HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Prince Charming

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Prince Charming
the hero of this fable
avatar
Herceg ♔

♔ HSZ : 3
♔ Bűbájpontok : 2
Prince Charming // Csüt. Május 25, 2017 4:57 pm

Prince Charming
I get so last, forget my way.

   

életkor: 34
nem: Férfi
foglalkozás: Csapos
pb: Chris Salvatore
eredeti név: Prince Charming
csoport: Legenda
lakhely: Fabletown
attitűd: Semleges

alcsoport: Herceg

Kívül, belül
Bizakodó: Őszintén bízok abban, hogy sikerül egy nap megállapodnom, de amíg ez nem sikerül, folytatom az élvhajhász életmódomat.
Hedonista: Azt hiszem, ezt nem kell részletesebben is kifejtenem. Nők, alkohol, stb.
Szabad: Nem kedvelem a szabályokat, de amit nagyon muszáj, azt betartom. Ettől függetlenül azt teszek, ami éppen jól esik, és nem zavartatom magam.
Szentimentális: Valójában vannak érzéseim nekem is, sőt, kifejezetten érzelmes ember tudok lenni, ha valami vagy éppen valaki igazán érdekel.
Függő: Igen, szörnyű, hogy ennyire igénylem a nők társaságát, de nekem kedvez ez a “betegség”, elvégre inkább nőkre függjek, mint férfiakra.
Magányos: Bár rendkívül sok hölgyemény megfordult már az ágyamban, jó lenne megtalálni az igazit… vagy tudni, hogy ki volt az eddigi exeim közt a tökéletes, és helyrehozni a kapcsolatunkat.
Üres: Amikor nem vagyok Fabletownban, egyből üresség fog el. Elvégre itt élnek az exeim, és mégiscsak itt van a helyem.
Ijedt: Ezt rendkívül megalázó leírnom magamról, holott valóban igaz rám a jelző. Mi lesz velem? Nincs már szinte senkim se.
Féltékeny és önvádló: Ezeket nyugodtan említhetem egy kalap alatt. Minden exem jelenlegi párját utálom, aki nem én vagyok, és természetesen önmagamat okolom amiatt, hogy elhagytak, kidobtak. Ki más is lenne a hibás, ha nem én?
Büszke: Mire is kéne, hogy büszke legyek?

♔ 190 centi magas vagyok az átlagosnál kellemesebb megjelenéssel. Zöld szemeim óhatatlanul is megbabonázzák a gyanútlan hölgyeket, s sötétbarna, feketének ható hajam tökéletesen illik az összképhez. Arcomat rendben tartott arccsőrzet borítja, illetve néhol egy-egy heg lelhető fel az arcomon, mellkasomon, alkaromon és a hátamon is.


Egyszer volt...

Na már most! Vagyok én, a herceg, és van a birodalmam. Ebben a birodalomban él egypár hercegnő, akiket meg lehet hódítani. Már majdnem mind megvolt, és a menekülés óta igazából nem próbálkoztam ugyanazoknál. Európai családoknál éltem, s elvettem pár nőt, de egyikkel sem tudtam három hétnél tovább élni. Valahogy egyik sem volt az igazi, ezért inkább visszatértem ide, Fabletownba.
Ennyi lenne az összegzés. Nem túl izgalmas, de akkor is az én történetem.

KÉPESSÉG: Talán a megnyerő külső, a sárm, amivel könnyedén bájolok magam köré hölgyeket.


A Földi lét
- Azt mondtad, hogy egy összegben fizetsz, mikor távozol! - üvölt magából kikelve egy bordélyház tulajdonosa, akivel az utóbbi két hétben éltem.
- Igen, és ekkor még úgy gondoltam, hogy lesz is rá pénzem. - veszek egy nagy levegőt, és szokásos mosolyommal nézek a nőre. - Tévedni emberi dolog. - vonok vállat, és hátamra lendítem a táskámat. Épp indultam volna, mikor felébredt ez a hárpia. Utólag kijelenthetem, hogy nem ő az eddigi legjobb kapásom. Lehet, maradnom kellene a hercegnőknél. Ők legalább a neveltetésük miatt kibírhatók, ellenben.. ezzel itt előttem. Elnézést, de a nevét nem tudom. Nem is működött volna ez hosszú távon.
- Ha megbocsájt, hölgyem, én indulnék. - emelem meg régi, ám annál jobb állapotban lévő kalapomat, mire ő egy hangos, semmiképpen sem őszinte kacajjal vágja be az ajtót. Zeng tőle a ház. Ijesztő egy nő.
- Nem mész sehova, amíg nem fizetsz, te szélhámos! - szemei villámokat szórnak, kicsit meg is hátrálok. Az egy dolog, hogy az ágyban vad, de nem ilyennek ismertem meg. Mondjuk tény, hogy két hét ismeretség még nem ismeretség, de akkor is.
Kihasználom a pillanatot, amíg megfordul, hogy hozzám vágjon valami gusztustalanul ronda vázát, és kiiszkolok a házból. A porcelánedény az ajtón csörömpölve törik darabokra, de én csak futok, míg biztosra nem megyek, hogy nem jön utánam, és nem is lát már.
***
Sosem gondoltam volna, hogy ennyire hiányozhat egy hely, amihez csak az exeim kötnek, mégis most érzem, hogy Fabletownban van a helyem, és alig várom, hogy visszatérjek, és újra láthassam az ott élő embereket, és igazából mindent, amit lehet.
Egy lopott autóval, és egy hátizsáknyi kajával - mellékesen az étel is lopott, meg mellette van némi pénz is - érkezem a már jól ismert környékre, és különös módon melegség tölt el. Mintha hazaértem volna. Az már más kérdés, hogy munkát kell keresnem, valamiféle lakás sem ártana, elvégre a híd alatt még nem szeretnék kikötni. Az mégsem illik egy herceghez... Na majd minden megoldódik, kibékülök az exeimmel, és eldöntöm, melyikük iránt is érzek ténylegesen valamit. Meg fogok változni.


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Végre meg szeretném találni a számomra ideális partnert, emellett pedig helyrehozni a kapcsolataimat a nők igen nagy részével.


♔ KAPCSOLATAIM ♔

● Snow White - ex
● Briar Rose - ex
● Cinderella - ex
● Red Rose - ex-sógornő


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Majdhogynem bármiféle munkát elvállalok, csak fizessen valamennyit. Legalább, hogy enni tudjak ínséges időkben. Emellett még nem erőlködök túlságosan, hogy megváltozzak, így rendszeresek az udvarlásaim.


Adatok

típus: Hirdetett
forrás: Canonlista
Főkarakter
user: L.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Prince Charming // Vas. Május 28, 2017 12:33 am

Elfogadva!

♔ KEDVES CHARMING ♔

A hátam közepére sem kívánlak, remélem tudod! Nagyon megbántottál, amikor megcsaltál. Pont a húgommal kellett?! Nem tudtál volna mondjuk bárki mással, ha már erre támadt gusztusod?! Igen, haragszom még mindig. Csak, hogy tudd. Nem, nem bocsátottam meg ahhoz túlságosan is mély bennem a tüske. Szóval az, hogy visszatérsz Fabletown-ba nem változtat a múlton!

Túl egy sikeres polgármesteri győzelmen és egy csúfos vereségen őszintén szólva azt hittem, hogy Európáig meg sem állsz szégyenedben, ahol majd sorban járod a királyságokat és nyugtom lesz tőled! Nem igazán értem, hogy miért tértél vissza. Csak nem elfogyott a pénz? Nos, ebben rám ne számíts!

Ha tényleg változtatni akarsz, bizonyítanod kell és nem is keveset! Nem pusztán engem, Cindyt vagy a többi exedet kell meggyőznöd arról, hogy tényleg komolyan másként gondolod; hanem az egész várost! Nos, sok sikert kívánok hozzá! Szükséged lesz rá több fronton is!

Kérlek, ha még nem tetted, akkor foglalj avatart, képességet és legendát is, majd válassz egy tetszőleges Bűbájt (legfeljebb 100 Bűbáj Pont értékben), amivel megkezded a játékot. Ezt pedig jelezd majd Reynard T. Fox-nak PM-ben is, hogy beírhassuk a profilodba.

Nem is tartalak fel, mehetsz vezekelni a játéktéren!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Prince Charming

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Legendák-