HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Marceline Abadeer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Marceline Lynche
the hero of this fable
avatar
Vámpír ♔

♔ HSZ : 7
♔ Avatar : Frances Bean Cobain
♔ Bűbájpontok : 4
Marceline Abadeer // Kedd Május 09, 2017 2:54 pm

Marceline Abadeer Lynche
i'm just your problem


életkor: 25
nem: nő
foglalkozás: zenész
pb: Frances Bean Cobain
eredeti név: Marceline Abadeer
csoport: kívülállók
lakhely: NYC
attitűd: semleges, de felkavaró

alcsoport: vámpír

Kívül, belül
Nihilista, anarchista, meg mindenféle -ista, amit épp felfedez és tetszik neki. Jó, most első blikkre biztos egy optimista (hopp, megint egy!), a világra nyitott valakinek hiszed, pedig erről amúgy szó sincs – pusztán egy New Yorknál sokkal rosszabb helyről jött. Szóval nem sok újat tud mutatni neki az emberi nyomor, már gyerekkorában egyszer le tudta azt, hogy végig nézze, hogy pusztul el a teljes emberi civilizáció. Ezek után New York valamelyik sikátorában valaki kivérzik a szeme láttára, miután megerőszakolták és megkéselték? Jó, és? Látott már rosszabbat.
Mikor az Ellenség lecsapott arra a helyre, ahonnan ő elszármazott, az alig volt több számára holmi kismacska karmolásnál. Annyira nem volt fájó (vagy legalábbis következetesen tagadja, hogy az lett volna), legfeljebb bosszantó. Persze elment Ooo Földjéről (a Hazaföldön belüli otthonából), külső szemlélők szerint inkább morcosan bosszankodva, mint összetörve és blabla, de oké, világosak voltak a körülmények, ott maradni csak nem maradhatott ott. Azelőtt amúgy leélt vagy ezer évet. Talán egy picivel többet is. Bőven volt ideje kiunni az életből. Bőven volt ideje újra megszeretni azt. És ez így megy folytonos körforgásban. Néha percenként változik.
Egyébként lázadó alkat. Mindennek ellent mond, mindenhol igyekszik kitűnni és végtelenül lazának látszani, de ezzel az idő egy részében inkább a valódi érzelmeit leplezi. De hát most ugye 2017-et írunk, nem? Az érzelmek tiszta gázok, miért is törődne velük bárki?
Szereti, ha körbe rajongják. De tényleg. Fontos neki, hogy csodálják. De ezzel főleg kompenzál mindenféle múltbéli eseményt. Rettenetesen hiú (nem csak külsőre, belsőre is) (de ez megint csak kompenzáció – szar gyerekkor meg amit akarsz), ha teheti, magára gondol, kicsit gyerekes és körül lengi valami végzetes sötétség – a gondolkodásában, a megnyilvánulásaiban, a Vivienne Westwood csizmájában, mindenében.
Egyébként piszok jó zenész.

♔ Sötét, hosszú haj, sápadt bőr, két lábon járó River Island, Saint Laurent és Valentino katalógus (vagy csak igyekszik second hand shopokban nagyon arra hajazó cuccokat összeválogatni), soha nem venne fel önszántából világos színeket. Szóval, tudod, ő a laza csaj, aki nem csak jellemére nézve, de külsőre is pontosan olyan hatást vált ki benned, mint amilyen hatást az idősebb (???) haverjaidból hozott elő 2002-ben Avril Lavigne, mikor berobbant a Sk8er Boy-jal a köztudatba. Szóval hát szép és vadóc. Ezt vagy kedveled, vagy nem. Egyébként nem több egy érzelmes, pózer punknál, aki igyekszik úgy kinézni, ahogy azt Malcolm McLaren még a hetvenes években előírta neki.
Aztán van, amikor előjön belőle a vámpír.
Megvannak az Alkonyat csillogó, csodaszép kis tüneményei? Na, ő nem hasonlít azokra.
Két pont között mozog vámpíri megjelenése. A szép, vadóc, emberszerű, sápatag lány a skála egyik fele. A másik egy sötét szőrű, szárnyas valami, ami külsőre leginkább a denevér és a vérfarkas között mozog, és piszok mód barátságtalan, amíg elég vért (vagy… izét…) nem szív.


Egyszer volt...

Az apja valami démonkirály-féleség. Ő maga vámpír.
A nevelő apja a Jégkirály. Merthogy neki nevelő apja is van, mivel az igazi apja a sorsára hagyta, különösebb közös élménye vele ahhoz az eseményhez köthető, mikor a démonkirály-féleség megevett előle egy tál főtt krumplit – ez első blikkre persze banális, de azért igen csak fájdalmas életesemény. A jégkirály korábban egy Simon Petrikov néven futó hippi volt, aki az emberiség végső háborúja alatt vigyázott az ifjú Marceline-re. Nevelgette, túrázgattak, próbáltak túlélni valahol a világnak azon a részén, ami leginkább a mai Afrikához hasonlít. Ők Ooo Földjének nevezik.
Aztán lecsapott a Bomba Gomba – tehát egy kurva nagy atombomba, ami egyrészt kipusztította az emberiség nagy részét (saját valóságának saját jelenére már csak egy ember maradt a világban), másrészt a sugárzás hatására mindenféle mutációk eredményeként elterjedt valami, amit jobb szó híján nevezzünk varázserőnek.
Aztán teltek az évek. Az évszázadok. És az évszázadoknál is több idő. Ő pedig elvolt. Zenélgetett az elektromos gitárján, és untatta minden, ezért próbálta magát furcsaságokkal lefoglalni, miközben héba-hóba érzelmi válságokon ment keresztül. Aztán nagyjából ugyanezt teszi manapság New Yorkban is, csak sokkal jobban élvezi, mint valaha, mert elég sok alternatív fiatal tud azonosulni vele.
Saját (jó, hát, nem is ő a főszereplő) tévéshowjának legnagyobb rajongója. Még nem tudja, hogy a sorozatot hamarosan le fogják zárni.

KÉPESSÉG: Alakváltás: vagy emberi alakban tetszeleg, vagy valahogy így. A kettő közötti változatok előfordulhatnak. Csak akkor vált alakot, ha épp ki van merülve és egy kis vérivásra szorul.
Vér általi regeneráció: Csak mondjuk több, mint ezer évnyi sugárzás ezt olyan családbarát vérivássá fejlesztette, hogy nem is vért iszik, hanem a piros színű dolgokból szívja el a piros színt és… hát ettől erőre kap. Ezt úgy képzeld el, hogy elé tolsz például egy Make America Great Again sapkát, ő belemélyeszti a fogait, a sapka színtelenné válik, ő meg új ember lesz. Természetesen vérrel is működik a dolog. Átváltoztatni nem fog. Nem is tud. Megölni sem fog.
Repülés: tud repülni.


A Földi lét
Lehajolni a kis üvegasztal fölé, kezünkben egy körbecsavart két dolláros bankjeggyel (mert baszd meg, már megint nem fizettek ki rendesen - tíz dollár két dolláros bankjegyekben, mert hogy ezek a bankjegyek amúgy ritkák, szívi, sokan nem is hisznek a létezésükben, keress valami hülyét E-bayen, akire rá tudod sózni őket ---- na de amúgy a fizetőm hülyéje valószínűleg én voltam), és határozott mozdulattal felszívni a csíkba rendezett fehér port. A cucc jó eséllyel valami harlemi konyhában főtt, úgy mart, mintha valaki chiliport rakott volna bele... öhm, ahelyett a dolog helyett, amit egyébként a kokainba szokás rakni. Nem is értek nagyon ezekhez a hülyeségekhez, vagyis ahhoz semmiképp sem, hogyan kell őket megfőzni, viszont ha egy ehhez hasonló szar kerül hozzám, na azt például már felismerem. Megérzem.
Bogarak másznak a bőr alatt, rövid időn belül már lekaparnád a saját bőrödet, egy ponton még visítasz is. Az orrod is vérezni kezd. A vér végigfolyik az álladon, a melledre csöpög, petty, petty, petty (ez amúgy lehet, hogy nem is a saját véred), elgondolkodva törlöd meg az álladat, miközben a semmibe révedsz és látod magad előtt a világ megteremtését.
Aztán ez így megy még jó ideig.


Aztán napokkal később, kipihenve, új emberként megérkezek próbálni. A tíz dollárodból bedobtam vagy négyet a közös kasszába, hogy legyen miből bérelni a próbatermet, ami már majdnem stúdió, nem profi, de azért valami - mert valami haverunk anyjának a garázsát meglátásunk szerint már kinőttük a húszezredeik Youtube megtekintéssel.
És most már hetvenezernél járunk. Feszült izgalommal nyálazom át valaki más laptopján a Youtube kommenteket, azt nézve, hogy milyen országokból írnak oda, azt nézve, hogy ki mit ír benne épp a melleimről. Valaki leszarozott, én meg idegesen nyögtem a képernyőbe egy baszd meget, mire a zenekar fáradt, másnapos arcai rám szegeződtek.
- Már megint egy? - teátrális sóhaj.
- Marc, ha megint a zenekar profiljáról küldöd el a francba, én esküszöm, kibeleznek! - fenyegető hangnem.
- Csináljatok úgy, mintha nem vettétek volna észre, jó? Tudjátok, mint a természetfilmekben, csak megfigyelünk, de nem avatkozunk közbe. - teljes rezignáltság.
Aztán egy emberként felém fordultak, de én addigra már valami középkorú nemi betegséggel átkoztam a komment író ősibb foglalkozást végző édesanyját, pár keresztény szent nevét hozzáfűzve, aztán lefagytam picit, mert hát negyedszerre sütöttem el a "cseszni" szó bizonyos ragozott formáit, és nem voltam egész biztos abban, hogy ez újonnan tényleg egy divatos káromkodás-e, vagy csak én csípem, és ezen mélázva felnéztem rájuk. Aztán meg dühös lettem.
- Jó, tudjátok mit? Basszátok meg ti is!
Erre ők meg kinevettek.


- Szóval akkor biztos nem jössz?
Nyújtózkodtam az ágyban. Ásítottam. Délelőtt tíz. Ideje lenne lefeküdni lassan.
- Lesz ott napfény és fel kell vennem egy nadrágot, nem?
- Hát... az állatkert már csak ilyen hely, tudod. Nem tudom, Marc, szerintem neked tetszene nappali fényben is a Central Park.
- Aha, biztos. De azért ne számíts rám.
Drámaian, de olyan viccesen drámaian körbejárta az ágyat, és szónokolni kezdett, mert ez egy művészi fasz, és mindig szónokol, ha alkalma nyílik rá.
- Kerülöd a napfényt, fehér a bőröd, és...
- És? - Unottan felültem.
- Tudom, mi vagy.
- Mondd ki!
Idáig süllyedtünk. Hogy ez a párbeszéd most tényleg megtörténik. A szekunder szégyentől szinte tompa kanállal vágnám fel az ereimet.
- Antiszociális rohadék faszkalap. Na léptem. - Lehajolt a földre a táskájáért, és megindult az ajtó felé.- Majd csinálok neked pár képet a zsiráfokról, jó?


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Zenéljünk, legyünk híresek.


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Ide most be lehetne másolgatni a releváns Adventure Time karakterek nevét, de minek.
Halandó emberből - ET-ben látod a nevüket, ha el vannak épp nevezve - zenekar tagok jöhetnek.
Mr. North a pici szíve pici csücske, apakomplexusának következő áldozata.


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Nagy ívben szar Fabletown-ra,
de van egy zenekara, aminek a fellépéseire néha ad ingyenjegyet az arra érdemeseknek.


Adatok

típus: saját
forrás: adventure time
multi
user: wonderlandywarhol


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Marceline Abadeer // Hétf. Május 22, 2017 1:35 am

Elfogadva!

♔ KEDVES FRANCES VAMPIRE QUEEN ♔

Őszintén szólva hiába néztem utána ennek a mesének, rájöttem hogy egyrészt már tudom melyikről van szó, másrészt rettenetesen utálom. Bocsika, de olyan rondán van megrajzolva, ami - legyen bármilyen jó is amúgy a beltartalma - elveszi az élvezetet számomra. De, hogy némi pozitívumot is hozzászóljak a karakterhez...

Nos, tudjuk jól én már ezer meg egy éve ismerlek innen-onnan mint júzer. És azt kell, hogy mondjam imádom a stílusodat ahogy a sokszor suttyónak ható karaktereket eladód és kilóra megveszi az ember, adjál ki bármit is a kezedből imádni való és nem lehet nem szeretni őket! Áruld el a titkod, hogy csinálod?!

Ott a PB választás, én már attól behaltam! Aki ismer, az tudhatja nekem a Nr. 1. csapat az mindig is a Nirvana lesz míg élek legyek 70 vagy épp 29 éves! Cobaint meg egyenesen bálványozom, így a síron túl is, a lánya olyan mértékben emlékeztet rá kinézetben is, hogy néha sírni tudnék tőle! Szóval jah, kicsit sem vagyok elfogult ááááh dehogy... De amúgy tényleg, tökéletesen illik Frances ehhez a sötét hajú vamp csajhoz. Mert, hogy ő is ilyen valahol... ráadásul még énekel is! Perfect choise én mondom! Ha szőke lett volna a kari és Cortney Love-ot választod szerintem szintén kb. ugyanígy reagálok, pedig azt a spinét annyira nem is bírom viszont illene a karakter felvázolt jelleméhez. :"D

Te magad is néha úgy érzem kicsit különc és lázadó vagy, ami itt-ott meg is jelenítesz a karaktereidben. Marc - bocs, az Istennek se tudom megszokni ezt a hosszú Mareline nevet úgyhogy asszem becézni foglak és pont deal with it :p - pedig tipikus példája annak, hogy megint alkottál valami eszméletlent amiben te is ott vagy a humoroddal brillírozva és legfőképpen emiatt van élet ebben az amúgy sokszor érezhetően életuntnak bemutatott karakterben. Valld be, hogy titkon zenekart akarsz és hogy imádjanak téged is mindenfele! Razz

Kérlek, ha még nem tetted, akkor foglalj avatart, képességet és legendát is, majd válassz egy tetszőleges Bűbájt (legfeljebb 100 Bűbáj Pont értékben), amivel megkezded a játékot. Ezt pedig jelezd majd Reynard T. Fox-nak PM-ben is, hogy beírhassuk a profilodba.

Nem tartalak fel, nyilván vár a közönséged hogy imádhasson! Szaladj a játéktérre!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Marceline Abadeer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Kívülállók-