HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Hírek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
The Storyteller
the hero of this fable
avatar
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
Hírek // Pént. Feb. 24, 2017 11:14 pm

Fontos Tudnivalók

♔ Itt olvasható minden, az oldallal kapcsolatos fontos információ, hír, fejlesztés és bejelentés.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
The Storyteller
the hero of this fable
avatar
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
Re: Hírek // Csüt. Ápr. 20, 2017 6:44 pm

Grand Opening Party

♔ Kedves Egybegyűltek!

Közülünk egyesek nem bírtak már tovább nyugodtan ülni, tehát mielőtt mindenkit szétfeszített volna a türelmetlenség, úgy határoztunk, hogy -
bár a champaigne shower kimarad - elkezdjük magunkat feltárni a földi dimenzió számára, és fogadjuk azokat, akik úgy érzik, csatlakoznának hozzánk.

A tesztelőinknek ezúton is köszönöm a hozzájárulást! Nektek egyelőre annyit üzennénk, hogy ahogyan azt megbeszéltük, az elkészült ET-ket majd jelezzétek, aztán folytatódjon a már megkezdett móka.

A puding próbája az evés, több szem többet lát, kinek a pap, kinek a paplan....Egy szó, mint száz, minden bizonnyal a kezdetben még történhetnek apróbb változások, kiegészítések a (remélhetőleg) bővülő csapat észrevételei alapján, ezeket igyekszünk minél hamarabb orvosolni. Mindenki visszajelzését és meglátását szívesen fogadjuk, ahogy mindig, tehát ne fogjátok vissza magatokat.

Bízunk benne, hogy sikerül majd egy olyan helyet létrehoznunk, amit most, az induláskor elképzeltünk - mind a közösség, mind pedig a koncepció tekintetében. Készülünk majd egy nyitó kalanddal is, és egyéb apróságokkal egyaránt, vannak rövidebb és hosszabb távú terveink is, amikre játékosként Nektek is lehetőségetek lesz majd alapozni.

Ezúton kívánunk mindenkinek sok sikert, sok boldogságot és legalább egy csipetnyi boldogságot ott, ahol nem létezik már többé boldog vég.

A Ravasz Róka;
Hófehérke;
Midász király.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reynard T. Fox
the hero of this fable
avatar
Alakváltó ♔
Admin ♔

♔ HSZ : 51
♔ Hely : A Farm
♔ Munka : Hivatali jogi képviselő
♔ Avatar : Joe Dempsie

♔ Bűbájpontok : 6
Re: Hírek // Vas. Ápr. 23, 2017 8:24 pm

Tesztelői Update

♔ Fabletown Polgárai!

Senki se ijedjen meg. Azok a karakterek, akik már itt voltak velünk a tesztidőszak alatt, de nem fejezték be az Előtörténetüket (bár a maradás mellett voksoltak) KIKERÜLTEK a csoportjukból. Rájuk vonatkoztatva innentől minden úgy működik, ahogyan egy "normál" usernél működne. Elfogadásig új játékot kérlek, ne kezdjetek, minden megy a "protokoll" szerint.

Emellett fájó szívvel ugyan, de az érintettek közül aki április 30-ig bezárólag nem készül el az Előtörténetével, attól a karakter ugyan nem fog elveszni, de ha idő közben egy új, aktív user hozná, övé lesz majd a lehetőség. Bocsi srácok, de szerintem abban megegyezhetünk, hogy aki 1 hónap alatt nem készül el egy karakterlappal, az nem szeretné igazán (kivéve persze, ha valami extra nagy gáz van OC, szóval akit ez érint, az morálisan fel van mentve of course, de ebben az esetben nyilván nem is az lesz a prioritás, hogy egy szj-s karakter elhappolása okán hepciáskodjon).

Ízelítő, miegyéb

Mindenki meg van dicsérve, és köszönöm nektek az eddigi, befektetett energiát az oldallal kapcsolatban. Jó karakterek, még jobb ET-k érkeztek hozzánk, Főkolomposilag pedig úgy érezzük, hogy egy nagyon jófej, kreatív és minőségi közösség van kialakulóban. Így az oldalt vezetgetni is könnyebb, éppen ezért mondom, mi várható majd a közeljövőben.

- Valószínűleg tartunk majd polgármester-választást. Erről bővebb tájékoztatást és kellő háttér információt kaptok majd, hogy mindenki jobban átlássa a rendszert, tehát legyen IC alapja a szavazásra. Bárki jelöltetheti majd magát egyébként, azt viszont megjegyzem, hogy a hátteret is azért kapjátok majd, hogy világos lehessen: miért nem volt már az 1600-as évek óta egy alkalommal sem ilyesmi.

- Lesznek kalandok, többféle. Korlátozott számú, korlátlan számú és egyéni "kaland" is, ami teljes mértékben maszek szervezésű, ezért propagálom, hogyha valakinek van ötlete és talál hozzá magának társaságot, nyugodtan tervezhet hasonlókat. Minden "nem-maszek" kaland jutalommal jár, ezek lehetnek bűbájok, bűbájpontok, de az is előfordulhat, hogy a karakterek megnyerhetnek maguknak 1-1 új képességet (veszélyfaktortól függően akár el is veszthetik azt, de legyünk optimisták).

Továbbá még mindig nyitottak vagyunk nagyjából úgy mindenre, szóval ötletek esetén vágjatok hozzánk egy kitépett kódexlapot.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reynard T. Fox
the hero of this fable
avatar
Alakváltó ♔
Admin ♔

♔ HSZ : 51
♔ Hely : A Farm
♔ Munka : Hivatali jogi képviselő
♔ Avatar : Joe Dempsie

♔ Bűbájpontok : 6
Re: Hírek // Vas. Ápr. 30, 2017 1:16 pm

Munkával dicsérd a napot

♔ FABLETOWN büszke népe!

A mai nap sok szempontból fontos lesz, eléggé vízválasztó is, és mivel holnap úgyis májusegy, miért is ne ünnepelnénk egy jó adag melóval a munka ünnepét, nem? Mondom is, hogy mi várható, és meglepő módon lesz olyan, ami Rátok vonatkozik majd Smile

 • Hamarosan folytatódik a bent lévő Előtörténetek bírálása, úgyhogy az érintettektől egy kis türelmet kérnénk kollektíven, ma mindenkire sor fog kerülni, aki várakozik.

 • Ahogyan azt ígértem, ma megpróbálunk kitalálni valamilyen egységes és nem kicseszős szabályrendszert a képességhasználattal kapcsolatban. Ezzel kapcsolatban bárki számíthat egy megkereső PM-re a nap folyamán, egyeztetés céljából. Előre jelzem, hogy multik esetén mindenki az érintett karakterére kap majd üzenetet, tehát érdemes lesz ma mindenkihez becsekkolnotok - mintha amúgy nem tennétek, tudom xD

 • Kérek szépen mindenkit, hogy ellenőrizze le, hogy a választott bűbája(i) illetve a képességei fel vannak-e vezetve a profiljába! Ha bűbáj nincs, akkor jelezzetek a Főkolomposoknak, mert azt csak Mi tudjuk módosítani. A hiányzó képességeket legyetek szívesek magatoknak pótolni.

 • Fakultatív unaloműző jelleggel a következő dolgokat lehet csinálgatni, amivel tudtok segíteni nekünk és az oldalnak egyaránt:
  - Ha szerettek társoldal-hirdetésekkel szöszölni, úgy a lehetőség adott, hogy ebbe besegítsetek. Hálám jeléül 1 Bűbájpontot tudok felajánlani minden ide-oda bepakolt 3 társoldalért. Nyugodtan hirdethettek a saját nevetek alatt minden felületen.
  - Aki hiányolja a cuki/jópofa gifeket chatről, az egészen nyugodtan küldjön nekem PM-ben olyan ikonokat, amiket szeretne viszontlátni az oldalon.
  - Ezen felül ha tudtok olyan gyűjteményeket, blogokat, oldalakat, ahonnan kollektíve tudunk avatarokat gyűjteni, azoknak a linkjét is hozzám vághatjátok majd PM-ben. Ezeket szeretném majd betenni az Avatarfoglalóba, így tárva őket segítségként a nyilvánosság elé. Tudom, hogy chaten már kaptam kettőt, de róka helyett inkább aranyhalnak kellett volna születnem, így ismétlés a tudás anyja alapon őket mindenképp kérném még egyszer.
  - Valami még biztos volt, de ugye aranyhal...
Time To Say Goodbye

♔ A MAI NAP FOLYAMÁN hivatalosan is fel fognak szabadulni a rég bent lévő karakterek és foglalások. Még egyszer mondom tehát, ez azt jelenti, hogy sem a karakterlap, sem pedig a foglalt karakter nem fog elveszni, de a foglalásokat nem tartjuk fent tovább, így hát ha új, aktív user szeretné őket megalkotni, úgy megtehetik. Tájékoztatásképp jelenleg ezek a következők:

- BIGBY WOLF :: Jeffrey Dean Morgan
A FEHÉR KIRÁLYNŐ :: Anne Hathaway
A KIS GYUFAÁRUS LÁNY :: Madeline Rae Mason
WENDIGO :: Finn Wittrock

No, hát egyelőre ennyi voltam mára, később még úgyis jelentkezem Smile

Rókuli
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reynard T. Fox
the hero of this fable
avatar
Alakváltó ♔
Admin ♔

♔ HSZ : 51
♔ Hely : A Farm
♔ Munka : Hivatali jogi képviselő
♔ Avatar : Joe Dempsie

♔ Bűbájpontok : 6
Re: Hírek // Pént. Május 05, 2017 8:00 am

Módosítás

♔ KEDVES MINDENKI,

az oldal felépítésében apróbb változást sikerült eszközölni a tegnap este folyamán, a jobb érthetőség kedvéért. A Szökevények csoport átnevezésre került, és ezentúl Kívülállók néven fut mindenki, aki ebbe a csoportba tartozik - fog tartozni.

Alapkoncepcióját tekintve a csoport nem változott. A névcsere oka csupán az, hogy egyértelműbb lehessen, miről is szól ez a csoport valójában. Röviden:

minden olyan karakter Kívülállónak számít, aki nem Fabletown területén él, tevékenykedik (ebbe az is beletartozik, ha a lakhelyed New York Fabletownon kívül eső része), tehát a földi Legendáktól független életet él. Ez nem jelenti azt, hogy a törvények nem vonatkoznak rá, csupán azt, hogy munka- és élőhelye a vegytisztán legendaközösségen kívül esik (pl.: embereknél dolgozik, emberekkel dolgozik, stb).

Továbbra is ide tartoznak a Farmról esetleg megszökött bestiális legendák is természetesen, és adott esetben azok is, akik valamilyen oknál fogva a Hivatal árgus szemei elől próbálnak meglógni.

Valódi változás nem történt, csupán egyértelműsítés. Ha ezek alapján a más elfogadott karaktered (IC következmények nélkül!) más csoportszínt kell, hogy kapjon, írjatok valamelyik Főkolomposnak, és befestünk benneteket kékre.

További szép napot mindenkinek, azt pedig ne feledjétek, hogy hamarosan jövünk némi, egész oldalt érintő IC szálmozgatással.

Stay tuned,
Rókuli

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
the hero of this fable
♔ ♔

Re: Hírek //

Vissza az elejére Go down
 

Hírek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Információk & Leírások-