HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Ahri Firefox

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ahri Firefox
the hero of this fable
Ahri Firefox
Rókahölgy ♔

♔ HSZ : 4
♔ Hely : Fabletown
♔ Avatar : Karen Gillan

♔ Bűbájpontok : 1
Ahri Firefox // Pént. Május 26, 2017 2:42 pm

Ahri Firefox- Corfiser
A kegyelem emberi kiváltság...és kötelesség


életkor: kortalan
nem: nő
foglalkozás: oknyomozó-riporter
pb: Karen Gillan
eredeti név: Ahri
csoport:legenda
lakhely: Fabletown
attitűd: semleges

alcsoport:Rókahölgy

Kívül, belül
♔ Nagyon ravasz, de ezen nem is kell csodálkozni, hisz egy rókával van dolgunk. Óvatosnak nem éppen óvatos, mivel ha nyomra bukkan addig megy, amíg a végére nem jár az ügynek. Szóval mondhatjuk, hogy türelmes, és kitartó is. Általában mindenkiben próbálja a jót keresni, viszont, ha csalódik, akkor képes napokig depresszióban lenni. Ezért is próbál meg kevés emberrel/fabulával szorosabb kapcsolatot fűzni. Marad a tisztes távolságban.

♔ Elég magas teremtés,majdnem 180 centiméter, amihez a rókavörös haja is párosul. Éppen ezért feltűnő jelenség. Öltözködése pedig változó, ha éppen valaki után nyomoz, akkor olyan ruhákat vesz fel,
ami egyáltaln nem hívja magára a figyelmet. De szereti a divatos darabokat.


Egyszer volt...

Dél-Ionia rókái közül, Ahri volt az, aki érezte nem így kéne élnie. Nem ebben a testben. Kalandozása során egy csatatér mellé érkezett, kíváncsisága miatt megnézte a sérülteket, halottakat. Ám volt még egy haldokló, akiben mágikus erőt vélt felfedezni. Felé nyújtotta tappancsát, s a mágus életesszenciáját elszívva vált félig emberre. Eltűnt fényes vöröses-arany bundája. Helyette karcsú alakú, magas nővé változott, akinek a rókafarkai, s fülei megmaradtak.
Tudta, hogy így még nem az igazi, alkalmazkodott az emberekhez, viszont ahogy telt-múlt az idő a bűntudat mardosni kezdte. Nem akart már több áldozatot szedni. A Háború Intézményébe ment, ahol a szolgálatai fejében nem kellett több ártatlan életét venni. A Menekülés után sincs ilyesmire szüksége.

KÉPESSÉG: Rókatűz; Három darab gömböcskét tud megidézni, ezt úgy éri el, ha a rókafarkait "összecsiholja". Hiába a tapasztaltsága, ezt a képességét, csak háromszor tudja egymásután megcsinálni, aztán pihennie kell.

Tűzmágia; Noha annyira nem erősen birtokolja a tüzet, tud vele meglepetést okozni. Kisebb égési sérüléseket okozhat, amivel nem egyszer meglepte már a támadóit. Illetve egy tábortűz begyújtása se okoz neki gondot. Ám elfojtotta magában ezt a képességet, ki tudja lehet már nem is képes irányítani az elemet.

Feromon; Ahri képes kibocsátani a feromonjait,amivel a gyanútlan férfiakat a bűvkörébe vonhatta. Erre azért volt szükség, mert emberi alakját csak úgy őrizhette meg, ha elfogyasztja az elcsábítottak lelkét.
Manapság nincs szüksége erre a képességére.

Állati ösztönök


A Földi lét
Chapter One

Új volt minden. Eddig négy lábon közlekedtem. A mágustól viszont olyan ajándékot kaptam, ami visszafordíthatatlan, és az az igazság nem is akarom visszakapni a régi énemet. Még akkor sem, ha emiatt az vagyok, ami.
- Áruló vagy, Ahri! Nem vagy többé a család tagja.– suta kis mosollyal pillantok egykori vezetőmre, és bólintok, mert tényleg az vagyok. Jobban érdekelt a saját magam útja, mint a klán. De ők ezt nem értették meg. Nem voltam idevaló. Család? Ugyan már. Sosem voltam ennek a családnak a tagja, most vagyok szabad.
- Soha többet nem látsz minket, ha bajba kerülsz nem segítünk. Örökre eltűnünk a szemed elől, s a többi fajtársadat sem fogod megismerni. – a vezető kimondja a súlyos szavakat, viszont nem szólalok meg. A kivénhedt róka nem lát tovább az orránál, nem tehetek ellene semmit.
- Tiszteletben tartom a döntéseteket. – hajolok meg kissé, végül lassú léptekkel indulok el az egykor otthonomnak nevezett területről.

Chapter Two

Ölnöm kell. Akkor is, ha nem akarok. Egyre jobban megvisel, eleinte élveztem. Férfiak, nők. Teljesen mindegy volt kit csábítok el, amíg ellophattam az életesszenciáját. Csak azért, hogy megtartsam ezt a formámat. Nem vágyom többé az állati alakra. Ember akarok lenni. Kerül, amibe kerül.
- Nem megy.. – engedem el ájult áldozatom, s elfutok amilyen messze csak lehet. Egy erdőben húzom meg magam. Összekucorodva, dideregve, farkincáimmal próbálom melegen tartani magam, amikor léptekre leszek figyelmes.
- Tudom, hogy itt vagy. Alkut ajánlok, kitsune. – eszem ágában sem volt megmoccani, lehet az életem akarta. Gyenge vagyok, nincs erőm harcolni, bárki is az. – A neved Ahri, ölnöd kell, hogy ilyen állapotban maradj.. Nem te vagy az első. A Háború Intézete pedig szolgálataidért cserébe felajánlja, hogy nem kell gyilkolásznod. A nevem Edgar, én vagyok a toborzó. – pontosan odahajít egy tekercset, ahol lapulok, óvatosan nyúlok érte. Hivatalos pecsét..miegymás.
- Elfogadom a feltételeket. – bújok elő a rejtekhelyemről.

Chapter Three

Fabletown egyik kávézójában ücsörgök, egy ideig egyedül. Aztán megjelenik Xayah is, kivételesen Rakan nélkül. Pedig az álommadár páros soha nem megy egymás nélkül sehova. A hárpialány szerint is áruló vagyok, Namival együtt. Régi história, szóra sem érdemes. Szerencsére mára már belátta, hogy nincs igaza.
- Nyúzottnak tűnsz. – ül le velem szemben mire halkan elkuncogom magam.
- A rókabunda manapság is értékes. Nem alszom mostanában túl sokat. – mutatok a három bögre kávéra. A humorom viszont még nem apadt ki teljesen.
- Történt valami, amit még te sem tudsz megoldani.. Várj, köze van a férjednek hozzá? – kérdőn nézek rá, biccent egyet a kezem felé. Ja, igen. Ezt sosem veszem le. Még akkor sem, ha nem emlékszik rá, hogy elvett.
- Egyre rosszabb, de ismersz, nem adom fel. Ha csak egy kicsit is tudnék neki segíteni, már azzal is előre lépnénk. Bármibe is kerül.. –
- Nem látok a fejedbe, viszont érzem, óriási lépésre készülsz. Ugye nem? – hüledezve néz rám, mire vérszegény mosollyal nézek rá.
- De igen. Képes lennék lemondani az összes erőmről, a kilenc farkamról, ha segíthetnék vele neki. Az a vénasszony nemcsak őt teszi tönkre hanem engem is. Ha nem egy testen osztoznának már rég megöltem volna. – ujjaim elfehéredve fonódnak a forró porcelánra, de nem foglalkozom vele.
- Őrültség, amit akarsz csinálni. Viszont tudom milyen érzés, ha valakit igazán szeretsz. Nos, ha bármiben tudok segíteni csak szólj. Ja igen, itt van, amit kértél. – teszi le elém az aktát. Végül együtt távozunk a helyiségből.

Óvatosan lépek be a lakásba. Sosem tudom mire lépek be. Fülelek, közben leveszem a cipőm meg a kabátomat is a fogasra akasztom, a fényképezőgépet meg a szekrényre rakom.
- Aloth? – nyitok be az ajtaján extra lassan, a múltkor is hozzám vágott a vénlány egy kódexet, nem mondom, hogy kellemesen esett. Csendben teszem le a neki hozott ebédet. Alszik. Könnyeimmel küszködve lépek vissza a nappaliba. Utálom, ha tehetetlen vagyok. De érte…érte bármit képes lennék feláldozni.


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Leginkább a férjemen akarok segíteni.


♔ KAPCSOLATAIM ♔

- Aloth Corfiser; Lakótárs,
és a férjem, bár nem emlékszik rá.
- Thranduil Greenwood; A kedvenc séfem, merj valami rosszat mondani a főztjére, kiválaszthatod melyik farkincámmal öljelek meg.
- Eloise McMittens; Munkatárs, legjobb barát, és a farkincáimmal nagyon sokat játszik, ha bekapcsol nála az ösztön.
- Leopold Hanson; A kerületi főügyész, aki néha hangosabban adja tudtomra, hogy néhány helyen nem kéne szaglásznom. Néha meg nagyon hasznos vagyok neki.


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Csak egy ravasz rókahölgy vagyok, aki fényképezőgéppel a nyakában szaladgál. De, ha valamiről tudni akarsz nálam kopogtass.


Adatok

típus: saját
forrás:League of Legends/saját kútfő
multi
user:Bloody Ladybug


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
Snow White
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Ahri Firefox // Kedd Jún. 13, 2017 11:27 am

Elfogadva!

♔ KEDVES AHRI ♔

Szögezzük le, hogy a vezetékneveden visítva röhögtem fel! Mozilla Firefox mekkora már?! Nem tudom, hogy ki hogyan van vele; de nekem személyes kedvencem a LOL-ból Ahri és még mindig nincs rá elég pontyom, hogy megvegyem Sad . A rókák vörösségéhez bár kifejezetten illik Karen, nekem mégis hiányzik az, hogy fekete hajad legyen. De legyen ez az én heppem.

Érdekes a megcsömörlött lélekrablót látni, hogy a túlélés és a lelkiismereted miféle katarzisokon ment át. Én Ahrit mindig is úgy képzeltem el, mint egy ösztönlény aki nem törődik az áldozataival. Se nem jó, se nem rossz valaki... afféle true neutral jellem, ha érted mire gondolok. Wink A férjes csavar meg pluszban megspékeli az egészet, úgyhogy kíváncsian várom mire juttok a kedves férjeddel és sikerül-e kipurgálni belőle a banyát.

Kérlek, ha még nem tetted, akkor foglalj avatart, képességet és legendát is, majd válassz egy tetszőleges Bűbájt (legfeljebb 100 Bűbáj Pont értékben), amivel megkezded a játékot. Ezt pedig jelezd majd Reynard T. Fox-nak PM-ben IS meg a topikba is, hogy beírhassuk a profilodba.

Utadra engedlek, az urad már vár!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ahri Firefox

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Legendák-