HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Karaktercsere

Karakternév:


Jelszó:írta:  Vendég
Szomb. Szept. 30, 2017 10:23 pm
írta:  Snow White
Vas. Szept. 17, 2017 9:01 pm
írta:  Vendég
Vas. Szept. 10, 2017 2:18 pm
írta:  Snow White
Szer. Aug. 30, 2017 3:20 pm
írta:  Jeff Radcliff
Hétf. Aug. 28, 2017 6:49 pm
írta:  Vendég
Szer. Aug. 23, 2017 3:30 pm
írta:  Eloise McMittens
Kedd Aug. 15, 2017 5:32 pm
írta:  Robin Rot
Hétf. Aug. 14, 2017 5:37 pm
írta:  Snow White
Vas. Júl. 30, 2017 2:20 am
írta:  Vendég
Kedd Júl. 25, 2017 2:11 pm

Share | .


 

 Zephyr North, az Északi Szél

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Zephyr North
the hero of this fable
avatar
Király ♔

♔ HSZ : 3
♔ Hely : Fabletown
♔ Munka : Alkotmányjogász
♔ Avatar : Donald Sutherland

♔ Bűbájpontok : 2
Zephyr North, az Északi Szél // Hétf. Ápr. 24, 2017 4:07 pm

Zephyr North
no matter who sires it, monsters must be destroyed.
that was my ancient decree, long before you existed.


életkor: 75/kortalan
nem: férfi
foglalkozás: alkotmányjogász
pb: Donald Sutherland
eredeti név: Északi Szél
csoport: elit
lakhely: Fabletown
attitűd: semleges

alcsoport: király, politikai elit

Kívül, belül
♔ Végtelenül higgadt és kimért alak, sokak szerint egyenesen a megtestesül közönyösség és rátartiság, mivel elhagyta a szeretőjét és a gyermekeit egykoron. De a valóság ettől távol áll. Az Észak és a szelek királyaként állandóan változtatja a nézőpontjait, mindent tüzetesen megvizsgál és nagyon alapos. Uralkodóként mindig megpróbál a lehető legtöbbet tenni, de nem tett neki jót, hogy a világ végén áll a kastélya. A fiaival megpróbált normális kapcsolatot létesíteni, de a cselekedeteik nem könnyítették meg a dolgát egy percre sem. Viszont számára a családja szent.

♔ Magas, szikár férfiként mutatkozik általában, akinek az arcát az idő megtépázta kissé, de határozott vonásain talán csak erősített ez. Metsző, kék tekintetével méri fel a beszélgetőpartnereit, akik nem egyszer érezték már kellemetlenül magukat Mr. North fürkészésre alatt. Jól öltözött, sosem mutatkozik öltöny és ing nélkül sehol. A megjelenésének szerves része a hófehér haja és a szakálla, amibe beleéktelenedik egy pár szigorú szemöldök. Nem javít a megítélésén a külseje sokat.


Egyszer volt...

Az Északi Szél a kardinális szelek egyike, az Észak és a szelek királya, talán az egyik legöregebb a legendák közül. Fiatalabb korában megismerkedett Winterrel, akibe beleszeretett és hét gyermekük született. Az egyik közülük Bigby Wolf. Mr. North roppant szeszélyes volt már akkor is és elhagyta a nőt akit szeretett. Később fiai felkeresték és megtanította nekik a képességük használatát, ám a rémtetteiktől besokallt és a kastélya alatti erdőbe száműzte őket. Bigby hétszer is megpróbálta őt megölni: mindig sikertelenül. Ősi eskü köti őt a zefírek kivégzésére, akiket megtalál.

KÉPESSÉG: Mr. North egy legenda, aki hatalmas erejű szeleket képes kelteni és az alakját kedve szerint változtatni. Sok kisebb szélnek is a parancsolja és ura. A Nagyobb Hatalmak egyike.


A Földi lét
Tehát ez lenne Fabletown. Ahol az ogréknak bárja lehet, ahol a fiam a seriff és ahol nem zaklatnak minket. Annyira. Magamhoz veszem az italos poharat és megtöltöm félig Scotch-al, hogy lehúzzam azt. Cole a múltkor meglepődött, hogy szinte észrevétlenül megittam egy üveggel és semmi sem látszott rajtam. A részegen tántorgás a gyengék sportja, én pedig nem vagyok egy gyenge kis mitugrász, akin csak úgy kifoghat valami. Kérdéses lépés volt tőlem, hogy átléptem ennek a felszínes világnak a küszöbét. Üres fejek, üres szívek, mindenhol a törtetés, noha magukat zárták mókuskerékbe. Sokan lettek méltatlanok a legenda címre is. De ha nekik ez így megfelel...

Lassan pirkadni kezd, mikor kinézek az ablakomon és elmerengek egy kicsit. Mit csinálhat a fiam most vajon? Gyűlöl engem és én okot is adtam neki. Hazudtam. Hatalmasat hazudtam arra a kérdésre, hogy szerettem-e az anyját valaha. Nemet mondtam, mert azt hittem, hogy számomra könnyebb lesz. Önző voltam, beláttam. A fiaimnak nem kellett apa... Nem kellettem nekik. Én csak a szél vagyok, ami az életbe fújta őket. Egy géndonor. Visszafordulok az írógéphez és folytatom ami elkezdtem.

Lassan szedelőzködöm, ahogy az óra háromnegyedet üt. Egészre beszéltem meg Cole-al egy találkozót. Én kértem, hogy félreeső helyen legyen. Kerülöm még most a nyilvánosságot. Nem akarok a jelenlétemmel botrányt kavarni, jelenleg még csak ismerkedek a környezettel és a terep fekvésével.
Ismerkedem Fabletownnal. Mert ez nem az a hely, ahol boldogan élünk, míg meg nem halunk.


Finomhangolás


♔ CÉLJAIM ♔

Rendbe szeretném hozni a diszfunkcionális családom, ha lehetséges és tanácsokkal ellátni azokat, akiknek szüksége van rá.


♔ KAPCSOLATAIM ♔

Bigby Wolf - a fia, aki elidegenedett tőle. Mondhatni, hogy ki nem állhatja a fiú.
King Cole - barát és szövetséges.


♔ FELAJÁNLÁSAIM ♔

Alkotmányjogászként elsősorban államügyekben vagyok jártas, de az ajtóm nyitva áll azoknak is, akik más ügyekben kívánnak egy biztos, bölcs tanácsadót maguknak.


Adatok

típus: saját
forrás: canon (Fables verzió)
főkarakter
user: Tempest


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jonathan Goldman
the hero of this fable
avatar
Király ♔
A Róka jobb füle ♔

♔ HSZ : 47
♔ Avatar : Justin Theroux

♔ Bűbájpontok : 9
Re: Zephyr North, az Északi Szél // Hétf. Ápr. 24, 2017 11:38 pm

Elfogadva!

♔ KEDVES MR NORTH! ♔

Őszinte leszek, én vagyok a kívülálló vezetőségi tag, aki nem ismeri sem a képregényt, sem a játékot, így nem tudom ebből a szempontból értékelni a karaktert, csupán gyorsan utána néztem és azt kell mondjam, hogy szerintem történetileg a helyén van. Ennél részletesebb véleményt bármikor kaphatsz a vezetőségi társaimtól, de most minden bizonnyal inkább arra vársz, hogy el legyél fogadva. Very Happy

Az et rövidségének én csak örülök, attól függetlenül, hogy jól írsz egyébként, a karakter átjött teljesen a környezőleírásokkal egybeolvasva. Én mindig úgy tartom, hogy ha egy bekezdésben meg tudnak fogni, akkor nincs szükség a többire, annak már csak élvezeti értéke van, amiben akkor is lesz részem, ha a játéktéren látlak. Így usgyi neki, foglalj avatart, legendát, képességet és szabad a pálya. Üdv Fabletown-ban.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Zephyr North, az Északi Szél

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♔ Fabletown FRPG ♔ :: Guidebook :: Elfogadott karakterek :: Az Elit-