Itt fogom a néhány kódomat kipróbálni, hogy passzol-e az oldal színeihez. Amit csak látsz, vihetsz, kérésre készítek avatarokat, reagkódokat és aláírásokat is.
Valahogy mindig meg tud mosolyogtatni, amikor valaki maga kéri, hogy személyesen menjek el hozzá az áruval, amit megrendelt. Miért is akarnak valaki pont a kartellfőnökkel találkozni a heti heroin adagjáért, amikor egy szállító is pontosan ugyanolyan jól el tudja végezni a feladatot és még talán kevésbé figyelemfelkeltő is, mint én magam. Mert engem megnéznek az utcán, akármit csinálok és a stílusomról nem mondok le. Megtehetem, nem? Kemény kézzel fogom az embereim és kiharcoltam magamnak azt a tiszteletet, hogy nem kelljen mások véleményével foglalkoznom. Akkor mégis minek engem hívni? Talán megtudom, ha végre megérkezem. A csomag és egyéb szokásos cuccaim a bőr hátizsákomban hintáznak a vállamon, ahogy sétálok fel a lépcsőkön a megadott címre. Midas... Jó lesz látni. Felérek a lassú lépteimmel a lakásához, meggyőződöm, hogy senki sincs a környéken és becsöngetek. Amíg várom, hogy kinyissa nekem, zsebre vágom a kezeim és lezserül állok az ajtajában. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzám.