HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Clare Hopkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Clare Hopkins
the hero of this fable
avatar
Jó Boszorkány ♔

♔ HSZ : 4
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Jogász
♔ Avatar : India Eisley
♔ Bűbájpontok : 2
Clare Hopkins // Csüt. Május 18, 2017 2:51 pm

Clare Hopkins
Mindenki érdemel egy második esélyt


életkor: 25-nek látszik
nem: nő
foglalkozás: jogász
pb: India Eisley
eredeti név: Clare
csoport: Legenda
lakhely: Fabletown
attitűd: jó

alcsoport: Jó tündérboszorkány

Kívül, belül
♔ Nagyon jószívű – aranypikkelyes - sárkányka, hozzá bátran fordulhatsz a problémáiddal. A legtöbb esetben, ha bajba kerül, pontosan emiatt következik be. Na, nem a sárkány mivolta – ha azt látnák, biztos nem mernének vele kekeckedni – a probléma, hanem a naivitása és a segítőkészsége. Édesanyja nagyszerűen nevelte egy darabig, méghozzá olyannyira, hogy ő sziklaszilárdan hisz mindenki ártatlanságában, amíg ennek ellentettje be nem következik. Szociális munkásnak is hívják a rossz nyelvek, hiszen próbál a sajátjain segíteni, legtöbbször a Farm ügyészei ellen láthatják őt a fabulák a tárgyalóteremben. Okos, eszes és bátor, ameddig csak lehet, elmegy az ügyfelei érdekében. A tárgyalótermeken kívül viszont visszahúzódó, és próbál minél távolabb maradni mindenkitől. Ez elsősorban Priscilla miatt van. Nem szégyelli anyját, még meg is érti, de nem tud felülemelkedni a történteken teljesen. Próbál rajta is segíteni amennyire csak tud, de láthatóan nem sok sikerrel. Másodsorban a kapcsolatok terén elénk félénk, mert nem akar úgy járni, mint az édesanyja, emiatt nagyon nehéz megkörnyékezni is, nemhogy kapcsolatot kialakítani vele.

♔ Öltözködése leginkább a visszafogott eleganciára utal. Szereti ugyan a színesebb holmikat, de semmi csicsa és túl sokat mutató darab. Nagyon sokszor lehet látni mosolyogni, igazán felvillanyozó a látványa, mindenki jobb kedvre derülhet tőle. Nem túl magas a 160 centijével, sötét félhosszú lombonccal rendelkezik és mosolygós zöld szempárja igéző lenne, ha úgy akarná. A gyermeki arcát csillogó ékszerekkel hangsúlyozza, bal vállán egy nonfiguratív tetoválás. Talán ez az egyetlen lázadás, amit elkövetett Priscilla ellen, aki ellenezte ezt. Visszafogott sminkjei vannak, a szolidabb színeket keveri.

Sárkányalakban egy tíz méter hosszú aranysárkány, akinek bölcs és jóságos tekintete van.


Egyszer volt...

Édesanyám nem sokat mesélt a születésemről, csak annyit, hogy valaki elszerette tőle édesapámat. Így egyedül nevelkedtem Demóna lányaként. Minden jól ment – tényleg! -, igazán szorgalmas kis tündértanonc voltam, egészen addig a napig, amíg valaki le nem vágta édesanyám szárnyait. Ez valóban durva lépés volt, anyám nem is bocsájtotta meg és azóta olyan... nos, amilyen most. Szerencsére a mi kapcsolatunk nem durvult el túlságosan, nem mondom, hogy felhőtlen, de megvagyunk. Mikor ide kerültünk, rögtön beálltam segíteni Fabeltown elesettjeinek és képviselem azóta is az ügyeiket a fabulák bíróságán. Megbecsült vagyok, és hála a mágiámnak járhatok az emberek között is, de természetesen nem nagyon használom ezt ki. A legtöbbször az bosszant, ha valamelyik ügyem nem sikeres, de próbálok a saját korlátaimon túllendülni ebben is.

KÉPESSÉG:
♔Alakváltás: Aranysárkánnyá tud változni, tüzet is okád.
♔Tündérboszorkány: Speciális képessége az ellen átkok szórása és a lelki sebek gyógyítása, egyébiránt hasonlatos a többi tündérboszorkányhoz, de nem tud létrehozni ártó (közvetlenül) ártó szándékú mágiát. Pálcája nélkül a varázslatai ideiglenesek és kevésbé hatékonyak, a természete ellen valók pedig nem is jönnek létra, ha megpróbálná sem.


A Földi lét
Nézzük csak még egyszer. Leveli Béka, aki királyfi. Megszöktették, sodródott az árral, menekült. Viszont tisztességesen élt, ráadásul emberalakban, és nagyon vigyázott, hogy senki se csókolja békává. Milyen cuki amúgy, nem? A lényeg, hogy pultos volt New Yorkban a Rachel’s Hole nevű emberi pubban, és nem okozott zűrt. Ami azt illeti megtalálta a helyét, és nem árulta el a fabulákat. Mégis most visszarángatják, sőt nagyon súlyos büntetést akarnak rá kiszabni. De miért? Oké, elszökött, de nem érdemel végtagvesztést, vagy örök békává varázsolódást. Anyám viszont mindenképpen ezt a büntetést szánja neki. Na, igen, ő már csak ilyen, mindig a legszigorúbbat, mert őt megsértették és nem akar visszatalálni a jó útra. De majd én megmutatom neki, hogy igen is van remény. Ha tudná, hogy ki adott a három tündérboszinak egy apró tippet… biztos mérges lenne rám. Nem, mintha annyira imádna, de legalább nem néz rajtam keresztül a tárgyalótermen kívül. Mégis izgulok, valamit tennem kell! Nagy levegő, ügyvéd tekintet, határozottság! A kilincset lenyomva belököm az ajtót és határozott léptekkel indulok Leveli felé. Biccentek anyámnak, aki természetesen csak rezignáltan tudomásul veszi ezt, de nem viszonozza. Megkezdődik az utolsó felvonás a Hivatal és köztem, illetve Leveli közt. Anyám páratlan tehetséggel gyalázza és forgatja ki Béka erényeit, nekem pedig marad az enyhítés. A vonásaim megenyhülnek, felállok a székből és az esküdtek elé libbenek. Néhány fényképet húzok elő a blézerem zsebéből és eléjük helyezem. Várok egy kicsit, hogy körbeadják, miközben anyámra pillantok.
- Miss Hopkins szépen felvezette a vád pontjait. Természetesen nem vitatom, hogy Leveli Béka elszökött a farmról. Azonban, mint tudjuk soha nem változott át, hiszen akkor biztosan lenne erre valami bizonyítéka is a Hivatalnak. Nekem van valami ilyesmim, ezt adtam oda Önöknek. Nos, a fényképek nem számíthatnak bizonyítéknak, hiszen az emberek bármikor manipulálhatják ezeket. Mégis, higgyék el nekem, hogy ezek eredetiek, a pubból kértem kölcsön őket. Van egy fal ezen a helyen, ahol nagyon sok fénykép van, ami az itteni alkalmazottakkal készül, vagy csak visszatérve a vendégek feltűzik ezeket és ehhez hasonlókat. Mint láthatjuk, nagyon sok potenciális szép hölgy van Béka oldalán, akik, ha megcsókolják azonnal baj történhetett volna. Tudjuk, hogy ő sincs fából… - itt egy finom kuncogás morajlik végig a termen, a bírónő pedig rendre utasít mindenkit. – Elnézést bírónő, szükségesnek találtam elmondani.
- Legközelebb tájékoztasson az ilyen kilengéseiről, Miss Hopkins – morózusan néz felém, de én csak bólintok, enyhe jókedvvel az arcomon.
- Így lesz Bírónő, ígérem.
- Folytassa – adja meg magát. Anyám arcán nincs érzelmi változás, és lefogadom, hogy még csak véletlenül sem kuncogott. Nekem viszont bizonyítanom kell, hogy Béka jó fej és nem vétett a szabályok ellen. Túlságosan…
- Szóval, ha ennyi szép hölgy vette körül, akkor egy egészséges férfiú biztosan kihasználta volna az egyik alkalmat. Mivel nem tudunk ilyenről, nem is történt ilyen, ebben biztos vagyok és ezt a varázseskü alatt Béka is megvallotta. Emiatt kérem, hogy ezt a vádpontot ne vegyék figyelembe, valamint az elsőt pedig enyhíteni legyenek kedvesek. Javaslom a 7-es paragrafus 2-es bekezdését. Köszönöm és döntsenek bölcsen – bólintok egy kedves mosollyal az arcomon, majd visszaülök Béka mellé.
- Minden rendben lesz – suttogva bólintok neki, ő pedig rám mosolyog. Anyámra pillantok, aki talán lejjebb vette a fűtést a belsőjében, mert most hidegebbnek látszik a tekintete. Remélem nem neheztel rám, de ez itt a tárgyalóterem.


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Segíteni a bajbajutottakon. Mindenki érdemel egy esélyt, ebben biztos vagyok.
Anyámnak pedig meg kell találnia a szívét és mindenképpen segíteni fogok neki, hogy ez sikerüljön. Még akkor is, ha őt ez egyáltalán nem érdekli.


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Priscilla Hopkins, az anyám. Szeretem, akkor is, ha olyan mufurc.
A Hivatal jogi alkalmazottjai
A Polgármester
Leveli Béka és más ügyfelek


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Rossz fát tettél a tűzre, de nem te vagy a hibás emiatt? Keress engem! Ügyvéd kell, hogy a lakhatást elintézze?
Én vagyok az embered.
Valakit kirendel melléd a Hivatal, hogy képviseljen a törvény előtt.
Legtöbbször engem küldenek.


Adatok

típus: hirdetett
forrás:
főkarakter
user: Kenobi


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Goldman
the hero of this fable
avatar
Király ♔
A Róka jobb füle ♔

♔ HSZ : 47
♔ Avatar : Justin Theroux

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Clare Hopkins // Szomb. Május 20, 2017 1:14 pm

Elfogadva!

♔ KEDVES CLARE! ♔

Ó, egy ismerős arc! Vagy legalább is olyan értelemben, hogy az anyukádat már elfogadtuk és nagy megtiszteltetés téged is látni itt. Arra pedig a legkevésbé sem számítottam, hogy te leszel épp édesanyád ellenpólusa és ez egy nagyon kellemes meglepetés. Alig várom, hogy lássalak titeket a tárgyalóteremben együtt.

A karaktered érdekes, most már igazán szükségünk volt egy ilyen tiszta és jó karakterre. Remélem bejönnek a számításaid, így most már tényleg csak annyi maradt, hogy foglalj avatart, legendát és képességet. UGyancsak választhatsz egy 100BP vagy az alatti értékű bűbájt, amit nekem küldhetsz pm-ben, vagy a megfelelő bűbájos topicba is beírhatod. Jó játékot!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Clare Hopkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Legendák-