HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | . 

 A Szívkirálynő Irodája - Földszint

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
The Storyteller
the hero of this fable
The Storyteller
Admin ♔

♔ HSZ : 205
♔ Kor : 28
♔ Hely : Dimenziók közt
♔ Munka : Beleszól ebbe-abba
♔ Bűbájpontok : 81
A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Vas. Ápr. 30, 2017 1:21 pm

Rouge

♔ A Rouge nightclub, bár modern épület, a Red Keep Hotelhez hasonlóan art deco stílusú. A bejárat fölött, a szállodáéhoz hasonló, neon felirat - Rouge - világít éjszaka.
A földszint egy nagyobb, egybenyitott helyiség: itt található meg a ’parkett’, asztalok székekkel, boxok kisméretű asztalokkal, maga a bár, egy kisméretű galérián a DJ-pult, és nem túl magas emelvényeken, itt-ott króm rudak, a férfiak legnagyobb örömére.
A faelemek egységesen sötét színűek és vöröses árnyalatúak, a falakon faborítás, és vintage mintájú tapéta van, valamint bizarr, nemes embereknek ható modellekről készült festmények. A ’boxok’ kanapéin vörös bőrhuzat feszül, akárcsak a helyiségben lévő összes széken.
Több lámpa is van a Rouge-ban, a legtöbb a falra szerelt és vörös fényt ad magából, azonban a különféle kristály csillárok, melyek a plafonról lógnak, halványlilán égnek minden este.
Az első emeleten található pár VIP szoba, ahova csak azok juthatnak be a választott lánnyal vagy fiúval, akiknek elég pénz lapul a zsebében.
A Rouge alagsora-, valamint a mögötte lévő sikátor az igazán alvilági alakok, a kétes üzleteket kötők melegágya: ami ezeken a helyeken zajlik, az mind, egytől-egyig törvénybe ütköző, illegális és büntetett.
A földszint csendesebb, hátsó felében található Ruby nem túl nagy irodája.


A hozzászólást The Storyteller összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 30, 2017 8:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeff Radcliff
the hero of this fable
Jeff Radcliff
Mágus ♔
Dzsinn ♔

♔ HSZ : 58
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Bankár
♔ Avatar : Stefano Cassetti
♔ Bűbájpontok : 48
Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Vas. Ápr. 30, 2017 7:54 pm

@Ruby Hart
Túl nagy a fejetlenség...

Ruby Hart. A legnehezebb ügyfelem, és most ismét vele kell foglalkoznom. Általában nem zavartatom magam vele, de most nem tudok félre nézni. A szokása, hogy elintézi azokat akik tartoznak neki, túl messzire ment. Három embert tüntetett el, mind több mint százezres tartozással.
Nem mintha ők lettek volna az elsők, de három egy hónapban? Vannak határok, még az ő bevételével is ez jelenthet gondot, nem is beszélve arról, hogy mi történik ha a mundi rendőrség őt is elkezdi keresni. Persze képes lenne tenni ellenük valamit egy pontig, de ahány dolgot csinál egy idő után elérne egy határt, ahol nem tud mit tenni, és kikerül a híre, hogy gyanúsítják.
Ha nincs jelen az ereje nem ér semmit, éppen ezért nem kellene a hírekbe kerülnie.
Most természetesen nála találkozunk.
– Elnézést uram. – szólított meg egy valószínűleg új dolgozó.  – Miben segíthetek?
– A tulajhoz jöttem. Nem vagyok benne biztos hogy vár, de nem ajánlom senkinek hogy a közelben legyen. Valószínűleg nem lesz jó hangulatban a beszélgetésünk után. – mikor megláttam a reakcióját tudtam, hogy már ismeri a dolgok menetét. Remek egy gonddal kevesebb.
Egy „VIP” helységbe vezettek. Ez nem a megszokott volt, nem ez az ő helyi „tárgyaló terme” volt. Aki ide lép be, nem szórakozni jön.
– Ruby! A kedvenc királynőm. Tudom nem szereted, ha valaki azt mondja neked hogy nem kellene valamit úgy csinálnod, mint ahogy szereted, de én pont emiatt jöttem most.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Hart
the hero of this fable
Ruby Hart
Királynő ♔

♔ HSZ : 7
♔ Kor : 32
♔ Hely : ▲ New York
♔ Munka : ▲ Madame; hotel & nightclub owner; nocturnal animal; evil bitch
♔ Avatar : ▲ Lady Gaga

♔ Bűbájpontok : 6
Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Hétf. Május 01, 2017 3:45 pm


Jeff & RubyWho's in control?Szórakozottan tekergetem egyik-, most éppen szőke hajtincsemet, jobbom mutatóujja köré, miközben balommal gondosan írom a pénzügyi listámat. Hozzáírok párszázezret a vagyonomhoz, és kipipálom azok neveit, akik a továbbiakban már egy krajcárral centtel sem tartoznak nekem, hovatovább már nem az üzletfeleim a továbbiakban. Elérkezett annak az ideje, hogy könnyes búcsút vegyünk egymástól. Csúnya dolog ez a halálipar...
Ez a három faszarcú azt gondolta, hogy csak azért, mert nem adok ki számlát mindarról, amit itt megvettek – legyen az pár pohár ital, némi drog, vagy esetleg egy-egy test -, rögtön el is van felejtve, hogy mennyi pénzt költöttek el itt. Amit igazából nem is költöttek el, mert nem fizettek egy vasat sem. Biztosan a jó szívem az oka mindennek... ha nem lennék egy bizonyos pontig olyan engedékeny, amilyen vagyok, akkor nem veszítené el mindenki a fejét, amikor közlöm, hogy elérkezett a törlesztés pillanata.
De, hát, kegyetlen a világ.
Már éppen befejezem a gondos vezetgetést az egyik könyvemben, és már elraktam minden holmit – a füzetet, a tollat, a számológépet – az íróasztalom egyik fiókjába, és az órára vonom íriszeimet, amikor kopognak-, majd benyitnak az irodám ajtaján.
Blazírt képpel nézem a férfit, és már-már unott ábrázattal hallgatom végig, hogy tulajdonképpen mit akar tőlem. Aztán, se szó, se beszéd, amikor befejezi a mondókáját, felemelkedek ültemből, és a férfi felé közelítek...
De ellépek mellette, egészen pontosan az ajtóhoz lépek, és valósággal feltépem a nyílászárót. A fiatal, pincér srác éppen most hagyja el a helyszínt.
- MEGÁLLNI! – rivallok rá szerencsétlen párára, aki először összerezzen, majd, mintha kővé dermedt volna, megáll, aztán vontatottan fordul felém. Balom mutatóujjával intek neki, hogy jöjjön közelebb. Amikor végre pofon karnyújtásnyi távolságban van, csak akkor vagyok hajlandó egyet közelebb lépni. Eleve alacsonynak számít a fiatal férfi, de mivel rajtam most is, mint meglehetősen gyakran, magas sarkú van, valósággal lenézek rá. – Azt hittem, hogy világosan fogalmaztam, amikor azt mondtam, hogy nem jöhet ide senki sem, bejelentés nélkül – most már nem kiabálok. Most sziszegek. Lehet, hogy ez még ijesztőbb is, mint, amikor óbégatok. – Memorizálhatod a feladatot, amíg az elkövetkezendő hetekben a vécékben pucolod a húgyot, a hányást és a szart – már-már bájos mosolyra görbül vérvörösre festett ajkam szeglete. – Most kezdesz – biccentem kissé jobbra fejemet, és a következő szempillantásban a srácnak HUSS! Hűlt helye sem marad.
- Ne nyalizz – csukom be az iroda ajtaját, és metszőn nézek Jeffre, míg elvonulok mellette, a saját helyemre. Mielőtt leülnék, kezemmel az asztal túl felén lévő szék felé intek. – Foglalj helyet. Teát? – mert az én faliórámon mindig öt óra van. – Én meg pont leszarom, Jeff – szívből jövő nevetés hagyja el ajkaimat, miközben teát töltök magamnak-, és a férfinek, ha kért.


Words: 428 ▲ Music: Control ▲ Note: I'm bigger than these bones.« Hearts will never be practical,
until they can be made unbreakable. »

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeff Radcliff
the hero of this fable
Jeff Radcliff
Mágus ♔
Dzsinn ♔

♔ HSZ : 58
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Bankár
♔ Avatar : Stefano Cassetti
♔ Bűbájpontok : 48
Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Hétf. Május 01, 2017 7:49 pm

- Természetesen kérek. - mondtam a felkérésre, majd kényelembe helyeztem magam, és az asztalára tettem pár "egzotikumot". Volt köztük tea, vodka, és pár minőségi "teasütemény". Már megszoktam hogy milyen a viselkedése, legalábbis álltalában.
- Szegény srác nem igazán tudott mást tenni. Tudta hogy engem másképpen nem fog lezárni. Nem mintha ez változtatna a dolgokon, vagy fontos lenne... - mondtam belekortyolva italomba. - Arra viszont emlékezned kellene, hogy a pénzed okkal felügyelem, azon felül hogy a mundik világában ez nem árt. Biztosra veszem, hogy korábban volt kincstárnokod, és mégsem érted hogy hogyan is dolgozom.- kész őrület ami itt zajlik, bár ez nem meglepő. - Igaz már hozzá szokhattál ahhoz hogy mindenki próbál a kedvedben járni. Erről persze az a három férfi nem tudott. Kész szégyen hogy mennyi pénzt vesztettél rajtuk. Nem tudod mekkora kihívás nem azonnal megölni őket. Kicsikarni belőlük minden centet, akár még a házukat is megszerezni. Bármi jobb annál amit csináltál. - ezzel vettem egy mély levegőt.
- Ha nem lenne annyi illegális tevékenységed ez komoly károkat okozott volna a havi bevételedben. Ha nincs bevétel, nehéz tisztára mosni a pénzt, és ha a hírekbe kerülsz a te hatalmaddal sem fogod megúszni. - Gyűlölöm, mikor csak azért is meg kell küzdenem, hogy figyeljen a mondandómra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Hart
the hero of this fable
Ruby Hart
Királynő ♔

♔ HSZ : 7
♔ Kor : 32
♔ Hely : ▲ New York
♔ Munka : ▲ Madame; hotel & nightclub owner; nocturnal animal; evil bitch
♔ Avatar : ▲ Lady Gaga

♔ Bűbájpontok : 6
Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Hétf. Május 01, 2017 8:41 pm


Jeff & RubyWho's in control?Válaszára röviden és erélyesen bólintok, és töltök neki is meg magamnak is egy-egy csésze, élénkítő, fekete teát. Finom ívű, fekete csészealjon teszem elé, kettőnk közé pedig egy kis, csuprot, benne kockacukorral, valamint egy kancsó, jéghideg teát.
És csak eztán ereszkedek le a székemre.
- Szegény srác vésse az eszébe a szabályokat – hanyag eleganciával rándítom meg szép ívű vállamat. – Ha azt mondom, hogy nem jön be ide senki, akkor nem jön be ide senki, amíg az ellenkezőjét nem mondom – magyarázom. Nem hiszem, hogy sokat kérnék, vagy túlságosan is bonyolult lenne. Egyszerű, mint az egyszeregy. Easy as fuck! – Különben is... felhívhattál volna, és szegény párának nem kellene most a vécét olyan csillogóra suvickolnia, hogy enni tudjon róla. Mert minden este előtt enni fog róla, ezt már most garantálom – biztosítom e felől a pénzügyi tanácsadómat. Aztán a kellemesen meleg teába, a saját, ezüstszínű flaskámból öntök némi whiskeyt, majd kortyolok bele, bármiféle, egyéb ízesítést mellőzve.
- HAAH! – majdnem arcon köpöm a férfit, miközben olyan jól mulatok, és olyan fergetegesen szórakozok a kijelentésén és a feltételezésén. – Ne nevettess, Jeff. Nem most jöttem le a falvédőről, eléggé régóta űzöm az ipart, hogy ismerjem minden fortélyát és buktatóját – vonom fel egyik szép ívű szemöldökömet, miközben tekintetemet a férfi acél színű íriszeibe vájom. – Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a pénzemmel együtt dőltek azok a szánalmas férgek a sírgödrükbe? UGYE NEEEM? – indokolatlanul éles nevetés szakad fel tüdőmből. - Tudod nagyon jól, hogy nem szeretem, ha hülyének néznek... – a szemeimet forgatva iszok bele a teába. – Elvettem azt, ami nekem jár, amivel tartoztak nekem – újabb, hanyag vállrándítás. – Pánikra semmi ok, Jeff! – rikkantok, a vigyori macskát is megszégyenítő ragadozómosolyra feszült ajkakkal. – Ne veszítsd el a fejedet – kacsintok a férfire.
- Bassza meg, Jeff! Kezdem azt hinni, hogy aggódsz értem, és a szíveden viseled a sorsomat, és a lelked legmélyén valahol igenis szeretsz engem – teátrálisan kapok a saját szívemhez, majd egy képzeletbeli, örömkönnyet is elmorzsolok. Persze, ez az egész nem egyéb, csupán egy grandiózus performansz. Jól el is nevetem magamat a helyzet abszurdságán. - Tudom, hogy mit csinálok.


Words: 344 ▲ Music: Control ▲ Note: I'm bigger than these bones.« Hearts will never be practical,
until they can be made unbreakable. »

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeff Radcliff
the hero of this fable
Jeff Radcliff
Mágus ♔
Dzsinn ♔

♔ HSZ : 58
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Bankár
♔ Avatar : Stefano Cassetti
♔ Bűbájpontok : 48
Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Hétf. Május 01, 2017 8:55 pm

- Talán számodra meg volt a fizetség, de még mindig hiányzik közel egy millió tiszta pénz. Ha ezt az egyik zöld kártya nélküli munkásod miatt kiszagolják, és elkezdenek figyelni téged, csupán idő kérdése, hogy hullani fog a kártyavár. - mondtam míg alaposan végig mértem milyen a hangulata. Meg kellene próbálnom rá játszani, de az ő esetében ez egy igen csak nagy kihívás. - Úgy hiszem emlékszel még milyen nehéz azt megakadályozni, vagy tévedek? - ha a hangulatára nem játszunk, játszunk az emlékeire. Ha jól emlékszem egy fiatal lány össze döntött egyet nála mikor ott járt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Hart
the hero of this fable
Ruby Hart
Királynő ♔

♔ HSZ : 7
♔ Kor : 32
♔ Hely : ▲ New York
♔ Munka : ▲ Madame; hotel & nightclub owner; nocturnal animal; evil bitch
♔ Avatar : ▲ Lady Gaga

♔ Bűbájpontok : 6
Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Kedd Május 09, 2017 3:53 pm


Jeff & RubyWho's in control?A férfi szavaira csak a szemeimet forgatom.
- Ugyan már... – legyintek, és nem azért, mert felelőtlen vagyok, hanem azért, mert a dolgok-, a pénzügyek egy részét elsimítottam, és a többivel sem lesz másképpen. Mármint, gondolom én. – Miért tűnne fel bárkinek is, hogy van itt olyan, akinek nincs zöldkártyája? – kérdezek vissza, cinkos mosolyra rántva vérvörös ajkaimat. – És ki mondta, hogy egyáltalán van itt olyan, akinek nincs? – persze, a tény az tény, és mind tudjuk, hogy az Államokban nem kifejezetten csípik az illegális bevándorlókat, de az is igaz, hogy a lány még nincs annyi ideje itt, hogy fel kelljen mutatnia egy igazi, hamisítatlan, valódi, eredeti zöldkártyát. Nyilvánvalóan eljön annak is az ideje, de addigra igényelnie kell egyet, és, ha nem kapja meg, well... van pár, roppantul ügyes és tehetséges, hamisító ismerősöm. Problem solved, bitch.
- Hogy... – ingerülten ingatom meg a fejemet. – MIT MONDTÁL? – tisztán hallottam és értettem is kimondott szavait, és PONTOSAN tudom, hogy kire és mire gondol Jeff. Azért kérdezek vissza, hogy legyen ideje meggondolni magát, hogy valóban fel akarja-e tenni ezt a lemezt, itt és most, pont nekem, amikor tökéletesen tudatában van annak, hogy mennyire mocskosul rosszul-, és érzékenyen érint az ügy.
- Bassza meg, Jeff, nyögd ki, hogy mit akarsz, és ne idegesíts! Miért jöttél ide? Mi a terved? Mit akarsz tőlem? – kérdezem, és hangom éles, és hegyesen váj a férfibe.


Words: 222 ▲ Music: Control ▲ Note: I'm bigger than these bones.« Hearts will never be practical,
until they can be made unbreakable. »

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeff Radcliff
the hero of this fable
Jeff Radcliff
Mágus ♔
Dzsinn ♔

♔ HSZ : 58
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Bankár
♔ Avatar : Stefano Cassetti
♔ Bűbájpontok : 48
Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Kedd Május 09, 2017 10:09 pm

- Kezdetnek talán hogy ne tűntess elsenkit aki nyomoz utánad. - dobtam a bombát, de mielőtt mondhatott volna bármit folytattam - Az egyik "korrupt" személy akit elintéztél nem volt olyan korrupt, mint elsőre hitted. A legtöbb dolog amit tett azért tette, hogy információt gyűjtsön, a probléma az volt hogy élvezte, és többet költött, mint amekkora keretet kapott. Szerencsédre nem volt nagy kutya, és volt már kapcsolata a maffiával, szóval nem vagy nagy veszélyben, de jobb lenne figyelned ki jön be, és ki nem. - mondtam egy nagy sóhajjal. Egy mundinak nem dobtam volna ekkora csontot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Hart
the hero of this fable
Ruby Hart
Királynő ♔

♔ HSZ : 7
♔ Kor : 32
♔ Hely : ▲ New York
♔ Munka : ▲ Madame; hotel & nightclub owner; nocturnal animal; evil bitch
♔ Avatar : ▲ Lady Gaga

♔ Bűbájpontok : 6
Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Pént. Május 26, 2017 9:26 pm


Jeff & RubyWho's in control?Módfelett érdekfeszítő – gondolom én, miközben a velem szemben ülő férfi arcát fixírozom, és a vonásaiból, a mimikáiból próbálok olvasni.
Akár hazudhat is. Hazudhatna is. Biztos nem esne nehezére, főleg akkor, ha valamiféle haszna is származna abból, ha elköpi nekem, hogy valamiféle besúgó járt-kelt az ÉN SAJÁT BIRODALMAMBAN.
Persze, az a sors iróniája, mosolya, vagy fricskája – attól függ, hogy melyik szemszögből nézzük a gyilkosságot, mint olyat -, hogy ezt a mocskos nyomozót én magam öltem meg. Saját kezűleg. Valószínűleg élvezettel, lévén az esetek döntő többségében, kilencvenkilenc százalékában, kéjes élvezettel ölök. És momentán ott tartok, hogy leges-legszívesebben még egyszer megölném azt a senkiházi, szar, szemét, szar alakot, aki ide járt nyomozgatni utánam, meg az ilyen-olyan bizniszeim után. Sokkal, sokkal kegyetlenebbül, kínok-kínjai között, mint, ahogyan amúgy végeztem vele eredetileg.
De már mindegy... hiszen a tag halott.
- Honnan tudod, hogy a kedves illető nyomozott utánam? – kérdezem, majd a teámba kortyolok. – Meg egyébként is... honnan tudsz ennyi mindent róla? Te írtad az adóbevallását, vagy mi a szar? – a kérdés költői, nyilvánvalóan nem gondolom komolyan, a szemeimet forgatom mellé, aztán újra a teába iszok, ízlelem a szesszel megkoronázott italt.
- Köszönöm a figyelmeztetést, Jafar – dorombolom, kétes mosolyra görbült ajkakkal. – És, mondd, mégis mit kérsz az információért és a tanácsért cserébe? – mert, ugyebár, ebben a mai, csúf, igazságtalan, mocskos világban semmit sem adnak ingyen. Még egy KIRÁLYNŐNEK sem, bassza meg!


Words: 224 ▲ Music: Control ▲ Note: I'm bigger than these bones.« Hearts will never be practical,
until they can be made unbreakable. »

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeff Radcliff
the hero of this fable
Jeff Radcliff
Mágus ♔
Dzsinn ♔

♔ HSZ : 58
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Bankár
♔ Avatar : Stefano Cassetti
♔ Bűbájpontok : 48
Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint // Vas. Május 28, 2017 7:28 pm

El sem tudtam képzelni milyen alacsonyak voltak az elképelései rólam... mégis mit hisz? Mindig mindent okkal teszek, ez nem nyilvánvaló? Mindig mindennek utána járok.
- Nem hallottál még információ kereskedelemről? Kémek utáni kémkedésről? Minden egyes ügyfelem rendelkezik valamilyen védelemmel felőlem. Te egyike vagy azoknak, akik miatt a Hivatallal is szembe nézek könnyű szerrel. - közöltem vele, mintha az időről társalognánk, majd megittam a "teám"
- Hogy mit kérek ezért az információért? A tiszteletet amit egykoron még megkaptam? Oh, és egy aprócska dolgot. Fogadd meg amit mondtam, mert jelenleg a kettőnk erejét is felül tudják múlni a hivatal emberei, a másik oldalról pedig az ország veheti el tőled az épületeket. Egyiket sem engedhetjük meg magunknak, szóval próbáld meg nem tönkre tenni az esélyeinket, és gondolkozz egy kicsit, mielőtt legközelebb eltűntetsz valakit. Nem mondom, hogy ne öld meg őket, csupán legyen... tisztább. - pénzt vagy egyebet kérnem felesleges lett volna. Nincs rá szükségem, amennyi munkám van, és amennyi információm, több száz évig gond nélkül megélnék, és akkor a kozmikus hatalmam még nem is használtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
the hero of this fable
♔ ♔

Re: A Szívkirálynő Irodája - Földszint //

Vissza az elejére Go down
 

A Szívkirálynő Irodája - Földszint

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Játéktér :: New York :: Vendéglátóipari Egységek :: Rouge Nightclub-