camille Rosenberg
the hero of this fable
Camille Rosenberg
Hercegnő ♔

♔ HSZ : 3
♔ Hely : Fabeltown
♔ Munka : Állatorvos
♔ Avatar : Anne Hathaway

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Legenda- és Képességlista // Pént. Ápr. 07, 2017 9:45 am

Kód:
<span class="girls">♔White queen</span> ::Camille Rosenberg

Kód:
<span class="girls">♔Gyógyítás</span> :: [b][i]Camille Rosenberg[/i][/b]<br>Képes érintésével meggyógyítani a kisebb sebeket, betegségeket, pl; vágás, influenza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tinder Blaze
the hero of this fable
Tinder Blaze
♔ ♔

♔ HSZ : 10
♔ Kor : 29
♔ Hely : New York
♔ Munka : Drogkartell vezető
♔ Avatar : Madeline Rae Mason

♔ Bűbájpontok : 2
Re: Legenda- és Képességlista // Pént. Ápr. 07, 2017 11:08 am

Kód:
<span class="girls">♔ A kis gyufaárus lány</span> :: Tinder Blaze

Kód:
<span class="girls">♔ Meggyőzés</span> :: [b][i]Tinder Blaze[/i][/b]<br>Képes karizmája segítségével maga mellé állítani embereket, meggyőzni őket a saját igazáról. Erős akaratú emberen nem, vagy kevéssé működik, míg gyengéken sokkal inkább. Egyszerűbb dolgokról könnyebb meggyőzni őket, mint például a csokis müzli jobb, mint a vaníliás; olyanokat, mint az ég nem kék és a fű nem zöld, sosem lesz képes elhitetni senkivel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shay Cooper
the hero of this fable
Shay Cooper
♔ ♔

♔ HSZ : 1
♔ Avatar : Finn Wittrock

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Legenda- és Képességlista // Kedd Ápr. 18, 2017 8:43 pm

Kód:
<span class="girls">♔ WENDIGO</span> :: Shay Cooper

Kód:
<span class="girls">♔ MEGSZÁLLÓ ÉHSÉG</span> :: [b][i]Shay Cooper[/i][/b]<br>Birtokosa képes megszállni bárkit, és bár közvetlenül nem irányítja azok cselekedeteit vagy gondolatait, mindennél hatalmasabb éhségérzetet ébreszt a megszállottban, erőszakossá téve őt, hogy semmi másra ne vágyjon, mint felfalni valamit... vagy inkább valakit.

Kód:
<span class="girls">♔ JELENÉS</span> :: [b][i]Shay Cooper[/i][/b]<br>Hiába visel álcát, ha olyasvalakivel találkozik, aki már megölt valakit, az az eredeti alakjában fogja látni őt - legyenek akár kettesben vagy nyilvános helyen a tömegben. Ezzel gyakorol örök pszichés nyomást a "bűnös lelkekre".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alice Wescott
the hero of this fable
Alice Wescott
♔ ♔

♔ HSZ : 3
♔ Kor : 23
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Diák / Táncos
♔ Avatar : Candice Accola / Megan Fox
♔ Bűbájpontok : 0
Re: Legenda- és Képességlista // Pént. Ápr. 21, 2017 9:32 pm

Kód:
<span class="girls">♔ Alice from Wonderland</span> :: Alice Wescott
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mad Hatter
the hero of this fable
Mad Hatter
♔ ♔

♔ HSZ : 5
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Szabó/ Bűbájkereskedő/ Pszichopata Sorozatgyilkos
♔ Avatar : Sebastian Stan

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Legenda- és Képességlista // Pént. Ápr. 28, 2017 11:57 am

Kód:
<span class="girls">♔ BOLOND KALAPOS</span> :: Mad Hatter

Általános képességek (melyet minden Kalapos birtokol):
Kód:
<span class="girls">♔ BŐREVÁLTÁS</span> :: [b][i]Mad Hatter[/i][/b]<br>A képesség birtokosa álruhaként tudja használni mások kinézetét. Ilyenkor szó szerint az illető bőrébe kell bújjon, emiatt szükséges áldozatait megnyúznia legalább arctájon.
//Kiegészítés: Amennyiben ez túl drasztikus/nem fér bele a világba, a Supernatural-féle bőreváltós dolgot tudom még elképzelni a karakternek alternatívaként; amikor is élve van szüksége az alakváltáshoz a másik félre, akit lényegében lemásol mind mentálisan, mind fizikailag.

Kód:
<span class="girls">♔ IDŐUTAZÁS</span> :: [b][i]Mad Hatter[/i][/b]<br>Miután a [b][i]tükörjárás[/i][/b] képessége eléggé fejletté vált, már nem csak dimenziók között, hanem időben is képessé vált vele utazni; de Csodaországot, mint egyfajta csomópontot kell használja hozzá.

Kód:
<span class="girls">♔ TÜKÖRJÁRÁS</span> :: [b][i]Mad Hatter[/i][/b]<br>Képes nagy távolságokon belül, valamint ezen (földi) világ és Csodaországon belüli átjárásra tükörszerű felületeken keresztül beleértve azokat, akikkel fizikai kontaktusban van.

Kód:
<span class="girls">♔ DOWN A RABBIT HOLE</span> :: [b][i]Mad Hatter[/i][/b]<br>Mint minden entitás Csodaországban, ő is kortalan és gyorsan gyógyul, amíg Csodaország birodalmában tartózkodik.

Egyedi képességek:
Kód:
<span class="girls">♔ HIGANY ÉRZÉKENYSÉG</span> :: [b][i]Mad Hatter[/i][/b]<br>Ha higannyal kerül kapcsolatba fejfájást, remegést, húgyhólyaggyulladást, valamint emlékezetvesztést válthat ki nála. Ennek mértéke a mérgezés mennyiségétől függően lehet erősebb vagy gyengébb jellegű. Dührohamok formájában is jelentkezhet nála tünetként ha kapcsolatba kerül az anyaggal.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
the hero of this fable
♔ ♔

Re: Legenda- és Képességlista //

Vissza az elejére Go down
 

Legenda- és Képességlista

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Karakteralkotás :: Minták és Foglalók-