HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .

 

 Reynard T. Fox - A Ravasz Róka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Reynard T. Fox
the hero of this fable
avatar
Alakváltó ♔
Admin ♔

♔ HSZ : 51
♔ Hely : A Farm
♔ Munka : Hivatali jogi képviselő
♔ Avatar : Joe Dempsie

♔ Bűbájpontok : 6
Reynard T. Fox - A Ravasz Róka // Szer. Ápr. 05, 2017 10:26 pm

Reynard T. Fox
i fool you once, fool you twice - like a hat trick


életkor: 32
nem: férfi
foglalkozás: jogi képviselő
pb: joe dempsie
eredeti név: Ravasz Róka
csoport: számkivetett
lakhely: A Farm
attitűd: Semleges

alcsoport: alakváltó

Kívül, belül
♔ Az emberek egyszerűen nem tudják értékelni a fifikát. Jó, mostanában volt valami mese, amiben kiderült, hogy a szívem mélyén nekem is van egy ölelgetni való szőrpamacs, de nem ez az átlag. Közel sem. De miért? Csak azért, mert szeretem úgy formálni az ígéreteimet, hogy magamnak kedvezzek? Azért, mert ha kell, az apácát is kibeszélem a hitéből? Ez mesterség! Ez művészet! A legkevesebb erőfeszítéssel a legtöbbet elérni, ugyebár. Tarts lustának, ha akarsz, de csak akkor futok, ha az életem a tét - de akkor persze nagyon gyorsan. Szeretem az életet a könnyedebb és humorosabb oldaláról megfogni, de ezt úgy nevezik, hogy lazaság és nem léhűtés, ugye. Ennek ellenére mégsem vagyok valami közkedvelt figura, érdekes, általában mindenkinek van valami ezeréves sztorija arról, hogy miként húztam ki nála a gyufát, de szelektív a memóriám, ahogyan a hallásom is. Nem én voltam! Hát hogy lehettem volna? Ott se' voltam! Itt se vagyok...

♔ Egyszerű rókának születtem. Vörös, fehér, fekete bundával, rókához képest kimondottan átlagos testalkattal. Hova ragozzam? Az emberi alakom sem különb ennél igazán, bár még így is kirívok a tömegből. A Földi Dimenzióban sem teng túl a vörös bunda, tehát boldogan könyvelhetem el, hogy itt is szemrevaló egyéniség lehetek.


Egyszer volt...

Minden történetek Rókája, a szélhámos. Aki rászedte a Kerek Erdő összes állatát már legalább egyszer, aki legalább annyiszor pórul is járt a Boldog Végnek hála (nincs igazság!) -  a meg nem értett lélek, aki csak a simabőrűtől való félelmében cselekszik. Aki nem dolgozik, mégis eszik, akit csak azok tudnak igazán szeretni, akik valahogy a mesék gonoszaival szimpatizálnak. Meg akiről hülye dalokat írnak.


KÉPESSÉG:

  • ALAKVÁLTÁS: Akarata szerint képes róka/emberi alakját váltogatni.
  • ÁLLATI ÖSZTÖNÖK: Kiélesedett érzékek, némileg erősebb fizikum, fokozott veszélyérzet.A Földi lét
Van abban valami gyermekien bájos, amikor kint fekszem a vaskos pázsiton, a napsütésben, és egy pillangó száll hegyes, fekete orrom végére. A levegőnek nyár illata van, a szél kedvesen borzolja a bundám, nem messze tőlem pedig a Farmon dolgozó földművesek fáradt és fájdalmas nyögései zengenek fel. Szinte már mosolyogva pillantok a munkás, dolgozó társaim felé, olykor-olykor tanácsokkal ellátva őket arról, hogy szerintem hogyan kellene helyesen és hatékonyan kapálni. Az az ártatlanság a hangomban! Az a jóindulat! És olyan jó, hogy mind tudjuk, hogy voltaképpen leszarom a lepkét, meg a természet ébredését, és csak őket járok ide zrikálni, amikor nincs jobb dolgom. Ők pedig nem tehetnek ellene semmit.

Különben is, magam is dolgozó róka volnék. Az pedig újfent nem az én hibám, hogy amíg valaki arra adta a patáját, hogy látástól Mikulásig húzza az ekét, addig én inkább a Hivatalnál töltök be Jogi Képviselői szerepet. Csak hát amennyi bűnügy, pereskedés meg bírósági eljárás folyik, nem halok bele a munkába. Ez SEM az én hibám. Kezdjetek el gyilkolászni! Kezdjetek el lopkodni, csalni és rongálni, akkor nekem is több dolgom lesz azzal, hogy kimentsem a hátsótokat a Hivatal kezei közül. Tehát, ott tartottam, hogy nyári szellő...

Sokszor elalszom nap közben. Éjszaka, amikor felébredek, a legtöbben már húzzák a saját bőrüket, így magamban portyázhatok. Törvénykezés ide vagy oda, látom, miként néznek rám a legtöbben, ezért mindenkinek kellemesebb, ha nem nagyon időzünk egymás társaságában. Én sem igazán rajongok a romantikáért, meg hát, nem teremtettek Hercegnek sem, nem kenyerem az ilyesmi. Néhányan tudják, hogy ha igazán elhatározom magam, akkor nem csak hogy jó társaság vagyok, de megbízható is. Hát mi az, ha nem hősiesség és lojalitás, hogy Sír Kánnal szemben is majdnem ott hagytam a fogam, hogy Snowt megmentsem? A Szőke Herceg mit is csinált? Ja, megcsókolta, tényleg.

Ezért is tanyázom a Farmon. Persze néha engem is elragad a vágy a két lábon járás felé, ilyenkor általában New Yorkban lógatom mindkét tappancsom, és olyan emberi kapcsolatokat keresek, ahol nem kell magyaráznom a bizonyítványomat, és nem kell onnan kezdenem, hogy "tudod, az már régen volt". Persze a szemem és a fülem állandóan nyitva van. Szeretek képben lenni azzal kapcsolatban, hogy mi történik körülöttem. Olykor-olykor benézek a Hivatalba is. Egyrészt, mert papíron az a munkahelyem, másrészt ha a Fal Füle szabadságon van, önként és dalolva veszem át a helyét. Grimm szakállára, hogy egy "mi újság?" kérdésből mennyi mindent tudhat meg az ember! Szagok, gesztusok, hangsúly, szóhasználat... Óvatos duhaj vagyok. Sosem tolakodom. Nem vagyok hülye, tudom, hogy kik jelentenek veszélyt, velük aztán végképp nyájas vagyok, és az illendő két lépés távolságból önként csinálok tizenkettőt, hogy véletlenül se.

Én megint elaludtam, a Nap már megint lement. A munkások - legnagyobb bánatomra - már rég összezuhantak a kimerültségtől. Pedig a kedvenc részem az, amikor szól a harang, ők pedig bevonulnak. Előfordul, hogy addig kocogok mellettük, amíg valamelyik fel nem akar rúgni - ilyenkor szelíden emlékeztetem őket arra, hogy az ilyesmivel csak tovább nyújtanák az időt, amit egymás társaságában vagyunk kénytelenek tölteni. Motivációs tréner! Igen! Motivációs tréner is vagyok.
Két választásom van. Beugorhatok a Brémaiba harapni valamit vagy vadászom. Hangulat kérdése. Szeretem egyébként a művészeteket, szóval ha műsor van, mindenképp ott a helyem. A kedvencem az, amikor komédiát ad elő valaki. Ami sokkal többször megesik, mint amennyiszer szánják, de az is lehet, hogy csak én vagyok túl kritikus. Ma a Hold magasan jár, azt mondják, sajtból van. Sajt. Megrázom a bundám, mintha csak le akarnám pergetni magamról a múlt emlékeit, és csak még éhesebb leszek. Fintorgó morranással fordítok hátat a Farm központi területének. Ma éjjel azért sem más kenyerét fogom felfalni. Vadászni indulok.Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Milyen célokkal és tervekkel vágsz neki a kalandnak? Mit szeretnél elérni?


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Ha vannak olyan személyek a történetedben, akik kapcsolódási pontként szolgálhatnak más játékosoknak, itt felsorolhatod és megnevezheted őket anélkül, hogy meghirdetésre kerülnek-e általad vagy sem.


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Szórakozóhelyet üzemeltetsz és munkát ajánlasz a többi karakternek? Illegális bűbájokat kínálsz eladásra? Van egy eladó perzsaszőnyeged? Ide írhatsz mindent, amik kapcsán más játékosoknak bármiféle (játék)lehetőséget tudsz biztosítani.


Adatok

típus: hirdetett
forrás: én magam
főkarakter
user: t.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Reynard T. Fox - A Ravasz Róka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Számkivetettek-