HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Aloth Corfiser

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Aloth Corfiser
the hero of this fable
avatar
Felébredt lélek ♔

♔ HSZ : 2
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Munkanélküli
♔ Avatar : Bukkake Crotchfruit

♔ Bűbájpontok : 0
Aloth Corfiser // Hétf. Május 29, 2017 5:21 pm

Aloth Corfiser
Fye, you're itching for the kindling touch of your sister, ye coxfither.


életkor: kortalan
nem: férfi
foglalkozás: munkanélküli varázsló
pb: Benedict Cumberbatch
eredeti név: Aloth
csoport: kívülálló
lakhely: szökésben
attitűd: Aloth: semleges,
Iselmyr: negatív

alcsoport: Felébredt lélek

Kívül, belül
♔ Aloth: Csendes, megszállottan tud küzdeni valamiért, amiben őszintén hisz. De valahol mélyen törött és haszontalannak érzi magát, egy múltbéli incidens miatt. A konfliktusokat olyan messzire elkerüli ha egyedül van, amennyire csak lehet. De ő sosincs egyedül...
Iselmyr: Aloth egyik előző élete a Kerékben, egy régies beszédű, mocskos szájú, agresszív orlan asszony. Régebben csak akkor tűnt fel, ha Aloth veszélybe került, de mára kettejük között az elválasztó vonal majdhogynem nem létezik. Ő volt az aki úgy bajba sodorta, hogy a Farmon kötött ki; de általa is szökött meg.
Aki nem ismeri a múltját, az nemes egyszerűen rácsattintja a demens bélyegzőt. Tönkretette az emlékezőtehetségét a felébredés, amit ő a maga részéről képtelen feldolgozni vagy elfogadni.

♔ Magas, nem túl kidolgozott izomzattal rendelkező erdei elf. Hosszú, sötétbarna haját régebben fémgyűrűkkel díszítette, de a Farmon megvált ezektől. A tekintete elveszett, mikor önmaga, de szinte lángol, ha Iselmyr irányítja. A bujdosásban töltött évek az eredetileg is sápatag bőrét mára vakítóvá tette.


Egyszer volt...

Az elbukott civilizációk titkaitól az animancia (lélekmanipuláció) szeszélyeiig, Eora egy kérdéseket ívó medence. Dyrwood egy tudósa óvatosan veszi fel a szálat, amikor megvizsgálja lelki lényegét. Ugyanaz az ambíciója, mint mikor egy Vailiai felfedező kirabolja a kísértet romokat az aranyért. A világ másik szegletéről, egy gyakorlatias Aedyriai könyvtáros elrejtheti vagy megsemmisítheti az okkultizmus egy részét. Csak motivációjuk választja őket szét egy közös céltól: az igazság és a jelentés kimeríthetetlen keresésétől, amely az Eora-t oly módon ábrázolja, hogy egyetlen térkép sem tudott. Az idő és a kultúra formálta Eora határait, a jámborság erősítette volna őket, és a konfliktus esetleg összetörte őket, de minden a közös ismeretlen gyökérből fakad. A túlnyomó bizonyítékok azt sugallják, hogy Eora fizikai birodalmát ellensúlyozza egy spirituális. Vannak, akik felébredtek a múltbéli élet bölcsességének, felidézve a párhuzamos és az ismert világgal metsző helyet. Mások azt is állítják, hogy látják szellemvilág lakóit, és vonzzák az elveszett lelkeket, mint a mágnesek. Bár Eora kapcsolatát ezzel a hellyel vitatják még, egy biztosan tudott: minden dolog meghal, és meglátogatja a túlvilágot. Hogy a másik oldalon milyen a helyzet, az teljesen más kérdés. Ez a feltérképezetlen másvilági birodalom inspirálja Eora színes történetét feszegető kérdéseket és azok következményeit.
Kevesen gyaníthatták egyáltalán, hogy Eora alapvető hitvilága egy hatalmas hazugság, amit az Engwithánok eszeltek ki, örökségük gyanánt. Az Engwithán nép mestere volt az animanciának és a lélekre ható kövek, az adra megmunkálásában. Építőkként, ősi mesterekként tisztelte őket a világ... egészen addig, míg az Istenkalapáccsal le nem kellett sújtani egy Waidwen nevű férfira. Szent Waidwen, eredetileg egy szántóvető ember volt, Readceras egyik eldugott kis zugában. Ám Waidwennél elszakadt valami a szántóföldön és az újjászületés istenének, Eothasnak a prófétájának kiáltotta ki magát. Teokratikus birodalmat kezdett el építeni, de megkapta a Dyrwood-i köszöntést... felrobbantották.

Az Aedyr Birodalom szárazföldi részében, Cythwoodban született Aloth szolgáló családba, és családon belüli erőszakot szenvedett el apja keze által. Az elszenvedett erőszak lelkének felébredését eredményezte, és efféle módon kettéosztotta a személyiségét. Az Iselmyr nevű korábbi életbeli női személyiség felszínre emelkedett, és alkalmatlanként irányította Aloth testét, elsősorban védelmi mechanizmusként. Ezek a fejlemények komoly irányításkényszert adtak Alothnak életének minden területén.
Aloth arkánlovagnak tanult, de elvesztette a kedvét, miután megpróbálta tájékoztatni az oktatókat a diákok által vezetett animancia kísérletekről, amely végül egy tucat diák életét követelte. Ezt követően csatlakozott az Ólmozott Kulcs nevű szektához, de elkülönült a többi csoportjától, és most is teljesen le van vágva a szervezettől.
Személyes konfliktusa az animanciával és az Ólmozott Kulcshoz fűződő kapcsolatáról szólt, meg akarta tanulni Waidwen örökségének okait, és ideális esetben segíteni annak megoldásában. Aloth azt gyanította, hogy az animancia az istenek felbőszítésére, de rájött, hogy a szekta vezetője, Thaos ix Arkannon volt az, aki a válságot elindította Woedica istennő nevében.
Barátokat szerzett az útja során. Thaos-t együtt elbuktatták, sőt, mikor az Őrző erődje, Caed Nua alatt életre kelt a színtiszta adraszobor, akkor is büszkén állt szövetségesei mellé, hogy megállítsák a bajt. Immáron magát Eothas-t.

VARÁZSERŐ: Eora mágusainak varázskönyvekre van szükségük.
Mindenkinek sajáttal kell rendelkeznie, ám léteznek közismert varázslatok is. A könyvben találhatóak utasítások arra vonatkozóan, hogy használhatják fel lelküket a valóság megváltoztatásához, az ellenség közül az idő torzítására a megfékezéséhez, a bőr olyan keményebbé tételéhez, mint a kő, a legerősebb mágia ellensúlyozásához, a lánggolyók, a villámcsapások, a savas köszvények, a rémálmok idézéséhez látszólag a semmiből.


A Földi lét
A honfitársnő szinte kínos mosollyal lép elém, mikor meghallja a kis vitám a helyiekkel. A kezem ökölbe szorul. De... a harcot nem lehetett kikerülni.
- Köszönöm a segítségét, hölgyem. Aloth Corfiser, szolgálatára. - hajolok meg kicsit előtte, ő pedig biztatóan rám mosolyog.
- Ismer itt olyat, aki animanciával foglalkozik? - teszi fel nekem a kérdést, amitől minden épeszű birodalmi lakos hátán feláll a szőr.
- Én... nem beszélnék arról ilyen hangosan. Láthatjuk, hogy miként végződik az, ha valaki beleüti az orrát a Raedricek dolgába. - a fejemmel lassan az akasztófa felé bökök, ahová a falu jelentős részét felakasztották. Edér a közeli falnál felköhög egy füstfelhőt, ahogy próbál nem nevetni.

Mély szusszanással mászunk ki a katakombákból, a tarkómon érzem Sagani jeges pillantását, Durance hümmögésével ütközve. Az Őrző félrevon engem egy kicsit.
- Aloth, jól vagy? - a hangja rezeg és nem azért mert éppen most jöttünk ki az Ólmozott Kulcs de facto központjából.
- Jól... Vagyis... Inkább azt mondanám, hogy régóta ilyen vagyok. - vonom meg a vállaim.
- Felébredt lélek vagy, igaz? - vágja keresztbe a reményeim, hogy kimászok ebből valahogy.
- Igen, az vagyok. A neve Iselmyr és... kicsit agresszív. - dörzsölöm meg az orrnyergemet. Az egyetlenek, akik tudnak róla, azok általában már elszenvedték a haragját. - Az öreganyád picsáját vagyok agresszív, te kurafi, ha növesztené' egy párat, nem kéne itt kurvulnom!
A többiek egyetértésével keressük fel a Szanatóriumot. Ahol Dyrwood legnagyobb animancia kutatói laknak. De semmi jót nem mondanak... A Felébredés végleges és visszafordíthatatlan.

Jéghideg verejték borít, ahogy felébredek az ágyon. Oldalra pillantva meglátom Ahrit, ahogy nyűgös kis hanggal mocorog. Minden áldott éjjel bemászik mellém valamiért. Olykor rajtam alszik. Miért?


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Meg szeretnék szabadulni Iselmyrtől...


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Ahri Firefox: Lakótárs, bújtatója.
Mielőtt a Farmra került, egy párt alkottak, de az állapotának a rosszabbodása miatt képtelen felidézni azokat az emlékeket, amik a feleségét érintik és a házasságukat.


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Én nem tudok adni, de szívesen fogadok olyat, aki képes belenyúlni egy lélekbe ténylegesen.


Adatok

típus: saját
forrás: Pillars of Eternity
multi
user: TempestVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Aloth Corfiser // Hétf. Jún. 12, 2017 5:00 pm

Elfogadva!

♔ KEDVES ALOTH ÉS/VAGY ISELMYR ♔

Igazából gondban vagyok, hogy melyikőtöket is szólítsam meg! Kifejezetten szeretem az összetett karaktereket, főleg azokat amik hasadt személyiségűek és a negatív oldalt is képviselik. Szóval már ezzel beloptátok magatokat a szívembe.

Őszintén szólva el nem tudtam képzelni, hogy Mr. Butterbean Cucumber hogy jön egy elfhez, amikor valami Dr. Stranges izét várna az ember. :"D De kellemesen megleptél, főleg a "szipirtyód" innen is csókoltatom. Szóval én szorítok neked, hogy megszabadulj tőle és nyugodtan együtt lehessetek a rókáddal.

Kérlek, ha még nem tetted, akkor foglalj avatart, képességet és legendát is, majd válassz egy tetszőleges Bűbájt (legfeljebb 100 Bűbáj Pont értékben), amivel megkezded a játékot. Ezt pedig jelezd majd Reynard T. Fox-nak PM-ben IS meg a topikba is írd be, hogy beírhassuk a profilodba.

Itt a vége, fuss el véle! Szaladj a játéktérre!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Aloth Corfiser

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Kívülállók-