HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Pink Panther (18+)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
The Storyteller
the hero of this fable
The Storyteller
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
Pink Panther (18+) // Kedd Ápr. 18, 2017 3:40 pm

Pink Panther (18+)

♔ Mindenki megleli itt a szórakozását, aki nem heteroszexuális férfi, de a Burlesque és cabaret estekre még őket is szeretettel várják. Lánybúcsúk kedvelt helye az alul öltözött férfi felszolgálók és a még inkább alul öltözött férfi táncosok miatt. A tökéletesen előítéletmentes szórakozóhely egészen olcsó árakkal is operál, némelyik este a hölgyek isznak féláron, más este a férfiak, akik nem viselnek felül semmit. Gyakran melegbárként is emlegetik, de ez sokkal több annál.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Hook
the hero of this fable
James Hook
Kapitány ♔

♔ HSZ : 7
♔ Hely : Fabletown vizei~
♔ Munka : Orvos & képviselő
♔ Avatar : Gaspard Ulliel
What will we do with a drunken whaler...?
♔ Bűbájpontok : 6
Drunken Sailor // Kedd Ápr. 25, 2017 3:03 am

Mr. Cole & Dr. Hook
Way hay and up she rises..

Tudom, a kifinomult ingem arra enged következtetni, ahogy kiszállok az autóból és intek a sofőrnek, hogy nyugodtan vegye ki az este további részét, hogy valami olyan helyre igyekszem, ahol diszkrét jazz szól, és én bús tekintettel sirathatom az elmúló fiatalságot és ezt az egész francos várost.. Snitt, és bizonyára egy szomorú mosolyú cafka mellett ébredek, és a nap fénye beragyogja fagyott lelkeinket..
Csakhogy abban az ingben ott vagyok én is, és eszem ágában sincs még a munkahelyemen kívül is klisék között játszani a jófiút, meg az életből kiábrándultat - ha bárkire is ezt mondanám, azok az emberek, nem maga az élet. A csinos ingem tehát ezúttal a Pink Panther közönségének része lesz, még ha mondjuk nem is kifejezetten rajongok a koktéljaikért, mert az ember, ha már ilyesmire adja a fejét, igazán választhat igényesebbet is, minthogy tömény cukorral simogassa az emésztését.
- Légy jó, és adj valamit, aki kellőképpen erős, és cukormentes. Hidd el, tudni fogom, ha át akarsz verni. - mosolygok a pultosra érzésem szerint ellenállhatatlanul, mert több, mint lelkesen bólint egyet. Nem hiszem, hogy ez az egyébként tényleg kifogástalan sármomnak lenne köszönhető, inkább az anyagiak ígérete, illetve, megengedem, a gasztronómiai kihívásnak. Azért szembefordulva most a jelenlévőkkel, elég egyértelmű, hogy az ízlésüket nem vetítik ki a fogyasztásukra is...
Már a kellően, mocskosul erős italom felett figyelem őket újra - nekem is kell egy kis kikapcsolódás, ugye, nem lehet mindig fegyvereket simogatni, mások életét megkeseríteni.. ha valaki folyamatosan egy hajón utazik, azért rendesen rá tud unni a hullámzásra.
- Megérkezett már..? - pillantok a vállam felett a most is poharakkal egyensúlyozó felé, aki eleinte mintha fontolgatná a választ, aztán halkan helyesel. A tekintetem ismét a tömeget bújja, bár persze nem hiszem, hogy köztük venném észre a megszokott partneremet, nem a kezdeményező típus.. 

Someone in the.. stereotype crowd ♔ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
King Cole
the hero of this fable
King Cole
Király ♔
Polgármester ♔

♔ HSZ : 17
♔ Avatar : Gary Oldman

♔ Bűbájpontok : 8
Re: Pink Panther (18+) // Kedd Ápr. 25, 2017 2:10 pmSet the night on fire

Unottan lökdöstem a pohár alján fuldokló olajbogyót a fogpiszkálómmal, majd valami letargikus sóhajszerűség közepette végül ledöftem, egy ideig elgondolkodva néztem, majd végül megettem.
Úgy egyébként olyasmin gondolkodtam, hogy a mi a picsáért fáradoztam valaha is azzal (az elmúlt száz évben legalábbis vagy tizennégy ilyen alkalom volt, de ki számolja?), hogy ennek a szerencsétlennek karácsonyra karórát szerezzek, ha minden jel arra utal, hogy úgysem használja őket. Vagy mondjuk direkt késik, miért is ne?
Jó, oké, elismerem, hogy nem feltétlenül voltak a legszebb órák, de… hát nem tudom, attól még biztos nem lenne annyira durva dolog hébe-hóba rájuk pillantani. Csak úgy futólag. Nem? Úgy értem, én is képes voltam időben ideérni. Én. Időben. Érkezni. Ez nem az a három szó, amit csak úgy bele szoktam pakolni egy mondatba, és erre ---- hát, látod, mi van, nem?
Várok.
Nem mintha feltétlenül rossz dolog lenne a Pink Panther-ben várakozni, már, ha egyszer megbarátkozol (vagy helyből plátói szerelembe esel) a rózsaszín neonfényekből, tükrökből, bődületes mennyiségű strasszból és ezüst vagy arany színűre festett műanyagból összetákolt, a maga módján igen csak hangulatos miliővel, akkor tényleg élményszámba megy minden itt eltöltött másodperc. Jópofa a társaság, akik elismerik az ember megfelelő nyakkendő választását (és amennyi időt erre szoktam áldozni, azután ez az elismerés, tudod, még jól is esik), plusz az egész átkozott városban itt kapni a legjobb Martinit, ami mondjuk minden más érvnél fontosabb.
Oké, mondjuk Hook sosem tűnt martinis fazonnak. Lehet, hogy emiatt késik?
- Elnézést, Uram, hozhatok még egyet? – pontosan negyed óránként mindig érkezik egy pincér a VIP sarokba, hogy meggyőződjön arról, hogy minden rendben van. Nem mintha egy ilyen hely alapvetően rá lenne szorulva arra, hogy VIP sarka legyen, de… hát, mondjuk úgy, hogy szépen mosolyogtam, és kaptam egy sajátot. Mert, tudod, én tényleg szeretek mindenkit, aki itt megfordul. De sokkal jobban szeretem távolról szeretni őket.
- Ezt még mindig rohadt fölösleges kérdezgetned. – Mondtam valami egészen unott szomorúsággal a hangomban. – Ha látod, hogy üres a pohár, egyszerűen csak hozz egy másikat. Nem kell a petting.
- Igenis, Uram. Egy pillanat az egész. – Elvette a poharat. Elindult. Pár lépés után visszafordult. – Öhm, Uram…
- Hm?
- Megjött Dr. Hook.
- És ezt miért is mondod nekem?
- Azt mondta, hogy szóljak, ha megérkezik.
- Nem, én azt mondtam, vezesd ide, ha megjön. – A francokat mondtam ezt. – Martini. Hook. Megbirkózol azzal, hogy mindkettőt idehozd? Ha nem menne egyszerre, kérlek, a Martinivel kezd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Hook
the hero of this fable
James Hook
Kapitány ♔

♔ HSZ : 7
♔ Hely : Fabletown vizei~
♔ Munka : Orvos & képviselő
♔ Avatar : Gaspard Ulliel
What will we do with a drunken whaler...?
♔ Bűbájpontok : 6
Re: Pink Panther (18+) // Szer. Ápr. 26, 2017 11:34 pm

Mr. Cole & Dr. Hook
Way hay and up she rises..

Az úr a pokolban is úr, és ezt mostanság kevesen veszik olyan alapvetőnek, mind kezdetekben - nagyjából minden emberi mocskot és hulladékot el lehetne regélni arról a régi világról, de tény, hogy sokkal egyértelműbben voltak a szociális választóvonalak, és nem esett nehezünkre értelmezni, vagy olykor nemesen egyszerűen semmibe venni őket. Átlátható volt, hogy a devianciám kiterjed némi fosztogatásra, rablásra, garázdaságra, néhány pletyka szerint paráználkodásra - még ha szinte röhögnöm is kell a szó hangsúlya miatt - és nem vonta kétségbe senki, hogy ez a kalózkodás szerves része. Manapság azonban...
Az ártatlanság kikopott az utcákról.. én csak tudom, gyakran vagyok éjszakai ügyeletben. A minap a páciens orrából kellett kiszednem egy érmét egy fogadás kapcsán, és már meg sem lepődtem, mikor az egyik legcukibbnak tartott mesehősként mutatkozott be - az sokkal inkább meglepő volt, hogy annyira tudott artikulálni, hogy ez kiderüljön. Értik már, ugye? Nincs többé jó és rossz, még abban az értelemben sem, ahogy eddig. Züllött van... és züllöttebb.
- Uram.. elnézést, uram? Már várják.
Bólintok, de nem válaszolok, úgyhogy még eltelik néhány perc a közjátékkal, amíg a férfi várakozik, majd megérti, hogy a dráma instrukciói szerint már rég távoznia kellett volna balra. Szerencsére a pultos nem szenved ilyen értetlenségben, így az új italommal kereshetem meg a mi drága, drága polgármesterünket...


- Úgy tűnik, ma este is gyorsabb leszek a martinidnál. - helyezkedem el kényelmesen, majd az órámra pillantok kérdőn. - Akarsz fogadni...? Szerintem még legalább tíz perc, még csak akkor merengett az instrukciókon, amikor elindultam.
Mint mondtam, az úr a pokolban is úr, de Cole leginkább a párpultnál kamatoztatta ezt a nagyszerű képességét - még engem is elkapott a nincs holnap bánatos gyomorkaparása, amikor mellette voltam. Figyelemreméltó figura, a kevesek egyike, és bár abban a bizonyos békebeli hajdanánban kötelessége lett volna kellemetlen módon lemészárolni, teszem azt népi látványosságként, ideát jól megértettük egymást. Az ő kifejlett alkoholizmusa mellett az én kezdődőm nem alkotott olyan éles kontrasztot, mint várható lett volna, és bár az oka merőben más volt, a hangulat barátiasnak volt mondható.
- És ma milyen szép dologra iszunk? Háborúk, globális felmelegedés, drága, de szar minőségű martini? - mintha a pincér léptei közelednének, de nem örülnék neki, ha nem lenne igazam. Nem szeretem, ha nincs igazam. - Bármi is, néhány óra múlva nem akarok emlékezni rá. Ma megint elvesztettünk egyet.. Na egészségedre!

Someone in the.. stereotype crowd ♔ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
King Cole
the hero of this fable
King Cole
Király ♔
Polgármester ♔

♔ HSZ : 17
♔ Avatar : Gary Oldman

♔ Bűbájpontok : 8
Re: Pink Panther (18+) // Szomb. Ápr. 29, 2017 10:20 am

Set the night on fire
Aztán meg jött néhány roppant kínos másodperc, mikor aztán se társaság, se ital, csak valami roppant kínos magány volt körülöttem, amit, felteszem, jobbára azok érezhetnek át, akiket hagytak már magukra az igazgatói iroda előtt, valami szörnyű dorgálásra várva. Illetve nem, nem is hasonlít erre, legfeljebb a helyzet abszolút tanácstalanságában. Tudod, hogy valami szar jön, tudod, hogy ösztönszerűen futnod kéne előle (teljes sebességgel, míg az izmokban a vér savvá nem válik, és aztán annál is tovább), ahogy azt is tudod, hogy nem menekülhetsz csak úgy el előle. (Ja, meg amúgy kinek van kedve megmozdulni?)
Jó, nem mintha valaha is lettem volna iskolás.
Vagy legalábbis nem pont úgy, hogy aztán valaha irodák előtt, behúzott herékkel meg szapora pulzussal várakozzak, de közel végtelen idővel, kellő empátiával és épp csak egy morzsányi kreativitással azért csak-csak el lehet képzelni, hogy ez milyen. Mármint… érted, nem?
Oké, oké, oké, oké, nem mintha Hook társasága ilyen rettentően szar dolog lett volna. Nem mintha észveszejtő erővel próbálnám elkerülni a vele való bárminemű találkozást (végül is, nézd csak mióta várok itt rá, megtehetném, hogy fogom magam és kisétálok innen, megtehetném, hogy rávegyem a pincért, hogy ne hozza ide, bármit megtehetnék), inkább arról van szó, hogy bármennyire is igyekszem túlromantizálni a kettőnk kapcsolatát (Természetesen baráti alapon, a fenébe, mi a baj veled? Mi? Nem, ez nem is igazán melegbár, te szent… na mindegy.), alapvetően nem ér nekem sokkal többet Hook, mint a kisujjkörmöm alá szorult kosz. Mármint, lássuk be, ebben a helyzetben bárkivel ki lehetne cserélni őt (igen, akár a semmivel is, ha eleget iszom), az egyetlen érv, ami amellett szól, hogy ezt ne tegyem meg, hogy Hook bárkinél egyébként még egy fokkal szórakoztatóbb. Egyébként világi szar alak, egyébként minden viccét hallottam már, egyébként zavar, hogy folyton beszól a Martinimra, és lehet, hogy minden csalódottságom ellenére a lelkem mélyén boldog lennék, ha nem jelenne meg, de… hát, tudod, afféle függőség húz. A várakozás függősége, egészen addig a pontig, míg meg nem jelenik az asztalnál. Akkor aztán időszerűnek tűnik újra gondolni, hogy picsáért is akartam ennyire, hogy megérkezzen. (Mégis, mégis, mégis csak el kellett volna inkább futni. Nem?)
- Hát, a gyorsaság nem mindig előny. – Sóhajtottam egész letargikus színen. Főleg azért, mert az órájára nézett, ami ad1.) nem az volt, amit régen még tőlem kapott; ad2.) ha nála volt, miért nem volt egy kicsit pontosabb; ad3.) azért valahol szép, hogy ennyi idő után végre megbarátkozott az órákkal, hát… a történtek után ugye nem lenne szép emiatt froclizni. – Meg fog jönni, csigavér. – Valójában amúgy bosszantott, hogy előbb ért ide Hook, mint az italom. De, szerintem már meséltem arról, hogy mennyire nem szeretek várni. – Tényleg kell még ok az ivásra? – csóváltam a fejem. – Jó, oké, mondjuk azt, hogy azért iszok, mert itt vagy. Egyszer láttalak józanon. Emlékszel? Izé… mikor is volt? Na, mindegy, szóval nem hiányzik. – Valóban a pincér érkezett. Csak most egy másik pincér. Valamivel jobb volt. Lerakta az italt, aztán meg nem mondott semmit, csak eltűnt. – Igen? – néztem rá. - Ki fasz volt az?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
the hero of this fable
♔ ♔

Re: Pink Panther (18+) //

Vissza az elejére Go down
 

Pink Panther (18+)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Játéktér :: New York :: Vendéglátóipari Egységek-