HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Briar Rose ~ Csipkerózsika

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Briar Rose
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔

♔ HSZ : 2
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : rendezvényszervező, modell, tőzsdecápa
♔ Avatar : Blake Lively

♔ Bűbájpontok : 0
Briar Rose ~ Csipkerózsika // Csüt. Május 04, 2017 9:59 pm

Briar Rose
who run the world? girls!


életkor: 26
nem: nő
foglalkozás: rendezvényszervező, modell, tőzsdecápa
pb: Blake Lively
eredeti név: Sleeping Beauty
csoport: Elit
lakhely: Fabletown
attitűd: Pozitív

alcsoport: Hercegnő

Kívül, belül
♔ Eleven, életvidám, mindenkihez van egy kedves szava. Szívesen segít másoknak, másokon, amikor csak teheti, nem fukarkodik megosztani másokkal, amije van. Könnyen fellelkesül apróságokon is, szenvedélye, lendülete viszi előre, s közben akad hozzá társasága, hát azokat is húzza magával.
Ritkán szomorú vagy keseredik el, legtöbbször meglátja a lehetőséget és a kiutat szorult, nehéz helyzetekből. Mivel a szerencse kegyeltje, így ez elég hamar sikerül neki.
Őszinte nőszemély, így amilyen könnyen mutat kedvességet, törődést, ugyanilyen nyíltan fejez ki ellenszenvet, haragot is. Nagyon ritkán játszmázik, ám ha emellett dönt, fusson, aki ezt elérte nála! Megvan a magához való esze, ám ha nem ad éles riposztot, az nem feltétlen jelenti, hogy épp semmi elmés nem jutott eszébe: egyszerűen nem vesztegeti szavait parttal vitákra és érdemtelenekre.

♔ Ő az, aki nem megy, hanem vonul. Ahova csak beteszi a lábát, feltűnést kelt megjelenésével, akkor is, ha épp melegítőt és tornacipőt visel, a haja pedig kócosabb nem is lehetne. Ilyen mondjuk sose fordulna elő: ügyel a megjelenésére, a tökéletességre, elvégre hercegnő, nem hozhat szégyent származására. Ennél fogva sokan és sokszor sorolták már be a "tipikus hercegnő" skatulyába.
Hosszú, hullámos haját szereti változatosan hordani, leginkább kibontva kedveli. Mosolya mindig őszinte és káprázatos, szívből tud nevetni, s ebben sosincs megjátszás. Szeme játékosan csillog, mintha mindig forgatna valamiféle gyermeki csínyt fejében, ami zavarba ejtően összeegyeztethetetlennek tűnik büszke tartásával, eleganciájával.


Egyszer volt...

... hol nem volt, volt egyszer egy királyi házaspár, akik életébe csodaszámba menően érkezett meg egy szem gyermekük. Születésére hatalmas ünnepséget rendeztek, ott volt a királyság apraja-nagyja. Egyedül Maleficent nem szerepelt a meghívottak listáján.
Bosszúból megátkozta a kislányt: tizenhatodik születésnapján meg kellett volna halnia. Hogy nem így történt, azt az ajándékozási sorban utoljára érkező tündérkeresztanyjának köszönhette. Halál helyett mélységes álomba zuhant, amikor megszúrta ujját egy rokkával. Ő és a kastély minden lakója mély öntudatlanságba merült, otthonát pedig rózsatövisek ágas-bogas erdeje nőtte be.
Szőke Herceg szabadította meg őt és az udvar népét, végzett Demónával, és mintegy jutalomképp elnyerte a hercegnő kezét. Ezt követően boldog éltek, amíg...


KÉPESSÉG:
Fortuna áldása: A tündér keresztanyjának hála végtelen szerencsével áldja meg a sors: ha ma elveszítené minden vagyonát, holnap megnyerné a lottót - még úgy is, hogy nem is játszik. (Minden esetben, amikor erre a képességre apellál, dobás a kockával! A képesség mértéke miatt csak egyetlen opció/szám a peches/rossz kimenetel.)

Töviscsók: Ha bárhol, bármivel, bármikor megszúrja az ujját, mindenki mással együtt az épületben álomba szenderül, a környéket pedig mágikus rózsatövisek kezdik benőni. Ilyenkor csak egy belé szerelmes herceg csókja ébresztheti fel.


A Földi lét
... el nem váltunk.
Sőt! Igazából csak akkor lettem boldog. Hol is kezdjem...
Eleinte hízelgő volt, hogy aki Hófehérkét elvette, kvázi otthagyta értem. Fiatal kis csitri voltam, mit szépítsem, elvarázsolt, hagytam, hogy elbűvöljön a sármjával, a mosolyával, a kellemes izomzatával, a... mindenével, no. Jól teljesített házastársi kötelezettségek téren a hálóteremben, ezzel sose volt probléma, azon kívül viszont szinte minden más azzá vált. A kapcsolatunk az idült szerelemtől elég hamar eljutott oda, hogy nem igazán értettünk szót egymással. Sokszor csak lézengtünk egymás mellett, mint a nemrég összecuccolt, idegen lakótársak. Ez egyre inkább fokozódott, ahogy mind több időt töltött házon kívül, egy idő után pedig elég nyilvánvalóvá vált, hogy miért.
Lévén elég büszke teremtés vagyok, nem sokkal azután, hogy kibukott hűtlensége, elváltam tőle. Édes szabadság!
Meg átkozott menekülés... Igazán csak ezt követően láttam meg, micsoda ajándékot kaptam születésemkor, mekkora áldást! A tanácstalanság, ami a földi lét első napjaiban hatalmába kerített, hamar oldódni kezdett. Bármibe vágtam, szerencse kísért, a tőzsde bonyolult zeg-zugai hirtelen megnyíltak előttem, szórakozottságból alapított együttesem egyre ismertebb lett. Azt hiszem, erre mondják, hogy bejött nekem az élet. Imádtam New Yorkot, faltam a várost, annak pezsgését, a koncertek hangulata magával ragadott. Mindaz, amit hercegnőként megköveteltek tőlem, itt nem létezett! A felismerés pedig felért egy adrenalinlökettel. Felelőtlenül szórakoztam, amit csak lehetett, kipróbáltam. Élvezettel fürödtem férfiak és nők figyelmének tüzében, kihasználtam, hogy azt választhattam épp, akihez csak kedvem szottyant, semmitől sem kellett tartanom.
Aztán eljött értem a Kaszás Snow. Még ma is van, hogy bosszant,
mennyire érett és felnőtt volt abban a helyzetben. Ahogy elmagyarázta, miért kell abbahagynom ezt a felelőtlen kalandozást, hogy jobb lenne, ha Fabletownban gyakoribb jelenség lennék és mellőzném kicsit az emberek társaságát... Úgy éreztem magam mellette, mint egy ostoba kis kamasz, de végül sikerült hatnia rám.
***
Szépen terített asztalok közt sétáltam könnyű léptekkel, az utolsó simításokat ellenőrizve. A szálloda igazán elegáns termet biztosított a jótékonysági vacsorának, különösen, amikor megmutattam a kedves igazgatónak a vendéglista illusztris részét. Majdhogynem ő fizetett nekem, hogy ide szervezzem az eseményt, és nem én neki a terembérlésért. Rákos gyerekeknek ment a gyűjtés ezen az estén, én pedig mind az esemény színvonalában, mind a befolyó összeg nagyságában bízvást bíztam.
Gondolataim azonban minduntalan elkalandoztak apám felé. Az utóbbi időben, sűrűbben találkoztunk, így jobban feltűnt, hogy témái egysíkúbbak, arca ábrándosabb, sóhajai hosszabbak. Puhatolóztam, holott inkább talán egyenesen rá kellett volna kérdeznem, de tartok a választól - félek, okkal.
Elhessegettem egyelőre a borús felhőket és inkább az előttem álló estre koncentráltam. Mosolyogva fordultam az erre az alkalomra felvett pincérsereg felé, adtam ki az utolsó eligazítást, instrukciókat, majd a főbejárathoz mentem, hogy szívélyes üdvözlésben részesítsem az érkezőket.


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Kideríteni, hogy apám elkezdett valami emberi bódítót szedni, vagy szerelmes... remélem inkább az előbbi!


♔ KAPCSOLATAIM ♔

- Leopold Hanson / Lipót király - jó atyám
- Prince Charming - ex-férj
- Clare Hopkins - féltestvér (még nem tudok róla)
- Maleficent / Demóna / Priscilla Hopkins - átokszóró kisiparos, nemezis


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Főleg jótékonysági partikat rendezek, de esküvőket és születésnapokat is vállalok. Garantáltan felejthetetlen esemény mind! Illetve ha munka kell, mindig jól jön mellém egy-két szorgosan jegyzetelő kéz és valaki, aki intézi az apró-csetlő dolgokat.
Pizsipartit, ottalvós bulit nem vállalok! Túlságosan is tudnám garantálni az alvás részt...


Adatok

típus: hirdetett
forrás: Facebook
főkarakter
user: Rózsika


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow White
the hero of this fable
avatar
Hercegnő ♔
Moderátor ♔

♔ HSZ : 82
♔ Hely : Fabletown Business Office
♔ Munka : Polgármester helyettes
♔ Avatar : Katie McGrath

♔ Bűbájpontok : 10
Re: Briar Rose ~ Csipkerózsika // Kedd Jún. 13, 2017 2:42 pm

Elfogadva!

♔ KEDVES RÓZSI ♔

Először is, köszönöm hogy egy hirdetett/canon karaktert választottál! :tarol:

Elhiszem, hogy a hátad közepére se kívánsz valószínűleg, de el kell mondjam büszke vagyok rád titkon irigyellek az örökös jókedvedért és optimizmusodért! És ezt nem csak azért mondom, mert képes voltál belátni a múltbéli tévedéseidet... hanem azért, mert azóta úgy váltál Fabletown hasznos tagjává hogy sikeresen megvalósítottad önmagadat, rangodat is megőrizve!

Mostanság sötét felhők gyülekeznek a város és a Hivatal feje felett is, jól jönne a szerencsédből nekünk is!  <3  

Kérlek, ha még nem tetted, akkor foglalj avatart, képességet és legendát is, majd válassz egy tetszőleges Bűbájt (legfeljebb 100 Bűbáj Pont értékben), amivel megkezded a játékot. Ezt pedig jelezd majd Reynard T. Fox-nak PM-ben IS meg a topikba is, hogy beírhassuk a profilodba.

Nem is tartalak fel tovább, tudom hogy sok a dolgod!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Briar Rose ~ Csipkerózsika

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Az Elit-