HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .

 

 Alice Wescott ♢ from Wonderland

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Alice Wescott
the hero of this fable
avatar
♔ ♔

♔ HSZ : 3
♔ Kor : 23
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Diák / Táncos
♔ Avatar : Candice Accola / Megan Fox
♔ Bűbájpontok : 0
Alice Wescott ♢ from Wonderland // Pént. Ápr. 21, 2017 10:32 pm

Alice Wescott
...I have a dream about myself...


életkor: 21
nem: nő
foglalkozás: diák
pb: Candice Accola / Megan Fox
eredeti név: Alice
csoport: Legenda
lakhely: Fabletown
attitűd: semleges

alcsoport: Az Álmodó

Kívül, belül
♔ Származásának és képességének köszönhetően személyisége olyan mértékben torzult, hogy két különálló jellem alakult ki benne. Alice, az átlagos lány, aki pszichiáternek tanul a helyi orvosi egyetemen, valamint Cilea, aki a Rouge nevű klubban pincér, táncos és prostituált. Tudata már annyira meghasadt, hogy nem ritkán elhiszi magáról, másik személyisége tényleg nem más, mint álom. Aki nem tudja, hogy a két lány egy és ugyanaz, nem sok esélye lenne megtippelni az azonosságot.
Alice
Kedves, de szomorkás természetű lány, aki gyakran merül gondolataiba, álmodozó típus. Keresi a társaságot, de visszafogott és viszonylag csendes jellem, nehezen áll ki magáért. A kezdődő depresszió tüneteit produkálja, amit nyugtató és altató hatású gyógyszerekkel igyekszik kezelni, hisz tanulmányai miatt könnyen beszerezheti ezeket. Vannak barátai, akik előtt megnyílik, de mindig keveset beszél magáról, szívesebben hallgat másokat. Legtöbben nem is tudják róla, hogy Legenda, főleg, hogy ismerősei nagyobb része egyszerű ember.
Cilea
Nagyszájú csaj, aki könnyedén beszél bárkivel, valamint igen jó érzése van a férfiak manipulálásához. Remek társalgó, mellette csábító természetű, nyitott és végtelenül magabiztos, igazi társasági pillangó. Nem tűri, ha parancsolgatnak neki olyanok, akik nem állnak felette, és ha kell, könnyen védi meg magát mind szavakkal, mind tettekkel. Általában erre szüksége is van, hála a sok parasztnak a klubban, akik nem fizetnek előre. Könnyű vérűnek mondható, de szereti kéretni magát. Élvezi a bókokat, ajándékokat, minden fajta dicsfényt, és nem rest el is várni ezeket.

♔ Lévén ébren nincs képessége, mindenképp Alice-t látja az, aki ránéz. Ám ha álomtestében járja az éjszakát, alakjának csak képzelete szabhat határt. Ennek ellenére előszeretettel bújik ugyanabba a bőrbe, mondhatni egészen hozzánőtt Cilea külseje.
Alice
Göndör szőke hajjal keretezett sápatag arc, mogyoróbarna szemek, rózsás pofi. Akár csak mesebeli énje, ő is alacsony és karcsú, fürtjei aranyszínben pompáznak, arca szív alakú, ajkai keskenyek és világosak. Keveset sminkel, azt is természetes árnyalatokkal készíti el. Alkatában átlagos, se nem kerek, se nem lapos. Kedvel világos színeket hordani, kedvencei a homok és a kék. Nem a kiegészítők rabja, ritkán látni rajta ékszereket, ahogy a magas sarkú cipőket sem kedveli.
Cilea
Hullámos sötét haj, napbarnított bőrszín, kék szemek. Kedvenc álomjáró teste magas és karcsú, tónusosan izmos. Arca inkább hosszúkás, vonásai jellegzetesek, ajka telt, szemei enyhén mandulavágásúak. Sminkje általában kiemeli amúgy is attraktív vonásait, szemeit ceruzával kihúzva, pilláit feketére festve, rúzsát az öltözékéhez illesztve hordja. Alkata kifejezetten karcsú, izomzata kidolgozott, minden férfifantáziát kielégít. Oldalán tetoválás található. Kedveli a szép fehérneműket, dizájnos ruhákat, vad és szexi fazonokat, erős színeket feketével párosítva. Ékszereit előszeretettel illeszti aktuális öltözékéhez.


Egyszer volt...

Míg Alice éber teste egy réten pihent, álomjáró teste a Fehér Nyulat követve indult el Csodaországban egy kis felfedezésre. Így keveredett bele Wonderland egyik cseppet sem normális kalandjába, ahol egyszer kicsi lett, egyszer nagy, volt, mikor a Bolond Kalapossal és asztaltársaságával teázott, máskor a Vörös Királynő palotájában próbálta felfogni azt az esztelenséget, ami körülötte volt. Míg a Vörös Királynő lefejeztette volna, testvére, a Fehér Királynő a megmentőt látta benne, akinek segítségével majd visszaáll Csodaország békéje. De számára ennek a történetnek is úgy lett vége, ahogy minden más meséjének. Felébredt.


KÉPESSÉG: Alice éber állapotban semmiféle képességgel nem rendelkezik, ám ha elaszik, az Álomjárás azonnal megkezdődik.

Álomjáró ♔ Mikor Alice elalszik, megjelenik mellette álomteste. Ez a valóságos, hús-vér test rendelkezésére áll számára addig,
míg a lány eredeti teste elszenderedett állapotban van. Ám ez az álomtest képlékeny, akár csak az álmok, így Alice képes bármilyen élő alakot felvenni, legyen az emberi, állati, esetleg mesebeli teremtmény. Álomteste érez fájdalmat, ám bármilyen sebesülés is éri, az eredeti testén nem hagy nyomot, valamint a fájdalom felébresztheti a lányt. Ebben az esetben álomteste azonnal eltűnik,
maga mögött hagyva minden olyan tárgyat, amit magához vett útközben. Ha az álomtest meghal, eredeti teste azonnal felébred,
valamint normál körülmények között természetesen eredeti teste is felébreszthető. Ha álomteste esetleg elaludni, eredeti teste felébred.


A Földi lét
Ez a rész a Előtörténeted helye. Teljesen kötetlen a megfogalmazási forma és a terjedelem is. Lehet akár egy sokat mondó jelenet is, de kezdheted a születésedtől is, részletesebben taglalva életed eseményeit. Ezt a részt mindenkinek kötelező kitölteni.


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Alice ♔ Megtartani titkaim, ahogyan talán ép elmémet is, ha még nem késő. Ledoktorálni az egyetemen, és normális életet élni, még ha teljesen lehetetlennek is tűnik.
Cilea ♔ Felszedni azt a helyes srácot a tegnapi buliból. Megvenni a fekete latex csizmát, amit kinéztem. Örökké élni, és soha fel nem ébredni.


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Red Queen / Vörös királynő ♔ A Rouge tulajdonosa, ahol Cilea alkalmazott, titkom tudója.
White Queen / Fehér királynő
Mad Hatter / Bolond Kalapos ♔ Megmentőm? Barátom?
Cheshire Cat / Mosoly macska nélkül


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Alice diák, egyetemista, szívesen találkozik a barátaival, akik főként egyszerű emberek,
de lehetnek más legendák is.
Cilea a Rouge éjszakai klub alkalmazottja, pincérnő, táncos, örömlány. Minden társaságot kedvel, ami akad. Főleg ha fizető vendég, netalántán még dögös is.


Adatok

típus: saját
forrás: Alice from Wonderland
főkarakter
user: Angel


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Alice Wescott ♢ from Wonderland

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Karakteralkotás :: Félkész Karakterlapok-