HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .

 

 Havacska kincsesládája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Havacska kincsesládája // Pént. Ápr. 21, 2017 9:49 am

Kódlabor
♔ Itt található mindenféle kódolt és képes (a kért képi tartalmakat a megfelelő topikokba fogom posztolni, nem ide) művem, amit az oldal (és az erre tévedő vendégek) rendelkezésére bocsátok kreditelés ellenében!

Amiket itt találhattok:
◆ Játékvezető
◇ Kapcsolatlista
◆ Reagkód
Ezen felül kérhető még:
◇ Aláírások (képes, nem kódolt!)
◆ Avatarképek (álló/mozgó)
◇ Képek méretre vágása
◆ Ship giffek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Pént. Ápr. 21, 2017 10:27 am

Leltár
♔ Itt található a kódlabor írásos jegyzéktára - avagy mi van elkészítve és hol találod - hogy ne legyen átláthatatlan a kérések miatt az egész! Ha keresel valamit, konkrétan típus szerint felsorolva meglelheted! Wink

Játékvezetők:
001 | Elnevezés | Színvilág
002 | Elnevezés | Színvilág
003 | Elnevezés | Színvilág
004 | Elnevezés | Színvilág
Kapcsolatlisták:
001 | Mad Hatter (V1) | Fekete/Fehér
002 | Elnevezés | Színvilág
003 | Elnevezés | Színvilág
004 | Elnevezés | Színvilág
Reagkódok:
001 | Fabletown (V1) | Sötétbíbor/Lila
002 | Dark Dream (V1) | Fekete/Lila
003 | Solid (V1) | Szürke/Égkék
004 | Solid (V2) | Szürke/Égkék
005 | Solid (V3) | Szürke/Piros
006 | Sweet Dream (V1) | Lila
007 | Sweet Dream (V2) | Lila
008 | Elnevezés | Színvilág
009 | Elnevezés | Színvilág
010 | Elnevezés | Színvilág

A hozzászólást Snow White összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 05, 2017 12:05 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Pént. Ápr. 21, 2017 10:43 am

Snow White & Bigby Wolf
Chapter One: The 1st MURDER in Fabletown

Már későre járt, amikor megtaláltam... közvetlenül a Woodlands lépcsőjén.
~Édes Mesélőm, azok a fenn akadt szemek?! Mégis mit tegyek? Kihez forduljak ezzel?!~ Töprengtem el az első sokk után. Azonnal kerítettem egy kabátot Grimble-től és ráterítettem, remélve senki sem veszi rajtam kívül észre mi van alatta amíg szerzek segítséget. ~De kiben bízhatnék meg?~ Gyilkosság történt Fabletown városában, mióta megalapítottuk a várost az első; és tudtam, hogy ki jelenleg az egyetlen ember vagyis fabula, akivel ezt mielőbb közölnöm kell. Azonnal visszasiettem az épületbe, és a liftbe szállva meg sem álltam a sheriff apartmanjáig, ahol előbb kopogtam, majd csöngettem is. Reméltem, hogy itthon találom Bigby Wolf-ot; hiszen ilyenkor a pihenő idejét tölti elvileg. Idegesen toporogtam az ajtóban, várva hogy a férfi ajtót nyisson végre. Szorított az idő, a nyomás és a feszültség egyre csak nőtt rajtam és féltem elszalasztom az esetleges gyilkost a késlekedés miatt.

Fabletown több szempontból különleges minden hazátlan fabula számára. Itt a Hazaföldről való kényszerű távozás után mindenki tiszta lappal kezdhetett, eltöröltük vagy inkább fátylat borítottunk a múltbéli ballépésekre. Régi gonosztevők kezdhettek itt új életet, így eshetett meg hogy a Nagy Gonosz Farkas - kinek a mai napig rettegik a nevét a legtöbben - lett a város (köz)biztonságának őre. Neki elég tekintélye volt, eléggé féltek a múltja okán tőle mások ahhoz, hogy egy-egy intézkedés közben ne kérdőjelezzék meg mit és legfőképpen miért tesz. Ha intézkednie kellett, így tudta biztosítani a rendet és a törékeny békét... egészen mostanáig. Az ajtó nyílik, én pedig időt sem hagyok a farkasnak felesleges kérdésekre.
- Azonnal ki kell, hogy gyere velem a Woodlands udvarára Bigby! - Hangom egyszerre felszólító és sürgető, arcomra kiül minden korábbinál inkább zaklatottságom, mégis igyekszem tartani magam; elvégre a polgármester távollétében én látom el a Hivatal képviseletét.

Szó nélkül érünk a lifttel le, majd sétálunk ki az épületből; nem vagyok most beszédes kedvemben, különben sem szeretném ha ez illetéktelen fülekbe jutna és pletykák kelnének szárnyra még azelőtt, hogy kideríthetnénk mi is folyik itt. Odakint megállok a lépcsőnél lévő kabát mellett és hagyom had rántsa le a leplet a fejről a férfi. Szegény lány, égnek meredt szeme, a tekintete a semmibe fókuszálva veszik tova. Nem is szívesen nézek oda - épp elég volt egyszer látnom, amikor megtaláltam -, így inkább beszélni kezdek.
- Én nem láttam semmit. Fogalmam sincsen, hogy ki tehette vagy, hogy lehet ez a rejtélyes lány ki lehet. Én nem... nem is ismerem Bigby. Én csak... csak megtaláltam. Itt hevert a lépcsőn, a szemei fenn akadva! Nem hagyhattam csak így itt heverni, így... így letakartam Grimble kabátjával, hogy ne vegye senki más észre és azonnal a keresésedre indultam! Nem nyúltam semmihez! - Igyekeztem összeszedni a gondolataimat, miközben mégis egyre inkább kérlelő és kétség beesett volt a hangom; nyoma sem volt benne a korábbi hivatalos és parancsoló hangnemnek.


Zene#452 ♔  :tarol:  ♔ ©️Kód:
<center><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Marcellus+SC" rel="stylesheet"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Alex+Brush" rel="stylesheet"><div style="width: 500px; height: auto;box-shadow: 0 0 2px black, 0 0 35px #14050a inset;border: 1px solid #3a0f25;opacity: 1; border-radius: 10px;background-color: #320d20; margin-top: 20px;"><div style="width: 500px;font-family: 'Alex Brush', cursive; font-size: 35px; text-align: center; color: #FFA34F;">Valaki & Valaki</div><div style="font-family: 'Marcellus SC', serif; font-size: 14px; text-align: center; line-height: 5%; letter-spacing: 0px;">Egy Soros Rövid Alcím Jön Ide</div><br><div class="postbox-text" style="box-shadow: 0 0 2px black, 0 0 35px #14050a inset; padding: 5px;"><img src="http://képdirektlinkje.gif" style="float: left!important;width: 200px!important; margin: auto 5px auto 0px!important;" /> Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.
[b]- Párbeszéd helye -[/b] Ide jön a szöveg. [i]~Gondolat helye.~[/i] Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.

<img src="http://képdirektlinkje.gif" style="float: right!important;width: 200px!important; margin: auto 0px auto 5px!important;" /> Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.
[b]- Párbeszéd helye -[/b] Ide jön a szöveg. [i]~Gondolat helye.~[/i] Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.

<img src="https://képdirektlinkje.gif" style="float: left!important;width: 200px!important; margin: auto 5px auto 0px!important;" /> Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.
[b]- Párbeszéd helye -[/b] Ide jön a szöveg. [i]~Gondolat helye.~[/i] Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.

</div><br><div style="font-family: 'Marcellus SC', serif; font-size: 14px; text-align: center; line-height: 5%; letter-spacing: 2px;">
♔ <a href="https://www.youtube.com/" title="Zene címe">Zene</a> ♔ #szószám ♔ Megjegyzés ♔ <a href="http://fabletown.hungarianforum.com/u4">©️</a> ♔
</div><br></div></center>


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Pént. Ápr. 21, 2017 2:21 pm

Folyamatban...

Kód:
<center><div class="dobitest"><br><div class="dobicím">Snow's Lab</div><br>Itt található mindenféle kódolt és képes (a kért képi tartalmakat a megfelelő topikokba fogom posztolni, nem ide) művem, amit az oldal (és az erre tévedő vendégek) rendelkezésére bocsátok <strong>kreditelés</strong> ellenében!<br><br><div style=" margin-left: 130px;text-align:  justify; text-decoration: underline;">Amiket itt találhattok:</div><div style=" margin-left: 150px;text-align:  justify;">◆ Játékvezető<br>◇ Kapcsolatlista<br>◆ Reagkód</div><div style=" margin-left: 130px;text-align:  justify; text-decoration: underline;">Ezen felül kérhető még:</div><div style=" margin-left: 150px;text-align: &nbsp;justify;">◇ Aláírások (képes, nem kódolt!)<br>◆ Avatarképek (álló/mozgó) <br>◇ Képek méretre vágása<br>◆ <a hre="/#">Ship</a> giffek</div><br></div></center><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Lobster&subset=latin,latin-ext" rel="stylesheet" type="text/css"><style type="text/css" rel="stylesheet">.dobitest {background-color:#09090F;color:/*#4f4f6e*/#504660;border: 5px solid /*#202033*/#2c2033;box-shadow: 0 0 5px black, 0 0 7px #000 inset;padding: 5px;text-align: justify;width: 390px;} .dobicím {background-color:/*rgb(32, 32, 51)*/#2c2033;color:/*rgb(70, 70, 96)*/#504660;font-family: Lobster;font-size: 38px;font-style: italic;margin-left: -5px;text-align: center;width: 380px;padding: 10px;} .dobitest a, .dobitest a:active, .dobitest a:link, .dobitest a:visited {text-decoration: none;} a:-webkit-any-link {cursor: auto;text-decoration: none;} .dobitest a:hover {color: #7a7aa1;text-decoration: underline!important;} .dobitest a:visited {color: #646494;} .dobitest a, .dobitest a:link {color: #646494;}</style>

[i][color=#594453]"MONSTERS aren't born, they are [b]made[/b]. You abuse someone who's [b]weak[/b], pushing them over and over until they [b]snap[/b]; bending they [b]morals[/b], shattering them like [b]glass[/b], leaving them to rot in their own DESPAIR. Then you give them POWER, so they can wreak REVENGE and obliterate [b]anything[/b] standing in their way. Aren't monsters to be [b]pitied[/b], then?"[/color][/i]

<i><font color="#594453" style="/* color: #FFA34F; */font-family: Playfair Display; font-size: 12px;">"MONSTERS aren't born, they are <strong>made</strong>. You abuse someone who's <strong>weak</strong>, pushing them over and over until they <strong>snap</strong>; bending they <strong>morals</strong>, shattering them like <strong>glass</strong>, leaving them to rot in their own DESPAIR. Then you give them POWER, so they can wreak REVENGE and obliterate <strong>anything</strong> standing in their way. Aren't monsters to be <strong>pitied</strong>, then?"</font></i>

http://probaoldal99.hungarianforum.net/
http://diziproba.hungarianforum.com/
http://northstar.forumr.net/post?f=147&mode=newtopic
http://me-reborn.forumotion.com/
http://dcheroeslegacy.forumactif.org/
http://www.pegi.info/en/index/id/33/
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.hu
http://allhellbreaksloose.hungarianforum.com/
http://scion.hungarianforum.com/
http://teenwolf.hungarianforum.com
http://doesnotmatter.forumotion.com/h6-kathala
A hozzászólást Snow White összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 02, 2017 3:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Kedd Május 02, 2017 1:28 am

Kapcsolatlista Sebastian Stan Mad Hatter módra:


Vezeték + Keresztnév
kapcsolat
Kezdőszó Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
Kereszt + Vezetéknév
kapcsolat
Kezdőszó Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
Kereszt + Vezetéknév
kapcsolat
Kezdőszó Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
Kereszt + Vezetéknév
kapcsolat
Kezdőszó Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
Kereszt + Vezetéknév
kapcsolat
Kezdőszó Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
Kereszt + Vezetéknév
kapcsolat
Kezdőszó Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.


Kód:
<style>.flop{width: 200px; height: 320px; background-color: #fff; overflow: hidden} .flip{width: 200px; height: 320px; -webkit-perspective:1000; -o-perspective:1000; -moz-perspective:1000;} .flippin{-moz-transform-style:preserve-3d; -o-transform-style:preserve-3d; -webkit-transform-style:preserve-3d; -webkit-transition: all 1.2s ease-in-out; -moz-transition: all 1.2s ease-in-out; -o-transition: all 1.2s ease-in-out;} .flip:hover .flippin{-webkit-transform: rotateY(180deg); -moz-transform: rotateY(180deg); -o-transform: rotateY(180deg);} .underavatar{width: 200px; height: 320px; background-color: #fff; overflow: hidden; opacity: 0; -webkit-transform: rotateY(180deg); -moz-transform: rotateY(180deg); -o-transform: rotateY(180deg); -webkit-transition: all 1.2s ease-in-out; -moz-transition: all 1.2s ease-in-out; -o-transition: all 1.2s ease-in-out; -webkit-backface-visibility: hidden; -o-backface-visibility: hidden; -moz-backface-visibility: hidden; position: absolute; overflow: auto;} .flip:hover .underavatar{opacity: 1;}</style><br><br><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Fjalla+One" rel="stylesheet" type="text/css"><center><table><tbody><tr><td><div class="flop"><div class="flip"><div class="flippin"><div style="width: 200px; height: 320px; overflow: hidden; -webkit-backface-visibility: hidden; -o-backface-visibility: hidden; -moz-backface-visibility: hidden; position: absolute; -webkit-transition: all 1.2s ease-in-out; -moz-transition: all 1.2s ease-in-out; -o-transition: all 1.2s ease-in-out; background-image: url(https://66.media.tumblr.com/076093d8c98e5c88e60594b1cd8f0472/tumblr_o2pbciSDJs1ubb1beo2_250.png);"></div><div class="underavatar"><div style="padding: 20px;"><div style="font-family: fjalla one; text-align: center; color: #000; line-height: 100%; font-size: 20px; text-transform: uppercase;">Vezeték + Keresztnév</div><div style="font-family: arial; text-align: center; font-size: 7px; color: #000; line-height: 100%; text-transform: uppercase; margin-bottom: 5px; border-bottom:1px solid #000">kapcsolat</div><div style="font-family: georgia; line-height: 100%; font-size: 10px; color: #000; text-align: justify;"><b>Kezdőszó</b> Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
</div></div></div></div></div></div></td><td><div class="flop"><div class="flip"><div class="flippin"><div style="width: 200px; height: 320px; overflow: hidden; -webkit-backface-visibility: hidden; -o-backface-visibility: hidden; -moz-backface-visibility: hidden; position: absolute; -webkit-transition: all 1.2s ease-in-out; -moz-transition: all 1.2s ease-in-out; -o-transition: all 1.2s ease-in-out; background-image: url(http://www.zupimages.net/up/15/07/q8th.png);"></div><div class="underavatar"><div style="padding: 20px;"><div style="font-family: fjalla one; text-align: center; color: #000; line-height: 100%; font-size: 20px; text-transform: uppercase;">Kereszt + Vezetéknév</div><div style="font-family: arial; text-align: center; font-size: 7px; color: #000; line-height: 100%; text-transform: uppercase; margin-bottom: 5px; border-bottom:1px solid #000">kapcsolat</div><div style="font-family: georgia; line-height: 100%; font-size: 10px; color: #000; text-align: justify;"><b>Kezdőszó</b> Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
</div></div></div></div></div></div></td></tr><tr><td><div class="flop"><div class="flip"><div class="flippin"><div style="width: 200px; height: 320px; overflow: hidden; -webkit-backface-visibility: hidden; -o-backface-visibility: hidden; -moz-backface-visibility: hidden; position: absolute; -webkit-transition: all 1.2s ease-in-out; -moz-transition: all 1.2s ease-in-out; -o-transition: all 1.2s ease-in-out; background-image: url(http://www.zupimages.net/up/15/07/q8th.png);"></div><div class="underavatar"><div style="padding: 20px;"><div style="font-family: fjalla one; text-align: center; color: #000; line-height: 100%; font-size: 20px; text-transform: uppercase;">Kereszt + Vezetéknév</div><div style="font-family: arial; text-align: center; font-size: 7px; color: #000; line-height: 100%; text-transform: uppercase; margin-bottom: 5px; border-bottom:1px solid #000">kapcsolat</div><div style="font-family: georgia; line-height: 100%; font-size: 10px; color: #000; text-align: justify;"><b>Kezdőszó</b> Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
</div></div></div></div></div></div></td><td><div class="flop"><div class="flip"><div class="flippin"><div style="width: 200px; height: 320px; overflow: hidden; -webkit-backface-visibility: hidden; -o-backface-visibility: hidden; -moz-backface-visibility: hidden; position: absolute; -webkit-transition: all 1.2s ease-in-out; -moz-transition: all 1.2s ease-in-out; -o-transition: all 1.2s ease-in-out; background-image: url(https://66.media.tumblr.com/076093d8c98e5c88e60594b1cd8f0472/tumblr_o2pbciSDJs1ubb1beo2_250.png);"></div><div class="underavatar"><div style="padding: 20px;"><div style="font-family: fjalla one; text-align: center; color: #000; line-height: 100%; font-size: 20px; text-transform: uppercase;">Kereszt + Vezetéknév</div><div style="font-family: arial; text-align: center; font-size: 7px; color: #000; line-height: 100%; text-transform: uppercase; margin-bottom: 5px; border-bottom:1px solid #000">kapcsolat</div><div style="font-family: georgia; line-height: 100%; font-size: 10px; color: #000; text-align: justify;"><b>Kezdőszó</b> Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
</div></div></div></div></div></div></td></tr><tr><td><div class="flop"><div class="flip"><div class="flippin"><div style="width: 200px; height: 320px; overflow: hidden; -webkit-backface-visibility: hidden; -o-backface-visibility: hidden; -moz-backface-visibility: hidden; position: absolute; -webkit-transition: all 1.2s ease-in-out; -moz-transition: all 1.2s ease-in-out; -o-transition: all 1.2s ease-in-out; background-image: url(https://66.media.tumblr.com/076093d8c98e5c88e60594b1cd8f0472/tumblr_o2pbciSDJs1ubb1beo2_250.png);"></div><div class="underavatar"><div style="padding: 20px;"><div style="font-family: fjalla one; text-align: center; color: #000; line-height: 100%; font-size: 20px; text-transform: uppercase;">Kereszt + Vezetéknév</div><div style="font-family: arial; text-align: center; font-size: 7px; color: #000; line-height: 100%; text-transform: uppercase; margin-bottom: 5px; border-bottom:1px solid #000">kapcsolat</div><div style="font-family: georgia; line-height: 100%; font-size: 10px; color: #000; text-align: justify;"><b>Kezdőszó</b> Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
</div></div></div></div></div></div></td><td><div class="flop"><div class="flip"><div class="flippin"><div style="width: 200px; height: 320px; overflow: hidden; -webkit-backface-visibility: hidden; -o-backface-visibility: hidden; -moz-backface-visibility: hidden; position: absolute; -webkit-transition: all 1.2s ease-in-out; -moz-transition: all 1.2s ease-in-out; -o-transition: all 1.2s ease-in-out; background-image: url(http://www.zupimages.net/up/15/07/q8th.png);"></div><div class="underavatar"><div style="padding: 20px;"><div style="font-family: fjalla one; text-align: center; color: #000; line-height: 100%; font-size: 20px; text-transform: uppercase;">Kereszt + Vezetéknév</div><div style="font-family: arial; text-align: center; font-size: 7px; color: #000; line-height: 100%; text-transform: uppercase; margin-bottom: 5px; border-bottom:1px solid #000">kapcsolat</div><div style="font-family: georgia; line-height: 100%; font-size: 10px; color: #000; text-align: justify;"><b>Kezdőszó</b> Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam. Ide írd le, milyen kapcsolatban állunk. Lehetsz te a legjobb barátom, az ellenségem vagy a kedvenc tanárom. A lényeg, hogy nyugodtan fejtsd ki - hely van bőven - a kapcsolatunkat, illetve hogy mit gondolsz rólam.
</div></div></div></div></div></div></td></tr></tbody></table></center>


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Csüt. Május 04, 2017 10:16 am


Valaki & Valaki

Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.
- Párbeszéd helye - Ide jön a szöveg. ~Gondolat helye.~ Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.

Zene#szószám ◆ Megjegyzés ◆ ©
Kód:
<center><div class="doboztest1"><br><div class="dobozcim1">Valaki & Valaki</div><img src="http://i.imgur.com/vhxh8gV.jpg" class="korkep1L"><img src="http://i.imgur.com/vhxh8gV.jpg" class="korkep1R">
Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.
[b]- Párbeszéd helye -[/b] Ide jön a szöveg. [i]~Gondolat helye.~[/i] Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg. Ide jön a szöveg.

<div style="font-family: 'Marcellus SC', serif; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 5%; letter-spacing: 2px;">◆ <a hre="/#">Zene</a> ◆ #szószám ◆ Megjegyzés ◆ <a href="http://fabletown.hungarianforum.com/u4">©</a> ◆
</div><br></div><br></div></center><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Lobster&subset=latin,latin-ext" rel="stylesheet" type="text/css"><style type="text/css" rel="stylesheet">.doboztest1 {background-color:#09090F;color:#504660;border: 5px solid #2c2033;box-shadow: 0 0 5px black, 0 0 7px #000 inset;padding: 5px;text-align: justify;width: 390px;} .dobozcim1 {background-color:#2c2033;color:#504660;font-family: Lobster;font-size: 30px;line-height: 68px;font-style: italic;margin-left: -5px;text-align: center;width: 380px;padding: 10px;} .doboztest1 a, .doboztest1 a:active, .doboztest1 a:link, .doboztest1 a:visited {text-decoration: none;} a:-webkit-any-link {cursor: auto;text-decoration: none;} .doboztest1 a:hover {color: #7a7aa1;text-decoration: underline!important;} .doboztest1 a:visited {color: #646494;} .doboztest1 a, .doboztest1 a:link {color: #646494;} .korkep1L{border: 5px solid #09090F; border-radius: 50%; width: 75px; height: 75px; position: absolute; margin-top: -86px;} .korkep1R{border: 5px solid #09090F; border-radius: 50%; width: 75px; height: 75px; position: absolute; margin-top: -86px; margin-left: 305px!important;}</style>


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Pént. Május 05, 2017 10:09 am


Név & Név (18+)


K ezdőszó

~Gondolat~
Cselekedet
- Szöveg -
Kiemelt szöveg

Jobb oldali kép szövegbe ágyazva:

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

Bal oldali kép szövegbe ágyazva:

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.Kód:
<center><div style="width: 470px; text-align: justify; color: #999999;"><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Sacramento|Alex+Brush' rel='stylesheet' type='text/css'>
<div style="font-family: 'Alex Brush', cursive; font-size: 50px;  text-shadow: 0px 0px 3px #000; color: #4683B5; letter-spacing: -2px; text-align: center; "> Név & Név </div>

<span style="float: left; font-size: 45px; font-family: 'Sacramento', cursive; padding-top: 15px; margin-bottom: 3px; padding-right:  10px; color: #4683B5;">K</span> ezdőszó

<i><span style="color:#4683B5">~Gondolat~</span></i>
Cselekedet
<span style="color:#4683B5">- Szöveg -</span>
<i>Kiemelt szöveg</i>

<span style="box-shadow: 0px 0px 2px black; background-color: #111111; border-radius: 10px; padding: 5px; float: right; margin-top: 5px; margin-left: 10px;"><img src="http://placehold.it/500x250" style="width: 200px; border-radius: 10px; box-shadow: 0px 0px 5px #4683B5;"></span>
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

<span style="box-shadow: 0px 0px 2px black; background-color: #111111; border-radius: 10px; padding: 5px; float: left; margin-top: 5px; margin-right: 10px;"><img src="http://placehold.it/500x250" style="width: 200px; border-radius: 10px; box-shadow: 0px 0px 5px #4683B5;"></span>
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

</div></center>


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Pént. Május 05, 2017 10:10 am


Név & Név


K ezdőszó

~Gondolat~
Cselekedet
- Szöveg -
Kiemelt szöveg

Jobb oldali kép szövegbe ágyazva:

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

Bal oldali kép szövegbe ágyazva:

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.Kód:
<center><div style="width: 470px; text-align: justify; color: #999999;"><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Sacramento|Alex+Brush' rel='stylesheet' type='text/css'>
<center><img src="http://placehold.it/500x250" style="margin-right:-35px;margin-left:5px;width:200px;border-radius:5px;-moz-transform:rotate(-3deg);-webkit-transform:rotate(-3deg);margin-bottom: 22px; border:0px dotted #806D7E;"><img src="http://placehold.it/500x250" style="margin-right:5px;width:195px;border-radius:5px;-moz-transform:rotate(+6deg);-webkit-transform:rotate(+6deg);margin-bottom:22px;margin-left:-22px;border:0px dotted #806D7E;"></center><div style="font-family: 'Alex Brush', cursive; font-size: 50px;  text-shadow: 0px 0px 3px #000; color: #4683B5; letter-spacing: -2px; text-align: center; position: relative; top: -30px;"> Név & Név </div>

<span style="float: left; font-size: 45px; font-family: 'Sacramento', cursive; margin-bottom: 3px; padding-right:  10px; color: #4683B5;">K</span> ezdőszó

<i><span style="color:#4683B5; font-family:'Playfair Display', serif;">~Gondolat~</span></i>
Cselekedet
<span style="color:#4683B5; font-weight: bold;">- Szöveg -</span>
<i>Kiemelt szöveg</i>

<span style="box-shadow: 0px 0px 2px black; background-color: #111111; border-radius: 10px; padding: 5px; float: right; margin-top: 5px; margin-left: 10px;"><img src="http://placehold.it/500x250" style="width: 200px; border-radius: 10px; box-shadow: 0px 0px 5px #4683B5;"></span>
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

<span style="box-shadow: 0px 0px 2px black; background-color: #111111; border-radius: 10px; padding: 5px; float: left; margin-top: 5px; margin-right: 10px;"><img src="http://placehold.it/500x250" style="width: 200px; border-radius: 10px; box-shadow: 0px 0px 5px #4683B5;"></span>
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

</div></center>


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Pént. Május 05, 2017 10:11 am


Név & Név


K ezdőszó a sor elején

~Gondolat~
Cselekedet
- Beszéd. -
Kiemelt szöveg

Jobb oldali kép szövegbe ágyazva:

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

Bal oldali kép szövegbe ágyazva:

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.Kód:
<center><div style="width: 470px; text-align: justify; color: #999999;"><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Sacramento|Alex+Brush" rel="stylesheet" type="text/css">
<div style="font-family: 'Alex Brush', cursive; font-size: 50px; &nbsp;text-shadow: 0px 0px 3px #000; color: #A62121; letter-spacing: -2px; text-align: center; margin-top: 10px;"> Név & Név</div>

<span style="float: left; font-size: 45px; font-family: 'Sacramento', cursive; padding-top: 15px; margin-bottom: 3px; padding-right: 10px; color: #A62121;">K</span> ezdőszó a sor elején

<i><span style="color:#A62121">~Gondolat~</span></i>
Cselekedet
<span style="color:#A62121">- Beszéd. - </span>
<i>Kiemelt szöveg</i>

<span style="box-shadow: 0px 0px 2px black; background-color: #111111; border-radius: 10px; padding: 5px; float: right; margin-top: 5px; margin-left: 10px;"><img src="http://placehold.it/500x250" style="width: 200px; border-radius: 10px; box-shadow: 0px 0px 5px #A62121;"></span>
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

<span style="box-shadow: 0px 0px 2px black; background-color: #111111; border-radius: 10px; padding: 5px; float: left; margin-top: 5px; margin-right: 10px;"><img src="http://placehold.it/500x250" style="width: 200px; border-radius: 10px; box-shadow: 0px 0px 5px #A62121;"></span>
Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide. Szöveg jön ide.

</div></center>


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Pént. Május 05, 2017 10:12 am

Név & Név
✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦
K ezdőszó szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg
• • Szószám • Zene • Rövid Megjegyzés Jön Ide • •


Kód:
<center><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Sacramento|Alex+Brush" rel="stylesheet" type="text/css"><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Euphoria Script" rel="stylesheet" type="text/css"><div style="background-color:rgba(99, 61, 138, 0.1); box-shadow: 0px 4px 4px rgba(99,61,138,0.75), 0px 0px 40px rgba(99,61,138,0.75) inset; height: automatic;border-radius: 30px;padding: 15px;text-align: justify;margin-top: 12px;margin-left:20px;width: 390px;"><center><img src="http://placehold.it/500x250" style="margin-right:-35px;margin-left:5px;width:200px;border-radius:5px;-moz-transform:rotate(-3deg);-webkit-transform:rotate(-3deg);margin-top: 22px; border:0px dotted #806D7E;"><img src="http://placehold.it/500x250" style="margin-right:5px;width:195px;border-radius:5px;-moz-transform:rotate(+6deg);-webkit-transform:rotate(+6deg);margin-top:22px;margin-left:-22px;border:0px dotted #806D7E;"></center><div style="font-family:'Euphoria Script'; font-size:50px; line-height:normal; color:#633D8A; text-align: center; text-shadow: 1px 1px 1px black, 0px 0px 2px #372F3B;width: 420px;position: relative; top: -30px;">Név & Név</div><div style="font-size: 16px;font-family: georgia; text-align: center; padding: 3px;width:400px; height:automatic; color:#633D8A;text-shadow: 1px 1px 1px black;position: relative; top: -30px;">✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦</div><div style="width:100%; padding: 5px 0px; position: relative; top: -30px; color:#666;"><span style="float: left; font-size: 45px; font-family: 'Sacramento', cursive; padding-top: 15px; margin-bottom: 3px; padding-right: 10px; color: #633D8A; text-shadow: 1px 1px 1px black, 0px 0px 2px #372F3B">K</span> ezdőszó szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg</div><center><span style="font-family:'Alex Brush'; font-size:18px; color:#633D8A; text-shadow: 0px 1px 0px #c1c1c1; text-transform:lowercase;">• • Szószám • <a href="https://www.youtube.com/watch?v=lVaZy9bymX4">Zene</a> • Rövid Megjegyzés Jön Ide • •</span></center></div></center>


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Pént. Május 05, 2017 10:12 am

Név & Név
✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦
K ezdőszó szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg
• • Szószám • Zene • Rövid Megjegyzés Jön Ide • •Kód:
<center><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Sacramento|Alex+Brush" rel="stylesheet" type="text/css"><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Euphoria Script" rel="stylesheet" type="text/css"><div style="background-color:rgba(99, 61, 138, 0.25); box-shadow: 0px 4px 4px rgba(99,61,138,0.75), 0px 0px 40px rgba(99,61,138,0.75) inset; height: automatic;border-radius: 30px;padding: 15px;text-align: justify;margin-top: 12px;margin-left:20px;width: 390px;"><center><img src="http://placehold.it/500x250" style="margin-right:-35px;margin-left:5px;width:200px;border-radius:5px;-moz-transform:rotate(-3deg);-webkit-transform:rotate(-3deg);margin-top: 22px; border:0px dotted #806D7E;"><img src="http://placehold.it/500x250" style="margin-right:5px;width:195px;border-radius:5px;-moz-transform:rotate(+6deg);-webkit-transform:rotate(+6deg);margin-top:22px;margin-left:-22px;border:0px dotted #806D7E;"></center><div style="font-family:'Euphoria Script'; font-size:50px; line-height:normal; color:#633D8A; text-align: center; text-shadow: 1px 1px 1px black, 0px 0px 2px #372F3B;width: 420px;position: relative; top: -30px;">Név & Név</div><div style="font-size: 16px;font-family: georgia; text-align: center; padding: 3px;width:400px; height:automatic; color:#633D8A;text-shadow: 1px 1px 1px black;position: relative; top: -30px;">✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦</div><div style="width:100%; padding: 5px 0px; position: relative; top: -30px; color:#666;"><span style="float: left; font-size: 45px; font-family: 'Sacramento', cursive; padding-top: 15px; margin-bottom: 3px; padding-right: 10px; color: #633D8A; text-shadow: 1px 1px 1px black, 0px 0px 2px #372F3B">K</span> ezdőszó szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg</div><center><span style="font-family:'Alex Brush'; font-size:18px; color:#633D8A; text-shadow: 0px 1px 0px #c1c1c1; text-transform:lowercase;">• • Szószám • <a href="https://www.youtube.com/watch?v=lVaZy9bymX4">Zene</a> • Rövid Megjegyzés Jön Ide • •</span></center></div></center>


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Havacska kincsesládája // Szer. Május 24, 2017 12:14 pm

Egy soros rövid cím jön ide ...
Milyen kapcsolatban álltok egymással? Meséld el nekünk részletesen! Kellemes olvasást ...
egy soros rövid szöveg vagy linkek jönnek ide
Csoport
Kapcsolat


Kód:
<table cellspacing="0" cellpadding="0" class="catcontenu"><tbody><tr><td valign="top"><div class="description-div"><div class="titledescr"><a class="title_cat" href="/u4">Cím Jön Ide</a></div><div class="descr-text"><div class="specialtitle" style="color:#994990!important">Egy soros rövid cím jön ide ...</div>Milyen kapcsolatban álltok egymással? Meséld el nekünk részletesen! Kellemes olvasást ...<br></div></div><div class="ssfo-div"><span class="gensmall"><span></span>egy soros rövid szöveg vagy <a href="/téma">linkek</a> jönnek ide</div></td><td valign="top" style="position: relative; top: 5px;"><img title="Név" src="https://68.media.tumblr.com/46fd16deafcb00ff5eb0fead3571cd58/tumblr_olzbtdhR3z1ri23yqo3_250.gif" alt="" class="imgstats"><div class="statsbar" style="background-color:#160f09!important; color:#994990!important">Csoport</div><div class="statsbar" style="background-color: #160f09!important;">Kapcsolat</div></div></td></tr></tbody></table><style type="text/css" rel="stylesheet">.description-div {width: 404px; height: 136px; position: relative; background: url(http://img15.hostingpics.net/pics/296285descriptionscat.png); z-index: 5; margin-left: 6px; margin-right: 10px;} .titledescr {width: 381px; height: 27px; position: absolute; left: 15px; top: 9px; text-align: center;} .title_cat {text-align: center; margin: auto; font-family: Macondo; font-size: 16px; letter-spacing: 2px; text-transform: uppercase; text-shadow: 0px 0px 3px, 1.5px 1.5px 1.5px rgba(0,0,0,0.7); position: relative; top: -3px;} a.title_cat, a.title_cat:hover, a.title_cat:visited, a.title_cat:active {-moz-transition: 0.7s; -webkit-transition: 0.7s; -ms-transition: 0.7s; -o-transition: 0.7s; transition: 0.7s; text-decoration: none!important;} a.title_cat:hover {color:#5e3a16;} a.title_cat:visited {color: #6d5b4e;} a.title_cat:link {color: #6d5b4e;} .descr-text {width: 361px; height: 63px; position: absolute; text-align: justify; left: 23px; top: 57px; font-size: 11px;} .specialtitle {font-family: bitter; font-size: 9px; text-align: center; text-transform: uppercase; text-shadow: 1px 1px 1px rgba(0,0,0,0.5); letter-spacing: 1px; padding-bottom: 3px; padding-top: 3px; color:#5E3A16!important;} .specialtitle:before {content: '♔ ';} .specialtitle:after {content: ' ♔';} .catcontenu {margin: auto; padding-top: 3px; padding-bottom: 3px;} .catcontenu:hover .ssfo-div {margin-top: -25px;} .ssfo-div {width: 378px; height: 72px; position: relative; background: url(http://img15.hostingpics.net/pics/111408menusurvolcat.png);
margin-top: -50px; margin-left: 17px; transition: all 0.5s ease-in-out; transition-delay: 500ms;} .ssfo-div {margin-top: -45px;} .ssfo-div span.gensmall {width: 325px; height: 18px; position: absolute; top: 27px; left: 29px; color:#594e47!important; text-align: center; font-family: times new roman; letter-spacing: 0.5px; text-shadow: 1px 1px 1px black; text-transform: uppercase;} .ssfo-div a {color:#6d5b4e!important; text-align: center; margin: auto; font-family: Macondo; font-size: 10px !important; letter-spacing: 2px; text-transform: uppercase; text-shadow: 0px 0px 3px, 1.5px 1.5px 1.5px rgba(0,0,0,0.7);} .statsbar {background-color: #160f09!important; color: #5E3A16!important; border-radius: 3px; box-shadow: 0px 0px 3px rgba(0,0,0,0.5) inset, 1px 1px 1px rgba(0,0,0,0.3); padding: 3px; text-align: center; font-size: 9px; width: 140px; margin-bottom: 4px; font-family: voltaire; letter-spacing: 1px; text-transform: uppercase; text-shadow: 1px 1px 1px rgba(0,0,0,0.5);} .statsimg { } .imgstats {width: auto; height: 87px; margin-bottom: 5px; border-radius: 15px; -moz-border-radius: 15px; -ms-border-radius: 15px; -o-border-radius: 15px; -webkit-border-radius: 15px; border: 1px solid #5E3A16; box-shadow: 1px 1px 5px #5E3A16; -moz-box-shadow: 1px 1px 5px #5E3A16; box-shadow: 1px 1px 5px #5E3A16; -ms-box-shadow: 1px 1px 5px #5E3A16; -o-box-shadow: 1px 1px 5px #5E3A16; -webkit-box-shadow: 1px 1px 5px #5E3A16;}</style><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Bitter|Macondo|Voltaire" rel="stylesheet" />


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
the hero of this fable
♔ ♔

Re: Havacska kincsesládája //

Vissza az elejére Go down
 

Havacska kincsesládája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Eszközök & Extrák :: Kapcsolatok & Játékvezetések :: Karakterek Kacatjai-