HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Joker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Joker
the hero of this fable
avatar
Pszichopata ♔
Sorozatgyilkos ♔

♔ HSZ : 5
♔ Hely : New York
♔ Munka : Bandavezér
♔ Avatar : Heath Ledger

♔ Bűbájpontok : 2
Joker // Kedd Május 23, 2017 11:04 pm

Joker
Nem nézünk többé az ágyunk alá, hogy rejtőzik-e ott szörny, mert rádöbbentünk, hogy a szörnyek bennünk lakoznak.


életkor: Halhatatlan
nem: Férfi
foglalkozás: Bandavezér, bűnöző
pb: Heath Ledger
eredeti név: Jack Napier
csoport: Kívülálló
lakhely: New York
attitűd: Negatív

alcsoport: Sorozatgyilkos,elmebeteg,pszichopata

Kívül, belül
♔ Nehéz megmondani mi jár éppen a fejében.
Ő nem tervez dolgokat, hogy mit fog, és mit akar csinálni.
Csak úgy úgy jön neki. Átvillan az agyán és meg is valósítja azt.
Embereit a legveszélyesebb, legőrültebb emberekből toborozza össze, mert épelméjű ember nem igazán csatlakozna soraihoz.
Sosem tudni mi jár éppen a fejében. Valamikor csak beszélgetni szeretne, valamikor pedig kórházakat robbantani.
Az őrület nála nem csak egy fogalom, hanem a lételeme.
Van úgy, hogy éppen elbeszélgetsz vele, a következő pillanatban pedig már csak a hideg kés pengéjét érzed magadban, amit ő vágott beléd.
Vagy ugyanez lőfegyverekkel, amit nem igazán kedvel, mivel a fegyver túl gyors, nem lehet igazán élvezni az érzelmi hatást, az emberek utolsó pillanataikban mutatják meg, kik ők valójában.


♔ Az egyik pillanatban egy sajnálatra méltó bolondot vél felfedezni az ember, a másikban már egy kegyetlen gyilkost ördögi mosollyal, hosszú hegekkel kiindulva a szájából. Ezek mellé vér vörösre vannak elkenve, egészen a füllel egy vonalban. Bohócias külsejét tetézi még, hogy arca teljesen hófehér és szemén pandaszerű foltok találhatóak meg. Legikonikusabb megjelenés pontja viszont a vállig érő zöld haja.
Egy szürkéskék hosszú ujjú inget hord zöld mellénnyel eltakarva azt, amiből kilóg zöld nyakkendője. Erre néha felveszi térdig érő,feltűnő, lila öltönyét amiben általában fegyvereket,késeket,gránátokat vagy a Joker kártyákat szokta tárolni.
Szintén szürkéskék, csíkos nadrágot visel, barnásfekete cipővel.
Cipőjében egy kisebb rejtett penge található.
Kezén fekete bőrkesztyűt szokott hordani, az ujjlenyomatok megtalálásának megakadályozása végett.
.


Egyszer volt...

Mindenki ismeri a gonosz bohóc történetét, aki örökös harcot folytat az éjszaka hősével, Batmannel.
Ő az aki rettegésben tartja szeretteit,ismerőseit,barátait.
Ez a hely Gotham, amely otthont add megannyi olyan embernek akiket a társadalom kitaszított. Akik a bűnözésben lelik létüket, örömüket. De ott van a legrosszabb. Túl az egyszerű tolvajlásokon, rablásokon, és még a kisebb gyilkosságokon is.
Ott van Joker, Gotham legveszélyesebb őrültje, aki a hozzá hasonló embereket gyűjti maga köré, hogy egy olyan bandát szabadítsanak Gotham éjszakájába ami feléget majd mindent, és lángja véget nem érő lesz.

KÉPESSÉG: Őrültsége ellenére, brutális fegyvereket képes egyedileg létrehozni pl: robbanó golyók, nevetőgáz amely hatására az áldozat halálra röhögi magát, és egy hatalmas mosoly marad a hullán. De ott vannak a borotvaéles kártyák is amiket előszeretettel dobál ellenfeleire. És az öltönyén viselt virágból pedig sav jön ki amely ellenségein hagy égető nyomot. Kesztyűjén pedig néha sokkoló is található.


A Földi lét

Érdekel, hogy szereztem a sebhelyeimet? -Néztem a félelemtől térde rogyott férfi szemébe, miközben késemet szájába dugtam, embereim pedig a hátam mögött nevetve, gúnyolódva fogadták ezt. A férfi nem válaszolt, csak könyörgött az életéért. Téged nem is érdekel, igaz? - Mondtam sértődött hangon majd egy gyors vágással elhallgattattam.
A férfi hasonlított az én világom béli rendőrkapitányra akinek savat rejtettem az italába. Haha..régi szép idők. De vajon, hogy jutottam eddig? Magam sem tudom már, de talán nem is túl nagy baj.
Az emlékek veszélyesek. Jobb szeretem én írni a történetem, szeretek újítani. Viszont az biztos, hogy már nem Gothamben vagyok..vagy ez csak egy újabb hallucináció és még most is Arkhamben vagyok? Nem, arra nem sok esély van, bár örülnék neki.
Rég nem láttam már öreg barátomat Batmant! Ó, Batman..az egyik pillanatban egy ütést éreztem az arcomon aztán minden elsötétült.
Aztán ennek a furcsa városnak a szélén találtam magam.
Hasonló mint Gotham de mégis..New York. Milyen kár lenne..ha valaki..csak úgy felégetné az egészet!? Ó igen, hosszú tervek veszik most kezdetét. De valahogy meg kéne majd találnom Harleyt is. Remélem ő is valahogy idekeveredett. Ha nem is, megtalálom módját, hogy idehozzam. Az első napomon az utcán mindenki megbámult és a kisgyerekek sírva szaladtak el előlem. Kezdtem magam otthon érezni. Valaki sajnos (vagy nem sajnos?) kihívta rám a rendőröket. Mikor kiértek autójuk és öltözetük nem volt sokkal másabb mint amit megszoktak. Szerencsétlenek be akartak vinni közérem sértésért. Az egyik rendőr elég közel megállt hozzám.
Cinikus félmosolyt öltöttem arcomra és kikaptam tartójából a pisztolyát, majd ellöktem magamtól és hasba lőttem. A másik rendőr még éppen le tudott bújni az autó mögé fedezékbe. Én eldobtam a fegyvert és megadtam magam. Látszólagosan persze. Mikor a rendőr gyorsan felém kezdett futni és bilincselésre készült, az öltönyömben lévő virágból kilőttem rá egy adag savat. Milyen kár, hogy a nagy része az arcában landolt kis növésének hála. Az utcán kitört egy kisebb káosz és mindenki menekülésre fogta mikor hangos nevetésben törtem ki és felemelve újra a pisztolyt a levegőbe lőttem párat. Beültem az autóba amíg egy sötét sikátorba hajtottam, és az estéből hirtelen éjszaka lett. Amint kiszálltam az autóból kinyújtóztattam végtagjaimat és nagy mosollyal elindultam a sötétbe.
Pár drogos és hajléktalan keresztezte utamat akik vascsövekkel próbáltak engem kirabolni, és megtámadni. Máris meggondolták magukat amikor fegyveremet rájuk szegeztem. Ennél a pontnál kezdődik kalandom ebben az új világban. Elmagyaráztam nekik, hogy lehetnének ennek a városnak az urai, könnyen, gazdagon. Nem kellett sokáig győzködni őket. Ők elmondták más barátaiknak, és azok is tovább. Visszaültem az autóba de amint kihajtottam, a sarkon már rendőrautók vettek körbe. Sajnálatos módon gyorsabb fegyvereik is voltak a pisztolynál. Szitává lőtték az autót velem együtt. Ami még engem is meglepett, hogy ezt mind túléltem. Bőröm lassan, de látszólagosan regenerálódni kezdett. Kihasználva ezt halottnak tettem magam amíg az egyik rendőr oda nem ért az autóhoz, hogy megállapítsa tényleges halálomat. A pisztolyt amit már bekészítettem jobb kezembe a fejéhez nyomtam, és túszul ejtettem. Ott álltam középen egy tússzal, fegyverrel a fejéhez szegezve hat autó és legalább tizenhat fegyveres rendőr között. És akkor megtörtént amire már régóta vártam. Az egyik háztetőről egy fekete köpenyes, denevérruhás ember ugrott le. Számat hatalmas mosolyra húztam és szemébe néztem az éjszaka hősének, miközben meghúztam pisztolyom ravaszát a rendőr fejénél. Aztán először a jobb oldalamon lévő rendőrt lőttem meg, a bal oldalit pedig csak vállon sikerült eltalálnom, mert már a hasamban éreztem az újabb fegyver lövedékeket. Az előző taktikát alkalmazva a földre estem és ismét halottnak tettetem magam. Batman gyors léptekkel odalépett hozzám és felém hajolt. Nagyra nyitottam szemeimet és széles mosolyra húztam számat, majd felpattantam és átgurultam a szét lőtt autómon.
Már kezdtelek hiányolni, barátom! -mondtam nevetve. -Kár, hogy máskor kell megünnepelnünk kellemes találkozásunkat! -szóltam hozzá, és öltönyömből elővettem egy füstgránátot, aminek a szokásosnál kicsit nagyobb füstje volt, mint a többinek. Mire a köd eloszlott már csak hűlt helyemet találták. Nem tudom a rendőrök mit csináltak ezután Batmannel, de túlzottan nem is nagyon érdekel. Úgyis találkozni fogok még vele. Sebeim kezdtek begyógyulni, de eléggé megviselt ez az egész, és egy Woodlands luxus apartman nevű hely mellett mentem el és fordultam be egy újabb sötét sikátorba. Itt egy tépett kanapé terült el..én pedig közvetlen rá. Mintha fejbe vágtak volna, úgy zuhantam le oda. Reggel arra ébredtem, hogy újdonsült embereim ébresztenek. Eléggé meggyarapodtak tegnap óta, sérüléseimnek pedig már nyoma sem maradt. Azt mondták, hogy pár napja egy bohóc ruhában lévő nőt az egyik közeli elmegyógyintézetbe szállították.
Rögtön tudtam, hogy ez nem lehet más mint Harley. Nem meglepő, de váratlan módon néhányuknál volt lőfegyver. Így hát nemes egyszerűséggel az elmegyógyintézet felé vettük az irányunkat. Mondanom sem kell mi történt. A legtöbb ápoló meghalt amelyik ellenállt. Talán páran túlélhették, de nem túlzottan érdekel a sorsuk. Az összes beteget kiengedtük akik csatlakoztak hozzánk.
Harley szobája volt az utolsó ami maradt. Könnyes szemmel, sikítva ugrott a nyakamba. Én  viszonoztam ölelését, és rövid ideig tartó csókját. Szerencsére felszerelése még nem az értékmegőrzőn volt, így gyorsan átöltözött megszokott ruháiba. Egyetlen ember maradt már csak az épületben. Az igazgató. Érte személyesen mentem (mentünk) el. Sok ellenállást nem tanúsított, csak térde rogyott és könnyes szemekkel könyörgött életéért. Én letérdeltem mellé, késemet a szájába dugtam, és nos..tudjátok.
Az igazgató szobájában lévő széfben rengeteg pénz volt elrejtve.
Balszerencséjére a kulcs ott volt a zsebében, így könnyedén hozzájutottam. Fogva a rengeteg pénzt, az embereimet és Harleyt egy új jövő felé indultam el. Elfoglaltunk egy nagyobb bárt ahol berendezkedtünk. A kiérkező rendőröket lefizettük, hogy ne zaklassák a helyet. Azt persze nem tudják, hogy én vagyok a vezetőjük, és ha rajtam múlik ez így is fog maradni. Úgy gondolom most fognak elkezdődni New York legnagyobb bűntényei, mert a mostani békés életnek ezennel vége! Mától mindenki veszélyben lesz! Minden égni fog!


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

"Tudod, az elveik és a szabályaik…
Csak egy rossz vicc.
A legapróbb vész esetén megfeledkeznek róluk!
Épp annyira jók, amennyire a világ azt megengedi.
Majd én megmutatom. Mihelyt nem áll jól a szénájuk…
Ezek a… Ezek a “civilizált” emberek… Egymást fogják felfalni."


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Batman.
Harley Quinn.


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Mindig várok olyanokat, akik úgy gondolják, hogy megfelelnének vidám kis társaságomba.
Vagy esetleg csak egy kis anarchiát szeretnének, és felégetni a világot.


Adatok

típus: saját
forrás: DC (Nolan féle verzió)
főkarakter
user: Joker
A hozzászólást Joker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 27, 2017 2:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Joker // Szomb. Május 27, 2017 2:19 am

Elfogadva!

♔ KEDVES JOKER♔Így utólag bevallhatom, hogy kissé félve mondtam a kérésedre igent miszerint gyere és az légy, aki vagy! Bár lehetségesnek tartottam, hogy a képregényekből is kilépjen egy-egy karakter viszont egyáltalán nem voltam abban biztos, hogy ezt miként lehet a gyakorlatban kivitelezni majd. Nos, te kérlek alássan megoldottad a dolgot.

Sokan furán néznek rám, hogy szeretem a Leto féle új Jokert is. A hangsúly azon van, hogy IS. Én nem csak a színészt, magát Jokert mint karaktert kedvelem, az pedig hogy miféle aspektusát jelenítik épp meg külön csemege számomra. De be kell valljam, a Nolan-féle Joker mindegyik arca közül az egyik nagy kedvencem. Főleg azért mert Harley nélkül, tökegyedül szerepel és inkább a Batman-Joker ellentétre van téve a hangsúly illetve a férfi őrületének mélységeire.

Joker olyan mint Sherk, réteges akár egy hagyma... ám neki az őrületei alkotják a személyiségét. Hiszem, hogy valahol a mélyben van egy egészen apró, még ép része... kíváncsi lennék, hogy ha tényleg jön egy Harley - Brittany Murphy tökéletesen mutatna Heath mellett, Isten nyugosztalja mindkettejüket Sad - kíváncsi leszek képes lesz-e a férfi lelkének legmélyéig lenyúlva megérinteni eme icipici területet.

Igazából kíváncsivá tettél, több értelemben is. New York elpusztítása hatalmas fa és nem biztos, hogy a fejszéd nyele nem fog beletörni. De legalább van terved és az idődet sem vesztegeted, ami dicséretes. Viszont jobb, ha óvatos vagy és nem feded fel magad! Különben hamar a Hivatal boszorkányai és kopói lesznek a nyomodban!

Kérlek, ha még nem tetted, akkor foglalj avatart, képességet és legendát is, majd válassz egy tetszőleges Bűbájt (legfeljebb 100 Bűbáj Pont értékben), amivel megkezded a játékot. Ezt pedig jelezd majd Reynard T. Fox-nak PM-ben is, hogy beírhassuk a profilodba.

Nem tartalak fel, menj és foglald el a játékteret! Aztán csak rosszat halljak felőled!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Joker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mystic Falls utcái
» Magas torony

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Kívülállók-