HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Priscilla Hopkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Priscilla Hopkins
the hero of this fable
avatar
Gonosz Boszorkány ♔

♔ HSZ : 42
♔ Hely : New York
♔ Munka : Főügyész
♔ Avatar : Eva Green

♔ Bűbájpontok : 30
Priscilla Hopkins // Kedd Ápr. 25, 2017 5:19 pm

Priscilla Hopkins
I will crush you!


életkor: Zsenge 30asnak mondja magát
nem: nő
foglalkozás:ügyész
pb: Eva Green
eredeti név: Maleficent
csoport: elit
lakhely: New York
attitűd: negatív

alcsoport: Gonosz tündérboszorkány

Kívül, belül
♔ Ez a sárkány nem annyira kedves, mint Süsü, sőt, ezt a nőszemélyt nem lehet lekenyerezni vadkörtével. Don Pérignon-nal esetleg, de abból is jó pár üveggel hozz, ha akarsz tőle valamit. Jobb napjain nem küld el a vérbe, rosszabb napjain meg, isten óvjon téged a haragjától. Szeszélyes, kiszámíthatatlan, és roppant okos.  Ha pedig a veszélyest keresed a szótárban Maleficent lesz mellette ábraként. Nem volt ez mindig így, hisz tudjuk, a gonoszok nem születnek, valamitől azzá válnak. Ez történt vele is, de szerelmes lett, a férfi pedig átverte, sőt nagyon csúnyát tett vele. Ellopni egy tündérszárnyát, vagyis inkább levágni, dehogy ezt meg tudja csinálni, előtte persze el is kellett altatni nőt.
Szóval a kezdeti sokk után a nőszemély égtelen haragra gerjedt, az írmagját is eltüntette az átkozott férfinak, s innentől kezdve a többit is csak tárgyként kezelte, illetve kezeli is. A flörtölést, és azt sem tagadta meg magától, hogy egy-egy éjszakára befogadjon valakit az ágyába, viszont többre nem képes.
Néha rasszista, esetenként előítéletes is, ám ez a munkájából fakad, amiben a legjobb. Nem is csoda, mert bármibe belekezd akkor tökéletesen akarja végezni. Roppant mód haragszik magára, amiért a Csipást nem sikerült megölnie, viszont, ami nem siet, az nem késik. Mert meg fogja ölni Lipót király lányát, csak még vár vele.


♔ A rothadó, fekete szívét az öltözködésében is megmutatja. Sötét ruhákban hajlandó mutatkozni, mintha mindig temetésre készülne. A nyitott hátú ruhákat is hanyagolja, a két heg miatt, ami a szárnya elvesztése miatt díszeleg rajta. Haját majdnem mindig szoros kontyban hordja, ajkait pedig szereti vérvörös rúzzsal ékesíteni. Az ékszereket is minimalizálja, csupán a fekete ónix köves nyakláncától nem válik meg soha.


Egyszer volt...

Volt egyszer egy csodálatos királyi házaspár, akik nem hívtak meg a kis bőgőmasina keresztelőjére. Mire megjelentem, kissé durcásan, és roppant dühösen. Végezni szerettem volna a kis szöszivel, na nem azonnal, abban semmi móka nincs. A tizenhatodik életévében halt volna meg, az eredeti tervem szerint. De az utolsó tündérkének be kellett avatkoznia. Tehát úgy jártam, hogy elaludt, meg az egész kastély is. Aztán persze a hercegnek jönnie kellett, megmentette a kis csipást. Persze elhitették mindenkivel, hogy elintézett az a félnótás, ám élek, és virulok csibéim.

KÉPESSÉG: Alakváltás; a hiedelmek ellenére csak egy alakot képes felvenni, de attól jobb tartani. Mert ez a hölgyemény egy sárkány,
s tüzet is okád.

Tündérboszorkány; Speciális képessége az átkok szórása, általában mindegyik halállal végződik. Kivéve, ha Csipkerózsikának hívnak,
és van három gelyvás tündéred, akik megmentik a hátsódat. Na meg persze kell egy tárgy is, mint a rokka. Fontos megjegyezni, hogy a botja nélkül a varázslatokat nem is tudja élesíteni, vagy nagyon gyengére sikerül.
Lehet, sőt biztos, hogy nem hal.meg az illető az átoktól, hanem pár órára elájul.


A Földi lét
Ütemesen kopog a cipőm, ahogy a tárgyalóterem felé sietek. Nem mintha késében lennék, pedig megengedhetném magamnak. Hisz nő vagyok, egy pici késés még dobna is a hangulaton, ami így is nagyon haláli lesz. El is foglalom a helyem
Pedig ez csak egy aprócska ügy, ámde úgy hozta a piszok sor, hogy mégis elvállalom. Kifejezetten rühellem a férfiakat, és az egyén, akit a rács mögé juttatok megütött egy nőt, pedig a bűnlajstroma így is hosszú. Drog, prostituáltak futtatása, kocsilopás, engedély nélküli fegyvertartás, és a számomra legfontosabb, kórházba került miatta egy fiatal hölgy. Amiért a sitten rohad élete végéig, pedig ő sem egy szent, hisz az ősi mesterséget űzi. De talán, az ő szíve, lelke menthető, nem úgy, mint az enyém. Hisz egy férfi miatt utálom az összes többit. Már a nevére se emlékszem, viszont örömmel néztem végig a haláltusáját, s az újdonsült családja halálát is. Persze a szárnyaim azóta sincsenek meg, nem árulta el, hogy kinek adta el, még akkor sem amikor a gyerekének a nyakát szorongattam, s holtan zuhant a padlóra. Jobban foglalkoztatta, hogy szenvedjek, mert sikerült átvernie. Azt kell mondjam, a terve bevált, hisz a mai napig vágyom a hatalmas, gyönyörű szárnyakra, amikkel végig repülhettem a tündérek birodalmát. Ha valaki azt hinné, hogy a sárkányformámat utálom, az nagyon téved, csupán azzal annyi a probléma, hogy nem tudom használni. Oly csodálatos lenne az emberekre hozni a frászt, gyújtogatni, rombolni. Hallani,ahogy a nevemet sikoltják, és könyörületért esedeznek, sírva.

Gondolataimból a bíró szavai zökkentenek ki. Cápa mosolyra húzom az ajkaimat.
- A vádlott bűnös. A büntetése harminc év. – a férfira pillantok, aki gyűlölködve néz rám.
- Ez meg fogod keserülni, ribanc. Átkozni fogod a napot, amikor elvállaltad az ügyem. Meg foglak ölni! – fenyegetőzik, közben már viszik is, mire féktelen kacagásba kezdek. Már-már őrült hahotázásra hasonlít.
- Várni foglak, édes. – kacsintok még rá utoljára. Azt kapta, amit megérdemelt. Mindenki azt kapja, amit érdemel, ez alól még én sem vagyok kivétel. De én legalább hasznot húzok mindenből, pokollá teszem mások életét, így nekem is sokkal jobb. Már csak Csipást kéne két méterrel a föld alá küldenem, és tényleg minden a terveim szerint történne. .


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Végre megölni az alvásproblémákkal küzdő Csipkerózsikát.


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Csipkerózsika, minden migrénem okozója.


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Boszorkányként bűbájt adhatok neked, a megfelelő árért cserébe.
Illetve ügyész vagyok, ha szeretnél valaki a rács mögött tudni, tudod hol keress.


Adatok

típus: saját
forrás:
főkarakter
user: Bloody Ladybug


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Goldman
the hero of this fable
avatar
Király ♔
A Róka jobb füle ♔

♔ HSZ : 47
♔ Avatar : Justin Theroux

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Priscilla Hopkins // Vas. Ápr. 30, 2017 3:20 pm

Elfogadva!

♔ Kedves Miss Hopkins! ♔

Elöször is nagy pluszpont a karakterkép választáshoz, sosem gondoltam rá, hogy Eva Green játszhatna Maleficent-et és most, hogy így magam előtt látom, tökéletes választásnak tűnik. Főleg az őrült nevetésnél tűnik hidegrázósan jó választásnak.

Természetesen a karakter is tetszik, megvan minden, amit egy tisztességes/telen (opcionális XD) boszorkánytól elvárnék. Az erősen feminista jellegű beállítottságot kimondottan érdkesnek találom, aztán ki tudja, mi lesz a játéktéren, még a végén kénytelen lesz átértekelni a férfiak ellen érzett utálatát. Szeretem egyébként ha egy karakternek vannak rossz tulajdonságai, az előítéletesség a kedvencem, ez mindig ad egy extra adalékot minden játékhoz.

A sárkánnyá változással meg óvatosan, de ez valójában minden alakváltóra igaz. Ők azért árgús szemekkel figyelik, nehogy átváltozva lebuktassatok minket, vagy kárt tegyetek bármiben és bárkiben. Wink

Termésszetesen el vagy fogadva, így irány az avatar-, legenda-, képességfoglaló és küldd el Reynardnak a választott bűbájt 100BP vagy az alatt. Jó játékot házisárkány!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Priscilla Hopkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Az Elit-