HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Link, (Fallen) Hero of Hyrule

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Link Greysmith
the hero of this fable
avatar
Bukott Hős ♔

♔ HSZ : 5
♔ Munka : Sármos szörnyeteg
♔ Avatar : Tom Hiddleston

♔ Bűbájpontok : 3
Link, (Fallen) Hero of Hyrule // Pént. Május 05, 2017 9:49 pm

Link Greysmith
It's dangerous to go alone, take this...


életkor: ???
nem: férfi
foglalkozás: svindler
pb: Tom Hiddleston
eredeti név: Link
csoport: Kívülálló
lakhely: ???
attitűd: semleges/negatív

alcsoport: Bukott hős

Kívül, belül
♔ Egykor egy valódi hős volt. Aki kételkedés és kérdezősködés nélkül áldozta volna fel mindenét a hercegnőért, akinek a szolgálatába hívták réges-régen. De ő... nem hős. Ő egy szélhámos, aki olykor csak a puszta élvezeti értékéből a vérontásnak sorozatgyilkossá is avanzsál, de a megfeketedett szíve miatt már kezd erről is leszokni. Untatja. Nagyobb társaságban inkább csak a sarokban áll és megfigyel. Egyetlen dolgot akar: túlélni.

♔ 190 centi magas, szikár férfi, akin még látszik az, hogy a harc volt egykor a mindene. Már nem forgat kardot, nincs nála az íja, de az izmai még emlékeznek. Az eredetileg hegyes füleit illegális álcázással rejti el. Az öltözködése sokkal vagyonosabbnak mutatja, mint amilyen. A haja szőkés-vöröses, mindig jól fésült. Eddig csak egy valaki látta őt kócosan.


Egyszer volt...

Hyrule hőse és Hylia istennő kiválasztottja. Zelda legendáját sokan sokféleképpen mesélték el, de bizonyos elemek sosem változtak. A Bölcsek száma erősen változó volt mindig is, mert ők a kulcsai a világuk tudásának. Leszármazottaik viszik tovább a stafétát és adják tovább a tudást a következő generációknak, hogy a harcban segítsék az Idő Hősét, ha eljön az idő. Ganondorf egyetlen vágya mindig is az összes hatalom összpontosítása a saját kezébe. Zelda mindig telepatikusan szólítja Linket a végzetéhez, de legutóbb nem jutott el hozzá a hangja. Link fiatalon, talán éppen csak kilenc éves volt mikor először kardot fogott, hogy megmentse a Hetedik Bölcset, a Bölcsesség erőháromszögének (Triforce) őrzőjét. Igen, Zelda hercegnőt. Az erőháromszögeket a világukat megalkotó istennők hagyták maguk után a munkájuk végeztével. Link a Bátorság Triforce-jának őrzője, amit tiszta szívével, szerénységével és határtalan bátorságával érdemelt ki. Ganondorfé a Hatalom háromszöge. A három együtt a tényleges mindenhatóságot adja a gazdájának, de az istennők nem véletlenül választották szét őket: majdhogy nem lehetetlen őket egyesíteni.
Az idő Hyrule-ban kusza, a mesélőiknek hála. Ám minden egyes megtestesülés emlékszik az előző életeikre, kivéve Link. Ganondorf talált egy lehetséges megoldást arra, hogy miként teheti a kispadra Linket és miként szerezheti meg a második háromszöget, amiért mindig hiába küzdött. Megátkozta Linket, aki minden létező emlékét az addigi és a korábbi életeiről is elveszítette. Ekkor sztázisba tették őt szövetségesei, amíg megoldást nem lelnek. De jött a Menekülés...

A BÁTORSÁG ERŐHÁROMSZÖGE: Noha fizikailag nincs nála, nem emlékszik a létezésére sem, olykor érzi, hogy megbotránkozik a tettein. Ha újra érdemesnek bizonyulna, akkor a háromszög segítene neki a visszaemlékezésben és a korábbi harcosi képességei visszaszerzésében is. De jelenleg csak, álmában gyötri nagy ritkán ködös emlékképekkel.


A Földi lét
Boldogan szusszanok, mikor kihal a fény az áldozatom szemeiből. Mintha csak transzba esne. Vagy egy kómába. Netán sztázisba. Ez is csak formája a művészetnek. A rendőrség lázasan nyomozni kezd, én pedig értékelhetem az újságcikkek alapján, hogy mennyire jártak közel. Az emberekre a legjobb vadászni, mondom ezt úgy, hogy próbáltam a "hagyományos" vadászatot is. De még mindig az ember a legveszélyesebb állat.
Mert egy szarvas nem próbál egy késsel visszatámadni és nem ad annyi adrenalint, mint egy volt katona mondjuk.

- Minden, amit eddig tettem, amiért harcoltam... minden hiába volt. - Zelda hangja kétségbeesett és elsírja magát, ahogy karomba zárom őt. Felpillantok balra, a a bal kezemben egy kard, amit a hatalmas szörnyeteg felé szegezek. Időt kell szereznem a karomban zokogó szőkeségnek, hogy bevethesse a Fény Nyilait.
Aztán minden elsötétül.


- Ébredj, hős. - súgja egy hang, én pedig felpattanok az ágyban. Húznám be az éltető levegőt a tüdőmbe, de szélmalomharcnak tűnik. A testem jéghideg verejték borítja. Legyen átkozott az a nőszemély. Tudja, hogy utálom, ha belepiszkál az álmaimba, ő pedig mindig tagadja az egészet. Monoton mozdulatokkal mosakodom meg a fürdőszobában, majd a tükrös szekrényben lévő nyugtatóból lenyelek egy szemet víz nélkül.

- Link! - rohan hozzam meglepően vidáman egy szőke nő. Értetlenül pislogok rá, amire egy kicsit lefagy. - Én vagyok az, Aryll! A húgod. - nevet, de én csak megyek tovább.
- Én meg a királynő vagyok, persze. Hagyjon békén és soha többé ne szóljon hozzám. - annyira sem méltatom, hogy egyáltalán rápillantsak.
Sietős léptekkel, már-már zaklatott képpel kaptatok le a lépcsőn az alagsorba, ahová tartok. A jelenlegi kis bázisom ez a helyen. Ezen a héten. De egyik sokk a másik után ér. Bent a nagy asztalon üldögél egy magasságban talán hozzám hasonló, de világító zöld szemű úriember, akinek éktelen halszaga van.
- Ez magánterület, nem lenne szabad itt lennie. - förmedek rá gyűlölködő tekintettel, ahogy összefonom a karjaim.
- De nem valószínű, hogy hívnád a sheriffet betörés miatt, barátom... Ennél te sokkal több vagy. - emeli fel az egyik csempészett bűbájt, amivel most seftelek. Ingerülten kapom ki a kezéből, a pillantásom válaszokat követel. - Te tényleg nem emlékszel semmire. Sidon vagyok, a Zorák egykori hercege. Csak egy üzenetem van a számodra. Ne kísértsd a szerencséd Hyliai. Vagy te leszel a következő Ganon. - kacsint rám és abban a pillanatban el is teleportál.
Én csak begömbölyödök az asztalom alá, amíg a pánikrohamom véget nem ér.
Mi történik velem? Ki a fene vagyok?


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Túlélni, több pénzt szerezni,
ne adja az ég csökkenteni a látogatásaim az ágyasomnál...


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Zelda Silverstone - egykori uralkodója, hercegnője, akire ő vigyázott. Mára csak egy prosti a szemében. Legalábbis szeretné ezt hinni.
Ganondorf - ősellenség.
Daruk, Urbosa - régi szövetségesek.
Impa - egykori mentor.
Aryll - kishúga.
Sidon - egykori barát.


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Lehet, hogy csaltam ki tőled pénzt vagy öltem meg valakidet.


Adatok

típus: saját
forrás: The Legend of Zelda
multi
user: Tempest


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Goldman
the hero of this fable
avatar
Király ♔
A Róka jobb füle ♔

♔ HSZ : 47
♔ Avatar : Justin Theroux

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Link, (Fallen) Hero of Hyrule // Kedd Május 09, 2017 6:41 pm

Elfogadva!

♔ KEDVES LINK! ♔

Köszönöm a türelmed az elfogadással kapcsolatban, illetve azt is, hogy megfogadtad a kéréseimet és hozzáírtál itt-ott. Így már egy teljesebb kép van előttem a karakterről. Annak mindig örülök, amikor egy olyan legenda kerül elém, akiről nincs sok háttérismeretem és kimondottan élveztem betekintést nyerni ebbe az univerzumba.

Ahogy mindenki más, Te is választhatsz kezdésnek egy legfeljebb 100 Bűbájpont értékű bűbájt a listából - jelezd majd, hogy melyiket, és azt is, hogy megkezded-e most a használatát avagy sem. Továbbá ha avatart, legendát és képességet is foglaltál, már tényleg semmi és senki sem tarthat vissza attól, hogy játszhass.

Üdv és jó játékokat!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Link, (Fallen) Hero of Hyrule

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
» Elysium has Fallen

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Kívülállók-