HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .

 

 Üdvözlet és Eligazítás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
The Storyteller
the hero of this fable
avatar
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
Üdvözlet és Eligazítás // Szer. Ápr. 05, 2017 5:02 pm

Sziasztok! Smile

Először is, köszönöm szépen, hogy vállalkoztatok a feladatra! Nem húznám az időt feleslegesen, máris belevágok a közepébe.

A tesztidőszakot a magam részéről szeretném 1 hét alatt lezárni, hogy egyikőnk idejét se vesztegessem. Az, hogy tesztelőként vagytok itt, természetesen nem jelenti azt, hogy az egy hét utáni maradás elvárt, ezt majd ti eldöntitek. De lássuk, hogy minek is kellene beleférnie ebbe az egy hétbe!Feladatok


Alapvetően roppant egyszerű a felállás, hiszen csak annyit kell tennetek, mint egy új játékosnak. Elolvasni a leírásokat, alkotni egy karaktert és legalább egy játékot végigjátszani - mindezt úgy, hogy használjátok az oldal funkcióit - foglalók, adott esetben helyszínigénylés, játéktér, zárás kérése, miegyéb. Tehát, amennyire lehet, érezzétek otthon magatokat! Smile

Amikor úgy érzitek, hogy rendelkeztek egy alap/átfogó képpel az oldallal kapcsolatban, szeretném, ha kitöltenétek egy relatíve gyorsan kitölthető kérdőívet, amit a következő linken érhettek el: Fabletown FRPG Teszt
Mivel egyelőre nem tudjátok elérni az összes kérdést, ezért nagyjából leírom, hogy milyen jellegű kérdésekre lehet számítani, így ezek alapján Ti is tudni fogjátok, mire figyeljetek.

01. Design és Layout
02. Leírások, információk
03. Játéktér és Témák
04. Összegzés (=általános élmények, tapasztalatok)

Ha végigolvassátok a leírásokat, akkor láthatjátok, hogy van 1-2 olyan technikai hókuszpókusz, ami más oldalakon nem feltétlenül van jelen (mea culpa, én még nem láttam) - például a személyek megjelölése a hozzászólásokban. Itt és még néhány helyen olvasható, hogy ezek kísérleti jellegű funkciók, így az ilyen esetekben örülnék, ha fény derülne arra, van-e értelmük, megtartsam-e őket, ilyesmik.Rólam


Én, mint az oldal alapítója a tesztelésben nem veszek részt, szóval velem nem lehet majd játszani. Mivel még akad néhány (főként helyszíni) hiányosság az oldalon, ezeket szeretném pótolni és természetesen a Ti észrevételeitekkel foglalkozni, javítani a felmerülő hibákat, elvégezni az utolsó simításokat. Azt tudni kell, hogy elég hektikusan dolgozom - a tesztidőszakot szinte biztos, hogy végig munkában töltöm, így csak este leszek elérhető. Utána viszont egy hétig nem dolgozom, szóval... Érzitek Very Happy

Facebookon szinte majdnem mindig el tudtok érni, de szeretném, hogyha az oldallal kapcsolatos dolgokról mindig itt írnátok hozzászólást, hogy egy helyen legyenek a dolgok és mindenki láthassa, hogy mik az észrevételek, ezzel is támogatva egymás munkáját. Javaslom, hogy itt, a tesztelőben nyissatok magatoknak 1-1 topikot a már meglévők mellé, ahol vezethetitek a dolgaitokat, én pedig ezek alapján is le tudom követni, hogy mivel kell majd foglalkoznom. De használhatjátok csupán a Hibajelentések topikot is, ahogy nektek a legjobb.Egyéb apróságok


Azért, hogy a tesztelés problémamentesen menjen, és hogy a befejeztével a lehető legjobb minőségű "produktummal" robbanhasson be az oldal a köztudatba, kérlek benneteket, hogy a hivatalos nyitásig ne linkeljétek az oldalt senkinek. Ezért kaptátok meg Ti is csak privátban az elérhetőséget.

A tesztkarakteretek lehet teljesen saját, de választhattok a Canon listából is. Ugyanez vonatkozik a betölthető tisztségekre, munkakörökre, tulajdonjogokra is.

Ha egy mód van rá: lehetőség szerint a tesztidőszak alatt mind az 5 játszható csoportba jusson 1-1 karakter!

Minden tesztelő, aki teljesíti a fent leírt kéréseket és van kedve az oldalon maradni, a következő "privilégiumokra" tehet szert:
  • Megtarthatjátok a teszteléshez használt karaktert. Így elsőként tudtok a Canon lista karaktereiből válogatni, elsőként csaphattok le a helyszínek tulajdonjogára és a városvezetésben fellelhető tisztségekre.
  • Ha megírjátok/kibővítitek az Előtörténetet, az automatikusan kapható 1 ÁB mellé Ti kaptok ajándékba még egyet, tehát 2 ÁB-val ugorhattok fejest a játékba, ami 2 hónap antropomorf alakban való játékra elegendő.


Aki esetleg úgy érzi, hogy jól érzi itt magát, aki nagyon lelkes, és akinek még ideje is van, a tesztidőszak után csatlakozhat az oldalhoz, mint Moderátor. Ebben a szerepkörben első sorban azt szeretném, ha lenne rajtam kívül 1-2 ember, akikhez a leendő játékosok kérdések esetén fordulhatnak, amikor én épp nem vagyok elérhető.

Aki bármilyen tekintetben szeretné formába önteni a lelkesedését, de nem vállalna tisztséget, nyugodtan megkereshet az ötleteivel, hozzájárulásaival, ezért egyébként is mindig hálás vagyok.


Azt hiszem, hogy egyelőre ennyi volna. Ha valami ezek után sem teljesen világos, nyugodtan kérdezzetek itt, ebben a topikban, és igyekszem mindent elmagyarázni. És ne feledjétek, minden kérdés legyen nyilvános! Smile

Jó munkát és jó szórakozást kívánok nektek, és még egyszer köszönöm, hogy vagytok! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
The Storyteller
the hero of this fable
avatar
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
Re: Üdvözlet és Eligazítás // Csüt. Ápr. 06, 2017 9:31 am

Kedves Tesztelők!

Úgy áll a dolog, hogy nagyon hamar nagyon szép létszámmal sikerült összejönnünk. Mivel egyelőre nem nagyon indult meg a kommunikáció, gyorsan összegzem nektek, hogy egyelőre mit lenne érdemes tudnotok (egymásról).

Jelenleg 6-an vagytok biztosra, 1 válaszra még várok. Ha utóbbi is beugrana, akkor 1 embert még fogok keresni Facebookon, hogy meglegyen a 8 és senki se maradjon pár nélkül. Nagyjából fele-fele arányban oszlik meg azok száma, akik ismerik és akik nem ismerik az univerzumot, a nemek tekintetében is sikerült a változatosság, úgyhogy teljesen el vagyok ájulva Very Happy

Ugyan még 3 regisztráció várat magára, de a következő dolgokat érdemes tudnotok a karakterekről:

  • Reynard T. Fox az én játékos karakterem lesz, tehát ő a tesztelésben nem vesz részt, ahogy azt az előző posztban már említettem. A Számkivetettek csoportjába tartozik.
  • Snow White a Legendák csoportjába tartozó canon, aki egyúttal fel is veszi a polgármester-helyettesi címet.
  • Bigby Wolf szintén Legenda, aki a regisztrációja mellé a Sherriff tisztséget kapja a nyakába.
  • Drake Stark teljesen saját gyártmányú sárkány a Legendák csoportjában, aki a Hivatal Könyvtárában a varázstárgyakra felügyel.


Ahogy az előző posztban írtam, csodás lenne, ha minden csoportra jutna legalább egy karakter, így a még nem regisztráltjaink gondolják végig, hogy esetleg tudnának-e olyan karaktert hozni, aki Számkivetett, Szökevény vagy Elit, esetleg Ember. Ha nem, az sem akkora tragédia, de attól még kérlek titeket, hogy mint Tesztelők, ezek a leírások se maradjanak ki Smile

Ne feledjétek, hogy a tesztelés megkezdésének nem feltétele a remekbe szabott ET megléte! Ha később úgy döntötök, hogy maradtok, lesz időtök majd kiegészíteni/újra- vagy átírni a lapotokat.

Ami még fontos lehet:
Bigby karaktere átadásra került, eredetileg adminkariként volt kezelve. Ezért ha a leírásokban bárhol olyasmit találtok, hogy "kérdés esetén írjatok Bigbynek", jelezzetek nekem, hogy javíthassam Reynard nevére, mielőtt csóri Bigby kap egy halom oldalvezetéssel kapcsolatos megkeresést Very Happy Köszi!

Szép napot nektek, kérdés esetén pedig nyugodtan kalimpáljatok a kezetekkel, mancsotokkal, patátokkal, uszonyotokkal, ami van! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
The Storyteller
the hero of this fable
avatar
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
Re: Üdvözlet és Eligazítás // Pént. Ápr. 07, 2017 10:37 pm

Fabletown első állampolgárai!

Ezer hála és köszönet a gyors "elkészülésekért" és az eddig itt-ott lejelentett hibákért, problémákért, javítani valókért! Gyakorlatilag majdnem mindenki teljesen elkészült - legalább is annyira biztosan, hogy a tesztjátékát meg tudja kezdeni.

Én jövő szerdáig dolgozom reggeltől estig, munka után igyekszem bepótolni mindent, amit muszáj, válaszolok a kérdésekre, satöbbi. Addig is azonban elengedem a kezeiteket. Örülnék neki, hogyha azok, akik már kaptak színt, tehát csoportba kerültek, elkezdenék azt a bizonyos teszt-játékot. Minden mehet úgy, mintha csak egy új oldalra rendezkednétek be, nyithattok magatoknak ezt-azt, ilyesmi.

Az Előtörténeteket egyelőre nem fogom "hagyományosan" elfogadni - ez majd akkor lesz esedékes, ha a teszt után a maradás mellett döntötök Smile Ezzel majd a maga idejében fogunk foglalkozni. Addig is tessék elterpeszkedni és jól érezni magatokat - na meg persze kiszúrni a hibákat, nehézségeket, zavaró tényezőket.

A következő - és talán utolsó O.o - összlétszámú banzáj várhatóan jövő hét csütörtökön várható, amikor szabadnapom lesz. Onnantól felzárkózom veletek és a javítanivalókkal, és remélhetőleg a Húsvéti nyuszi az oldalnyitást pottyantja majd ki magából. (Ha valaki addig beregisztrálja, annak zseniális humora van xD.)

Amikor befejeztétek az első tesztjátékot, vagy a vége felé jártok, ha úgy érzitek, hogy mindent átolvastatok és megértettetek, akkor kérlek, töltsétek ki a nyitó hozzászólásba linkelt KÉRDŐÍVET - a kérdőív elküldésével a tesztidőszak számotokra hivatalosan véget ért, onnantól pedig rajtatok múlik, hogy merre tovább Smile

Jó hétvégét nektek, és kellemes garázdálkodást! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
The Storyteller
the hero of this fable
avatar
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
Re: Üdvözlet és Eligazítás // Szer. Ápr. 12, 2017 8:01 am

Sziasztok! Smile

Gyors helyzetjelentés mindenkinek:

Ma van az utolsó napom melóban, mielőtt szabaddá tudnék válni, úgyhogy holnaptól egészen biztos, hogy a magam részéről berúgom majd a motort. Először is a még hátralévő, a visszajelzéseitek alapján összeszedett dolgokkal fogok foglalkozni, illetve New York helyszíneit igyekszem majd ledarálni minél előbb.

Beszéltem azokkal a tesztelőkkel, akikre még várunk, sajna előfordul, hogy az élet közbeszól, náluk is ez történt, de lesznek, jönnek, szóval emiatt sem kell aggodalmaskodni, illetve Hannahnak már mondtam, hogyha esetleg valaki pár nélkül marad, most már én is be tudok majd szállni a tesztjátékba. Persze ez azt jelenti, hogy némileg kicsúszunk az általam előre megálmodott "határidőből", de ez nem akkora tragédia, úgyhogy papíron minden rendben van Smile

Ezen kívül: kérlek szépen titeket, hogy IDE egy válaszban írjátok meg nekem, hogy miként fog alakulni számotokra az ünnepi időszak. Családoztok, elutaztok, programotok lesz vagy épp ráértek, mivel a húsvéti őrület miatt senkit sem szeretnék bunkó mód piszkálni a hosszú hétvégén.

Előre és utólag is köszi! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Üdvözlet és Eligazítás // Szer. Ápr. 12, 2017 9:50 am

@The Storyteller írta:
Sziasztok! Smile

Gyors helyzetjelentés mindenkinek:

Ma van az utolsó napom melóban, mielőtt szabaddá tudnék válni, úgyhogy holnaptól egészen biztos, hogy a magam részéről berúgom majd a  motort. Először is a még hátralévő, a visszajelzéseitek alapján összeszedett dolgokkal fogok foglalkozni, illetve New York helyszíneit igyekszem majd ledarálni minél előbb.

Beszéltem azokkal a tesztelőkkel, akikre még várunk, sajna előfordul, hogy az élet közbeszól, náluk is ez történt, de lesznek, jönnek, szóval emiatt sem kell aggodalmaskodni, illetve Hannahnak már mondtam, hogyha esetleg valaki pár nélkül marad, most már én is be tudok majd szállni a tesztjátékba. Persze ez azt jelenti, hogy némileg kicsúszunk az általam előre megálmodott "határidőből", de ez nem akkora tragédia, úgyhogy papíron minden rendben van Smile

Ezen kívül: kérlek szépen titeket, hogy IDE egy válaszban írjátok meg nekem, hogy miként fog alakulni számotokra az ünnepi időszak. Családoztok, elutaztok, programotok lesz vagy épp ráértek, mivel a húsvéti őrület miatt senkit sem szeretnék bunkó mód piszkálni a hosszú hétvégén.

Előre és utólag is köszi! Smile

Pénteken 16h-kor utazom haza Pécsre (apum jön Németből haza), de vagyok húsvét alatt is aktívan és igyekszem haladni a próbajátékkal is - ma du. megy a kezdőm Bigbynek, nem csak a kinézetbeli problémákat igyekszem orvosolni/átnézni.
FBn/messengeren továbbra is zargatható vagyok 0-24!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hannah Livingstone
the hero of this fable
avatar
Ember ♔

♔ HSZ : 21
♔ Kor : 23
♔ Hely : New York
♔ Munka : Divattervező
♔ Avatar : Miranda Kerr

♔ Bűbájpontok : 14
Re: Üdvözlet és Eligazítás // Szer. Ápr. 12, 2017 12:44 pm

Nekem konkrét programom annyira nincs, pénteken nagyszüleimnél leszünk, de este már gép-, és netközelben vagyok, ha kellenék. Illetve valamikor lehet betoppannak unokatesómék, de az nem nagyon van lefixálva még. :/ De okostelefon-messengeren igazából elérhető vagyok mindig, ha valami nagyon fontos dolog lenne. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tinder Blaze
the hero of this fable
avatar
♔ ♔

♔ HSZ : 10
♔ Kor : 29
♔ Hely : New York
♔ Munka : Drogkartell vezető
♔ Avatar : Madeline Rae Mason

♔ Bűbájpontok : 2
Re: Üdvözlet és Eligazítás // Szer. Ápr. 12, 2017 3:59 pm

Valamikor a hétvégén fogunk családostól kirándulni és/vagy átjön párom valamelyik nap, de egyik sem 0-24 tart tehát tudok körülötte valamit alkotni, és reméljük, hogy nem találják ki nekem, hogy mennem kell csütörtök-péntek-szombat és még vasárnap is misére, mert egy órástól egészen három órásig terjedhetnek ezek időben, ráadásul délután -.- De legalább suli nincs egészen keddig, szóval a jövő hét eleje szabad, de addig is igyekszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camille Rosenberg
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔

♔ HSZ : 3
♔ Hely : Fabeltown
♔ Munka : Állatorvos
♔ Avatar : Anne Hathaway

♔ Bűbájpontok : 0
Re: Üdvözlet és Eligazítás // Pént. Ápr. 14, 2017 7:41 am

Én keddig itthon leszek, szóval befejezem az ET-m, aztán bele is vágok a játékba. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
the hero of this fable
♔ ♔

Re: Üdvözlet és Eligazítás //

Vissza az elejére Go down
 

Üdvözlet és Eligazítás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lakónegyed

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Kelléktár és Kikapcsolódás :: Archívum :: Irányvonalak [TESZT]-